XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد.

در ضمن اینو بگم که با نصب بازیهایی که در آینده ریلیز می شن،خود دی وی دی بازی حاوی آپدیت هستش.

سلام

دوست عزيز من داشبورد رو اپديت كردم ... اما در قسمت Display چيزي به نام Refrence Levels نيومده ؟

اما تب Market Place اضافه شده

حتما از کابل VGA استفاده نمیکنی چون این امکان فقط با کابل VGA فعال میشه;)

چرا من نميتونم وصل شم؟
کابل شبکمم وصل....ولی کانکت نمیشه...علت چيه؟
من البته با نت بوک شبکه کردم

سلام. کسائی که دشبورد رو آپدیت کردن به مشکلی بر نخوردن؟ کسی با فیرمور 5.2 هم آپدیت کرده؟
آقا مشکلی پیش نمیاد؟ ما بریم آپدیت کنیم دیگه؟ دورو وریها هوامو داشته باشن زمین نخورم. من که رفتم واسه آپدیت. ورژن فیرمور سامسونگم هم نمیدونم چیه! هر چه باد آباد !!!

سلام. کسائی که دشبورد رو آپدیت کردن به مشکلی بر نخوردن؟ کسی با فیرمور 5.2 هم آپدیت کرده؟
آقا مشکلی پیش نمیاد؟ ما بریم آپدیت کنیم دیگه؟ دورو وریها هوامو داشته باشن زمین نخورم. من که رفتم واسه آپدیت. ورژن فیرمور سامسونگم هم نمیدونم چیه! هر چه باد آباد !!!

آقا آپدیت کردی به ما هم بگو چی شد
منم سامسونگ 5.2 دارم

آقا خواهشا یکی از اساتید و مدیرا بیاد در مورد آپدیت جدید داشبورد صحبت کنه و یه عالمی رو از نگرانی و 2 به شک بودن در بیاره

baba man update kardam ba drvie sam 5.2 hichi nashod faghat ye marketplace be tab ezafe mishe khiyaleton rahat;)

سلام
یکی از اساتید برو بچ رو روشن در این زمینه
که کسی شکی نداشته باشه

دوستان من آپدیت کردم تمام سیوهای بازی Saint's Row خراب شده و مینویسه Damaged !!!:(
شما به مشکلی بر نخوردید؟

بچه های اینجا یک نفر را هم قبول ندارن و وقتی ابهامی پیش میاد،100 نفر سوال می کنه....:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or