XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شاید خوب همون Benq هستش ولی طراحیش با LG یکیه خیلی درایوها شبیه به هم هستند این عکس که دلیل نمی شه بعدش شاید هم عکس قدیمه باشه و اون موقع مایکرو هنوز قسط نداشته درایو جدیدی برای کنسولش عرضه کنه . :confused: لطفا زود نتیجه گیری نکنید . :)
شايد اينطور باشه.

قبلا هم گفتم مایکروسافت میخواد از سه درایو جدید:

Benq

Lite On

Philips

استفاده کنه.اگه از همون قبلیا استفاده کنه که خیلی جواد بازی میشه و سر و صدای همه در میاد.

بچه ها keypad کنسول ایکس باکس هم اومد! برای چت کردن موقع بازی ساخته شده :
http://www.dailytech.com/Xbox+360+QWERTY+Keypad+Controller+Pictured/article6615.htm

حالا قیمتش چنده؟

نمیدونی توی ایران بیاد چند میشه؟؟

موفق باشی.

برای قیمتش بهتره بری خوده سایت ایکس باکس باید باشه... به احتمال زیاد تا اونجایی که یادم میاد 79 دلار بود که تو ایران میشه 85 تومان،شاید هم بیشتر،چون کسی نمیخره و اصلان فایده ای هم فکر نکنم داشته باشه...

آقا به نظر من مایکروسافت تو این مدل تجیهیزات بی خودی را اضافه کرده و الکی هزینه این نسخه Elite را برده بالا به طوری که تقریبا قیمتش با پک 20 گیگابایتی PS3 یکیه . اخه یکی نیست بگه 120 گیگ هارد به چه درد می خوره البته اضافه شدن پورت HDMI نکته خوبی هست ولی واقعا این نسخه Elite ارزش خریدش پایین هست و فقط فکر کنم اونایی که تلویزیون Full HD دارن براشون خوب باشه (از این لحاظ که از پورت HDMI می توانند استفاده کنند ) اگه مایکروسافت هارد دستگاه رو فقط به حداکثر 60 گیگ ارتقا میداد (یا اصلا نمی داد چون ضروری نبود و می تونست هارد 120 رو به عنوان تجهیزات جانبی جدا به فروش برسونه ) خیلی بهتر بود و هزینه ساخت این نسخه پایین تر می اومد ارزش خریدش بالاتر می رفت .;)

اگه اون تبدیل که میگفتن میخواد واسه این 360 های فعلی بیاد که میشه HDMI رو بهش کرد,دیگه خریدن Elite بی معنی میشه;)

آقا به نظر من مایکروسافت تو این مدل تجیهیزات بی خودی را اضافه کرده و الکی هزینه این نسخه Elite را برده بالا به طوری که تقریبا قیمتش با پک 20 گیگابایتی PS3 یکیه . اخه یکی نیست بگه 120 گیگ هارد به چه درد می خوره البته اضافه شدن پورت HDMI نکته خوبی هست ولی واقعا این نسخه Elite ارزش خریدش پایین هست و فقط فکر کنم اونایی که تلویزیون Full HD دارن براشون خوب باشه (از این لحاظ که از پورت HDMI می توانند استفاده کنند ) اگه مایکروسافت هارد دستگاه رو فقط به حداکثر 60 گیگ ارتقا میداد (یا اصلا نمی داد چون ضروری نبود و می تونست هارد 120 رو به عنوان تجهیزات جانبی جدا به فروش برسونه ) خیلی بهتر بود و هزینه ساخت این نسخه پایین تر می اومد ارزش خریدش بالاتر می رفت .;)

هارد 120 برای کسانی که توی US از Video Marketplace استفاده میکنن و TV shows و فیلم های HD یا حتی SD میخرن که حجمشون بالاست خیلی مفیده و میتونن کلی content نگه دارن بدون اینکه مجبور به پاک شدنش بشن.
برای بقیه نقاط دنیا که Video Marketplace نداره 120GB تقریبا کاربرد زیادی نداره و 20GB یا 60GB هم میتونه کافی باشه. به نظر من Elite وقتی ارزش داره که کسی برای اولین بارش باشه که X360 میخره. به قیمت اینجا Elite فقط 50دلار از Premium گرونتر هست که در مقابل چیزهایی مثل HDMI/Component cables و 120GB HDD و HDMI output خیلی ارزش داره.
اما در مقایسه با PS3 20GB که قبلا قیمتش زمان لانچ 559$ بود و بعد شد 599$ ارزش زیادی نداره و بین Elite و PS3 20GB قطعا PS3 ارزش بیشتری داره. متاسفانه سونی تولید 20GB رو متوقف کرد و الان فقط 60GB رو به قیمت 699$ ارایه میده که نسبتا گرونه. Elite شانس اورد که سونی 20GB رو دیگه تولید نمیکنه وگرنه در اون رده قیمت یک PS3 ارزش بیشتری داره

متاسفانه سونی تولید 20GB رو متوقف کرد و الان فقط 60GB رو به قیمت 699$ ارایه میده که نسبتا گرونه. Elite شانس اورد که سونی 20GB رو دیگه تولید نمیکنه وگرنه در اون رده قیمت یک PS3 ارزش بیشتری داره

البته جسارته ولی من توی بازینما خوندم که نوشته بود به سونی گفتن با این فروشی که PS3 20 GB داره چرا تولیدشو متوقف نمیکنی؟؟

سونی هم گفته الان اینجوریه ولی بعدا ممکنه شرایط برعکس شه و PS3 20 GB طرفدار پیداکنه و همچنان به تولید PS3 20 GB ادامه میده...
;)

البته جسارته ولی من توی بازینما خوندم که نوشته بد همه به سونی گفتن با این فروشی که PS3 20 GB داره چرا تولیدشو متوقف نمیکنی؟؟

سونی هم گفته الان اینجوریه ولی بعدا ممکنه شرایط برعکس شه و PS3 20 GB طرفدار پیداکنه و همچنان به تولید PS3 20 GB ادامه میده...
;)
به هر حال تولید ps3 20 g در امریکای شمالی متوقف شده!
رسما هم توسط سونی اعلام شده...

البته جسارته ولی من توی بازینما خوندم که نوشته بود به سونی گفتن با این فروشی که PS3 20 GB داره چرا تولیدشو متوقف نمیکنی؟؟

;)

سونی رسما تولید 20GB رو متوقف کرد
http://www.highdefdigest.com/news/s...Sony_Pulls_the_Plug_on_20GB_PlayStation_3/574

هارد 120 برای کسانی که توی US از Video Marketplace استفاده میکنن و TV shows و فیلم های HD یا حتی SD میخرن که حجمشون بالاست خیلی مفیده و میتونن کلی content نگه دارن بدون اینکه مجبور به پاک شدنش بشن.
برای بقیه نقاط دنیا که Video Marketplace نداره 120GB تقریبا کاربرد زیادی نداره و 20GB یا 60GB هم میتونه کافی باشه. به نظر من Elite وقتی ارزش داره که کسی برای اولین بارش باشه که X360 میخره. به قیمت اینجا Elite فقط 50دلار از Premium گرونتر هست که در مقابل چیزهایی مثل HDMI/Component cables و 120GB HDD و HDMI output خیلی ارزش داره.
اما در مقایسه با PS3 20GB که قبلا قیمتش زمان لانچ 559$ بود و بعد شد 599$ ارزش زیادی نداره و بین Elite و PS3 20GB قطعا PS3 ارزش بیشتری داره. متاسفانه سونی تولید 20GB رو متوقف کرد و الان فقط 60GB رو به قیمت 699$ ارایه میده که نسبتا گرونه. Elite شانس اورد که سونی 20GB رو دیگه تولید نمیکنه وگرنه در اون رده قیمت یک PS3 ارزش بیشتری داره
Wakashizuma جان من نگفتم که 120 اصلا نیاز نیست من گفتم اینکه تو نسخه Elite گذاشته شده کار اشتباهی بوده مایکرو می تونست این هارد رو جدا به فروش برسونه اینجوری هزینه Elite پایین تر می آومد . :)

تو قيمت ها اشتباه كردي PS3 60 gig قيمتش 599$ است و 20 گيگ 499$
راستي من تازه 360 خريدم مي خواستم بپرستم ميشه رو هاردش عكس يا موزيك ريخت يا نه ببخشيد كه اينجا مطرحش كردم چون جاي ديگه اي رو پيدا نكردم

آخرین ویرایش:
راستي من تازه 360 خريدم مي خواستم بپرستم ميشه رو هاردش عكس يا موزيك ريخت يا نه ببخشيد كه اينجا مطرحش كردم چون جاي ديگه اي رو پيدا نكردم[/QUOTE]
فعلا فقط میشه موزیک ریخت تو هاردش تازه اونم از نوع Audio نه MP3 . عکس و ویدیو رو فقط میشه به وسیله کنسول دید فعلا نمیشه اینارو تو هاردش ریخت . ;) موفق باشد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or