XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقاي lich king از اين كه گفتين من تازه كار هستم تو اين سايت كه شكي نيست و نياز به گفتن نداره با توجه به تعداد پستام به نتيجه ميشه رسيد . در ضمن گفتين مقايسه gow و crysis چه ربطي داره . خوب ربط داره چون تو همين تاپيك خيلي از اين دو بازي صحبت شده كه من هم نظرم را دادم .و اقاي m_unknown_r تا زماني كه crysis نياد نميشه اينو با GOW مقايسه كرد . درضمن ممكنه اين بازي از نظر واقع گرايانه از GOW بهتر باشه ولي از نظر جزييات به گردپاي GOW نميرسه . شما چهطور ميخواين بازي اي كه حتي يك سال روش كار نشده و ميخواد همين چند ماه بعد بده بيرون انتظار اين را داشته باشيد كه GOW سه سال هست روش دارن كار ميكنن گرافيك CRYSIS از GOW بهتر باشه .نه اصلا اين با منطق شما جور در مياد . سوما اين عكسهايي كه گذاشتين نميتونين ثابت كنين كه گرافيك اصلي بازي است من يكي ميگم ساختگي است چون اين بازي در نمايشگاه E32006 قابل بازي كردن نبود پس هرچي گفتن ميتونه دروغ باشه ولي بازي GOW قابل بازي كردن بود و حتي اقاي كوجيما خالق بازي( متال گير ) اينبازي را انجام داده بودن و گفته بودن كه بازي GOW از نظر گرافيك و نواوري يك شاهكار هنري است . و بهترين بازي اكشن نمايشگاه E3 2006 شده بود . درسته بازي CRYSIS هم گرافيك فوق العاده اي داشت ولي نميشه گفت اين تصاويري كه نشون دادن واقعي بودن يا نه . شما حتي ميتونيد چندتا عكس از GOW بگيريد و ببينيد كه چه قدر در روي جزييات كار شده مخصوصا روي بدن هيولاها و لباس ها و جزييات روي خانه ها و اجسام . شايد از نظر بصري CRYSIS بهتر باشه ولي اين يكي را ميدونم كه از نظر جزييات GOW يك سروگردن بالا است . من نميگم خودتون دو تا عكس از هر دو بازي بگيريد و ببينيد .

سلام...

من فقط می خواستم یک نکته را روشن کنم که دوستان دچار اشتباه نشند..!!!

این حرفی بود که کاربر عزیز جناب آقای kherse_siyah گفته بودند...

بد در مورد بازي crysis هم بايد بگم بازي بسيار بزرگي هست ولي كمپاني سازندش گفته اين بازي را نميتوان براي xbox360 و ps3 ساخت

اول هم لازم میدونم بگم که در اون خبر آقای Bernd Diemer به هیچ عنوان اعلام نکردند که نمیشه Crysis را برای PS3 و Xbox 360 ساخت فقط گفته این دو کنسول برای این بازی ضعیف است که البته این حرف هم حرف و حدیث زیادی دارد...;)

من نمی دونم این صحبت که دو کنسول Xbox 360 و PS3 برای بازی Crysis ضعیف است چه ربطی داره به این حرف که نمیشه Crysis را برای این دو کنسول ساخت :-"

اما میرسیم به صحبت های آقای Bernd Diemer ....

شما وقتی میتونی یک حرف را به یک کمپانی نسبت بدید که سخنگوی اون کمپانی رسما این خبر را اعلام کنه...

نمی دونم این مثال خوبیه یا نه اما در مجلس خودمون نگاه کنید..در مورد مساله اتمی هر روز یک نماینده میاد میگه ما اله و بله میکنیم و هر کس یک حرفی میزنه...اما آیا در کشور های خارجی این صحبت ها موضع رسمی ایران محسوب میشه....معلومه که نه !!!!

این مساله دقیقا همینجا هم صادقه آیا شما می تونید نظرات شخصی یکی از کارمندان Crytek را به عنوان نظرات خود کمپانی Crytek در مورد یک بازی در نظر بگیرید...؟؟؟؟

من اون خبر را قبلا خونده بودم و صرفا یک نظر شخصیه و هیچ ارتباطی با موضع رسمی کمپانی Crytek نداره

هر وقت شما دیدید که سخنگوی این شرکت رسما همچین حرفی زد اونوقت میتونید بگید که سازنده ی بازی همچین حرفی زده....

شما چهطور ميخواين بازي اي كه حتي يك سال روش كار نشده و ميخواد همين چند ماه بعد بده بيرون انتظار اين را داشته باشيد كه GOW سه سال هست روش دارن كار ميكنن گرافيك CRYSIS از GOW بهتر باشه

این حرفی که میزنید کاملا اشتباهه

از سال 2004 تا کنون بازی Crysis در حال توسعه بوده...

در ضمن اگر شما خیلی اصرار داری که موتور بازی GOW بهتر از Crysis هست باشه...هر جور راحتی فکر کن...
حداقل من دلیلی نمی بینم که بخوام نظر شما را عوض کنم///;)

هر چی باشه شاعر بسیار زیبا گفته :arrowd:

آنچه که عیان است
چه حاجت به بیان است

تا بعد

آخرین ویرایش:
اقاي farzadlion تمام دنيا ميدونن كه موتور انريل انجيل قويترين موتور است و هيچ جا اعلام نشده كه موتور crytek قويترين است . اگه گرافيك crysis زياد است دليلش اينه كه از directx10 استفاده ميكنه ولي gow از directx9 استفاده ميكنه . و اين دليل نميشه كه موتور crysis بهتر از gow باشه . شما حتي ميبينيد كه تمام كمپاني سازنده بازي ها دارن موتور unreal engine 3 را خريد ميكنند و حتي بزرگترين كمپاني سازنده بازيها يعني EA دو هفته پيش اعلام كرد كه در بازي ها از اين موتور استفاده خواهد كرد پس چرا نرفته از موتور CRYTEK استفاده كنه . اگه هم هنوز اطلاعاته زياده در مرد موتور CRYTEK نداشته باشند پس چطور شما ميگيد كه اين موتور قويترين است اگه رو حرف خودتون هستيد ثابت كنيد ولي حرف من ثابت شده است از هر گيمر بازي بپرسين ميگه قويترين موتور انريل انجيل است . حتي خود مايكروسافت روي اين موتور سرمايه گذاري عذيمي كرده كه بازيها با اين موتور ساخته بشن . در ضمن من چند روز ديگه مطلبي در مورد DIRECTX10 براتون مينويسم كه بسيار تخصصي است از مجله بسيار معتبر كه 20 سال به صورت تخصصي چاب شده . تا بدونين DIRECTX10 هيچ فرقي با DIRECTX9 نداره فقط فرقش اينه كه در DIRECTX10 بازي سازي اسانتر است .

اولا عظیم نه عذیم

ثانیا شما میتونی فکر کنی Gears of War خفن ترین بازی دنیاس،
UE3 قوی ترین موتور دنیا،
Cryenigne 2 به هیچ دردی نمیخوره،
و از همه مهمتر DX9 هیچ فرقی با DX10 نداره

که این مورد آخر بسیار جالبه !!

فقط بهتره این چیزا رو برای خودت نگه داری و بهشون فکر کنی و هیچ وقت جایی دربارشون صحبت نکنی چون بهت میخندن

این لینک رو هم بخونی بد نیست درباره قدرت DX 10 و تفاوتش با DX9 یه چیزایی نوشته

http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/news.html?sid=6156499&mode=previews

ميخاستم بدونم كسي اطلاعاتي در باره ي اين عكس داره؟
xbox360_world_cup.jpeg
این پک مدل wc2006 که رجیونش هم ntsc/u هستش قیمتش هم 640 تا 50 هستش البته این قیمت دو ماه پیش اوله تابستونه. این پک مدل core نداره.

Nyko Multi-Reader

سلام
Nyko Technologies دیروز(12سپتامبر)اعلام کرده در حال ساخت ابزاری برای X360 است به نام(Multi-Reader 360) این دستگاه همین جوری که در پایین میبینید یک USB Hub سه به یک هست.
باکمک این دستگاه میشه 3دستگاه دیگر که با پورت USB کار میکنند را بصورت همزمان با X360متصل کرد.

دیگر قابلیت این دستگاه خواندن (Digital flash cards&FlashMemory )است.
قیمت این دستگاه ($29.99)اعلام شده.
nyko-multi-reader-360-preview-20060912015740064-000.jpg

طبق آخرین اطلاعات رسیده شرکت Pinpoint در حال ساخت یک خنک کننده ی قدرت مند برای 360 هست از قابلیت های دستگاه میشه:
1.به ساپورت پورت VGA و HD AV و S-video همزمان
2. خروجی دیجیتال و انالوگ صدا
3. هاب 4 عددی USB
4.نصب آسان
و...
اشاره کرد.

Product Benefits Summary:
* 3 in 1 high definition, multi-tap and cooler
* VGA, Component and S-VHS connections
* Optical output for digital surround sound
* 4 USB hub multi tap for media players/wired controllers
* Internal cooling system prolongs play times
* Easy installation - plug in and go
* A/V scart cable supplied for standard definition TV connection

اقاي farzadlion تمام دنيا ميدونن كه موتور انريل انجيل قويترين موتور است و هيچ جا اعلام نشده كه موتور crytek قويترين است . اگه گرافيك crysis زياد است دليلش اينه كه از directx10 استفاده ميكنه ولي gow از directx9 استفاده ميكنه . و اين دليل نميشه كه موتور crysis بهتر از gow باشه . شما حتي ميبينيد كه تمام كمپاني سازنده بازي ها دارن موتور unreal engine 3 را خريد ميكنند و حتي بزرگترين كمپاني سازنده بازيها يعني EA دو هفته پيش اعلام كرد كه در بازي ها از اين موتور استفاده خواهد كرد پس چرا نرفته از موتور CRYTEK استفاده كنه . اگه هم هنوز اطلاعاته زياده در مرد موتور CRYTEK نداشته باشند پس چطور شما ميگيد كه اين موتور قويترين است اگه رو حرف خودتون هستيد ثابت كنيد ولي حرف من ثابت شده است از هر گيمر بازي بپرسين ميگه قويترين موتور انريل انجيل است . حتي خود مايكروسافت روي اين موتور سرمايه گذاري عذيمي كرده كه بازيها با اين موتور ساخته بشن . در ضمن من چند روز ديگه مطلبي در مورد DIRECTX10 براتون مينويسم كه بسيار تخصصي است از مجله بسيار معتبر كه 20 سال به صورت تخصصي چاب شده . تا بدونين DIRECTX10 هيچ فرقي با DIRECTX9 نداره فقط فرقش اينه كه در DIRECTX10 بازي سازي اسانتر است .

دوست عزيز. نميدونم شما از کجا این رو شنيديد که DX 10 با DX 9.0c هيچ فرقی رو نداره به جز اینکه بازی سازی توش اسون تره (که جالبيش اینه که تنها بدی DX 10 نسبت به ورژن قبليش اینه که به خاطر بودن يک shader stage ديگه به اسم Geometry Shader(دو تای ديگه هنوز هستند) بازی سازی يا کلا برنامه نويسی گرافيک يک کمی در اوايل سخت تر هست چون برنامه نويس ها با این روش که همه چيز رو بايد با shader بنويسن آشنا نيستند.)

به جز اون مورد DX 10 نسبت به 9 خيلی پيشرفته تر هست.

برای آشنا شدن بيشتر با DX 10 این مقاله رو بخونيد:
http://www.gamedev.net/reference/programming/features/d3d10overview/

روزه (September 27, 2006)در نمایشگاه (X06).میکروسافت دستگاه پخش (HD-DVD) های کنسول خود را به نمایش گذاشت.
این دستگاه در امریکای جنوبی در نیمیه نوامبربا قیمت($199.99) و همان زمان در اروپا (€199.99)و انگلیس(£129.99)به فروش میرسه.
این از HD_DVD حالا باید دید sonyباBlu-rayچه میکنه.

e3-2006-microsoft-announces-new-360-accessories-20060509113311555_1159384332-000.jpg

سلام
آخرین قیمت 360 در بازار تهران :arrowd:
Premium : 470 Toman
Core System : 390 Toman
البته قیمت Core نسبت به Premium منطقی نیست و باید پایین تر از این حرفا باشه
در کل Core System قیمت مشخصی نداره و مغازه به مغازه 10-20 تومان اختلاف داره
دلیلشم به نظر میاد , یعنی تابلوه که Core طالب نداره
Good Luck

درضمن ممكنه اين بازي از نظر واقع گرايانه از GOW بهتر باشه ولي از نظر جزييات به گردپاي GOW نميرسه . شما چهطور ميخواين بازي اي كه حتي يك سال روش كار نشده و ميخواد همين چند ماه بعد بده بيرون انتظار اين را داشته باشيد كه GOW سه سال هست روش دارن كار ميكنن گرافيك CRYSIS از GOW بهتر باشه .نه اصلا اين با منطق شما جور در مياد . سوما اين عكسهايي كه گذاشتين نميتونين ثابت كنين كه گرافيك اصلي بازي است من يكي ميگم ساختگي است چون اين بازي در نمايشگاه E32006 قابل بازي كردن نبود پس هرچي گفتن ميتونه دروغ باشه
خداییش انصاف رو رعایت کن
گرافیک کرایسیس 2 برابر gow هست..چه از لحاظ طراحی چه از لحاظ نور پردازی چه از لحاظ شیدر چه از لحاظ جزییات.....دیگه این چیزی هست که همه میدونن...البته gow هم بسیار عالی هست.... البته وقتی شما میگی که رو کرایسیس داره 1 ساله کار میشه 100% هیچ اطلاعاتی در مورد این بازی نداری و این حرفت اینو ثابت میکنه... در ضمن کرایسیس در e3 2006 قابل بازی بود که فکر میکنم اطلاعات کم شما در مورد این بازی باعث همچین حرفی بزنی...میتونی بری گیم اسپات دموی گیم پلی کرایسیس در e3 2006 رو دان کنی که 11 مگ بیشتر نیست ولی 1 دقیقه کامل بازی رو در گیم پلی نشون میده.....
البته یه تریلر دیگه هم هست ریل تایم در گیم اسپات اونم میتونی دان کنی اونم 20 مگ هست....
بلاخره میرسیم به حرف دوستمون
چیزی که عیان است
چه حاجت به بیان است

اقا اینم یه خبر تکان دهنده MGS4 برای 360؟؟؟؟:eek:
این عکسی که میبینید مربوط یک مجله مختص ماکروسافت هست!
البته خودم هم هنوز مطمئن نیستم ولی این مجله که قراره در ماه نوامبر منتشر بشه و واقعیت یا غیر واقعیت بودن این خبر رو معلوم کنه به هر حال باید صبر کرد!
من موندم اگه این خبر صحت داشته باشه دیگه ps3 ....!
در ضمن این مجله یک مجله کاملا معتبر هست همونطور که در عکس میبینید د مورد بازی halo 3 هم مطالبی نوشته!
اینم عکس مجله:
http://media.1up.com/media?id=3068122

آخرین ویرایش:
اقا اینم یه خبر تکان دهنده MGS4 برای 360؟؟؟؟:eek:
این عکسی که میبینید مربوط یک مجله مختص ماکروسافت هست!
البته خودم هم هنوز مطمئن نیستم ولی این مجله که قراره در ماه نوامبر منتشر بشه و واقعیت یا غیر واقعیت بودن این خبر رو معلوم کنه به هر حال باید صبر کرد!
اینم عکس مجله:
media
خبرش که هنوز قطعی نیست در ضمن بهتره بری به این تاپیک این 3 - 4 صفحه ی اخر رو ببینی:
Next-Gen News
اونجا بحسش شد!
بای

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or