XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه اشتباه نكرده باشم اين لينوكس قابليت ريختن بازيها بروي هارد رو به ما ميده:biggrin1:

اگه اشتباه نكرده باشم اين لينوكس قابليت ريختن بازيها بروي هارد رو به ما ميده:biggrin1:
البته خوده لینوکس این قابلیت رو نمیده ولی احتمال زیاد با استفاده از قابلیتش ها و برنامه هایی که میشه واسه لینوکس ساخت این کار رو کرد:)

اونایی که می خوان استفاده کنن باید قید بازی آنلاین رو بزنن چون تا به لایو وصل بشی سیستمت آپدیت میشه.مثلا مال من 4550 هست و نمی تونم فعلا این رو بریزم.

اونایی که می خوان استفاده کنن باید قید بازی آنلاین رو بزنن چون تا به لایو وصل بشی سیستمت آپدیت میشه.مثلا مال من 4550 هست و نمی تونم فعلا این رو بریزم.
فکر کنم هکرا یه فایل درست کردن که با رایت کردن اون رو سیدی وگذاشتن تو 360 کرنلتون downdate! میشه و میشه linux رو روش نصب کرد
اگه بشه بازیها رو ریخت تو هارد که خیلی خوبه

اگر بشه بازی ها رو رو هارد ریخت که بسیار عالی می شود.... راستی لینوکس بیشترش متنیه ولی واسط گرافیکی هم داره آره؟:confused:

فکر کنم هکرا یه فایل درست کردن که با رایت کردن اون رو سیدی وگذاشتن تو 360 کرنلتون downdate! میشه و میشه linux رو روش نصب کرد
اگه بشه بازیها رو ریخت تو هارد که خیلی خوبه
فعلا دانگریدر با ورژن های بالا کار نمیکنه.در ضمن دانگریدر کرنل دستگاه رو به کرنل اولیه دستگاه بر می گردونه.
و هیچ جا هم ورژن های قدیمی برای دانلود نیست.

خبر مهم !!!!!!!!
تو خط توليد xbox360 elite يه عكس مخفي با تلفن گرفتن كه زياد كيفيتش خوب نيست
منبعش هم يه سايت معتبر چيني در مورد video games هست
اينم لينك http://www.tgfcer.com/club/thread-5854409-1-1.html
897256952888d2614ed853ac5996d3c4.jpg

40d11d8cb3768cbb0952e0500955d3b6.jpg

ee49cfb6f2ac54e04be3bfefb8de3b27.jpg

مرتضی جان ممنون
توی این خبر در مورد کابل hdmi یا هارد 120 ننوشته؟
فقط عکس گذاشته؟

خبر جدید هر چند که همه می دونید :
مایکروسافت وجود Xbox 360 Elite رو تایید کرد و مشخصات آن را به شرح زیر اعلام کرد:

پردازنده های این کنسول ز سری 65nm نیستند

استفاده نکردن از integrated WiFi و HD DVD-ROM

عرضه کنسول همراه با کابل های component/composite و HDMI

این مدل limited edition نیست و به عنوان سومین مدل سری عرضه میشه به این معنی که Premium و Core از تولید خارج نمیشوند

قیمتهای 2 مدل Core و Premium کاهش نخواهند یافت

همراه کنسول کابلی برای منتقل کردن اطلاعات از روی هارد های 20GB به 120GB عرضه خواهد شد

قیمت 479$ خواهد بود

فکر کنم این توی بخش اخبار باشه علی جان یک کپی پیست ساده نمودی شما:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or