XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه ترجمه اینا رو هم بزارید عالی می شد :biggrin1:
ترجمه قسمتهای مهم خبر :
مایکروسافت قبلاً اعلام کرده بود در نسخه جدید 360 با نام Elite پورت HDMI گذاشته شده ولی حرفی از ورژن این پورت نزده بود. آقای امیر مجیدی مهر که معاون بخش تجهیزات همراه و جانبی شرکت مایکروسافت هست و گروه ایشون روی HD-DVD کنسول کار کرده اخیراً اعلام کرده که پورت HDMI مورد استفاده در Elite نسخه 1.2 هست و از پورت HDMI یی که در PS3 هست با ورژن 1.3 قدیمی تره.
کل مطلب مهم همینه که از نظر رزولوشنی کابر اجازه تغییر رزولوشن رو با پورت HDMI نداره و کنسول خودش با توجه به TV تنظیم رو انجام میده و از نظر صوتی این نسخه HDMI نمی تونه صدای چند کانال بدون افت کیفیت فشرده نشده (uncompressed multi-channel audio) رو از طریق این پورت بیرون بده و اگر کسی میخواد با HD-DVD از صدای کامل فیلمهای HD با کیفیت عالی استفاده کنه باید یک HD-DVD Player جدا مثل Toshiba A2 بخره.
در کل از نظر صوتی نسخه Elite با نسخه های Premium و Core یکی هست.

موفق باشید

يکی يه خبری گزاشته بود در رابطه با component to hdmi
اين فکر نکنم بدرده ماها که 360 قديمی داريم بخوره !! درسته؟
چون 360 ما که hdmi ساپورت نيست بخواهيم از اين دستگاه استفاده کنيم
ولی اگه کسی يه همچيين چيزرو خواست تو بازار رضا ميتونه به راحتی پيدا کنه

يکی يه خبری گزاشته بود در رابطه با component to hdmi
اين فکر نکنم بدرده ماها که 360 قديمی داريم بخوره !! درسته؟
چون 360 ما که hdmi ساپورت نيست بخواهيم از اين دستگاه استفاده کنيم
ولی اگه کسی يه همچيين چيزرو خواست تو بازار رضا ميتونه به راحتی پيدا کنه

ببینید وقتی صحبت از HDMI میشه،یعنی محتوا به صورت دیجیتال انتقال داده میشه و فرق HDMI 1.2 و 1.3 به جز استاندارد های صنعتی،همون پهنای باند هستش که فک کنم در استاندارد جدید 10.7 گیگابایت در ثانیه بود.component هم پورت آنالوگ هستش و هیچ وقت نمیشه analog را به دیجیتال تبدیل کرد و مزایای دیجیتال بودن را حفظ کرد.... یعنی شما پس از گذاشتن switch یا convertor ،نمیتونید کیفیت مورد نظر را بگیرید و کیفیت تصویر مثل سابق هستش.

البته component to hdmi هم وجود نداره،این توضیحات را کلی گفتم که اگه می خواهید از HDMI استفاده کنید،باید از دستگاه خروجی دیجیتال بگیرید و با convert کردن این قضیه حل نمیشه.

در ضمن component به هیچ وجهی از 1080p پشتیبانی نمیکنه و اگه دقیقا به مشخصات سونی براویا نگاه کنید،می بینید که نوشته 1080p را از طریق HDMI یا vga میشه گرفت..

الان سعی می کنم ی مقاله در مورد تفاوت ورژن های HDMI بنویسم،البته ورژن HTMI در PS3 1.3 هستش و در xbox360 1.2 هستش که از نظر کیفیت تصویر هیچ فرقی ندارن،ولی از نظر کیفیت صدا تا حدودی متفاوت میشن...منظور از متفاوت بودن کیفیت صدا این هستش که شما دیگه نمی تونید صدای فشرده نشده(بالاترین کیفیت موسیقی) را به صورت 5 کاناله دریافت کنید و مجبورید اگه صدای با بهترین کیفیت می خواهید،اسپیکر را به حالت 2 کاناله قرار دهید...

Last edited by a moderator:
بازی Armored Core 4 به بازار امده من هنوز xbox 360 ندارم اما از پیکسل پرسیدم با یه بازی تنیس اومده بود
و Rockstar will release 2 epic episodes exclusive to Xbox 360.
:-" :-"

و بازی جدیدی ,,,, جدید که نمیشه گفت شماره جدیدی از Prince of Persia می اید اما بدون دنباله نام است که شاید انتقام بگذاریم داستانم تو این سایت بود فکر میکردید شایعه است که شرمندم همونه پرنس طاعون میگیره و بعد .................]

ترجمه قسمتهای مهم خبر :
مایکروسافت قبلاً اعلام کرده بود در نسخه جدید 360 با نام Elite پورت HDMI گذاشته شده ولی حرفی از ورژن این پورت نزده بود. آقای امیر مجیدی مهر که معاون بخش تجهیزات همراه و جانبی شرکت مایکروسافت هست و گروه ایشون روی HD-DVD کنسول کار کرده اخیراً اعلام کرده که پورت HDMI مورد استفاده در Elite نسخه 1.2 هست و از پورت HDMI یی که در PS3 هست با ورژن 1.3 قدیمی تره.
کل مطلب مهم همینه که از نظر رزولوشنی کابر اجازه تغییر رزولوشن رو با پورت HDMI نداره و کنسول خودش با توجه به TV تنظیم رو انجام میده و از نظر صوتی این نسخه HDMI نمی تونه صدای چند کانال بدون افت کیفیت فشرده نشده (uncompressed multi-channel audio) رو از طریق این پورت بیرون بده و اگر کسی میخواد با HD-DVD از صدای کامل فیلمهای HD با کیفیت عالی استفاده کنه باید یک HD-DVD Player جدا مثل Toshiba A2 بخره.
در کل از نظر صوتی نسخه Elite با نسخه های Premium و Core یکی هست.

موفق باشید

طاهر جان من که این مظورم نبود
منظورم اون متن انگلیسی که مربوط میشد به آپدیت جدید X360 و امکانات جدیدش
که بعد از 2 دقیقه اونو ویرایش کردی و پاکش کردی !!! :biggrin1:

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم اگه ممکنه پاسخ بدین ممنون میشم من این کابل رو از کجا میتونم تهیه کنم اگه کسی سراغ داره لطف کنه اسم فروشگاه وشماره تلفنش رو بگه ممنون میشم 1522573.jpg

در ضمن component به هیچ وجهی از 1080p پشتیبانی نمیکنه و اگه دقیقا به مشخصات سونی براویا نگاه کنید،می بینید که نوشته 1080p را از طریق HDMI یا vga میشه گرفت..
با عرض شرمندگی، این درست نیست !
درستش اینه که هر تلویزیونی نمی تونه 1080p رو از طریق Component بده و تعداد تلویزیونهایی که همچین کاری رو می تونند بکنند بسیار کمه ولی بهرحال وجود داره ! اون سونی براویا هم که شما دیدید از اون دسته بوده که نمی تونسته 1080p رو از Component بده.

طاهر جان من که این مظورم نبود
منظورم اون متن انگلیسی که مربوط میشد به آپدیت جدید X360 و امکانات جدیدش
که بعد از 2 دقیقه اونو ویرایش کردی و پاکش کردی !!!

اونجا یه اشتباهی پیش اومده بود. اون لیستی که من گذاشتم از آپدیتها درست نبود ولی در کل این رو بدونید که مایکروسافت قراره تا آخر بهار یک آپدیت برای کنسول و یک آپدیت هم برای HD-DVD کنسول بده بیرون. جزئیات این آپدیت رو دقیق نمی دونم.

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم اگه ممکنه پاسخ بدین ممنون میشم من این کابل رو از کجا میتونم تهیه کنم اگه کسی سراغ داره لطف کنه اسم فروشگاه وشماره تلفنش رو بگه ممنون میشم
attachment.php
دوست عزیز این عکسهایی که شما گذاشتید دو تا کابل مجزا هستند (همونطور که رو خود تصویر هم نوشته) یکی HDMI و دیگری هم DVI هست که رو کارتهای گرافیک و بعضی از مانیتورها هستن.
کابل DVI رو می تونید تو بازار کامپیوتر پیدا کنید.

از طریق vga میشه 1080p گرفت،ولی 1080p از component را از شما می شنوم،رابط های دیجیتال آخه پایان نامه تخصصی یکی از دوستام بود که البته خیلی بیشتر از این حرفها در موردش نوشته بود....

از طریق vga میشه 1080p گرفت،ولی 1080p از component را از شما می شنوم،رابط های دیجیتال آخه پایان نامه تخصصی یکی از دوستام بود که البته خیلی بیشتر از این حرفها در موردش نوشته بود....
بله، تلویزیونهایی هم هستن مثل بعضی از مدلهای Samsung که الان دقیق مدلش یادم نیست، می تونند 1080p رو از Component بدند.

بچه ها کنسول elite چون HDMI 1.3 نیستش،این امکانات را نداره :

· non-interlaced fps higher then 60 at 1920x1080 (1080p/xx) and 1280x720 (720p/xx); up to 120fps is possible with HDMI 1.3
· no Dolby Digital Plus, DTS-HD or TrueHD audio bitstreams (specifically for the Xbox 360 and Elite: no 5.1 PCM output in general, just Stereo)
· lower maximum bandwidth: 4.95 GBit/s vs. 10.2 GBit/s
· lower maximum resolution: 1920x1080 vs. 2560x1440
· lower maximum color depth: 24 bit sRGB or YCbCr vs. 48-bit xvYCC (1.8 times the amount of colors)
· no advanced audio syncing (Lip-Sync) function
· no support for the newly developed mini connector​

-----------------------------------------------------------

راستی کسی از برد کنسول جدید عکسی ندیده؟ خیلی تو نت سرچ کردم،ولی چیزی پیدا نشد که نشد..

Last edited by a moderator:
آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or