XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همونطور که اشکان جان گفتن، برای اجری بازی های XBOX1 با درایو هیتاچی فعلاً باید از DVD9 استفاده بشه یا اینکه منتظر بشید تا فرمور جدیدی برای هیتاچی بیاد تا مشکل رو حل کنه. در مورد عوض کردن درایو سامسونگ با هیتاچی هم امکان پذیره فقط باید باید فرمورش تغییر کنه.

ادامه سوالات شما (و البته همون قسمت اولش هم) به این تاپیک ربطی نداره، لطف کنید در این مواقع اگر تاپیک مخصوص سوالتون وجود نداره از پیغام خصوصی استفاده کنید.

مرسی
پس به اون فایل هم که تو سایت هست دیگه احتیاج نیست ؟

در مورده بحث هم بگم که اینجا بحث اخباره 360 هست اما خیلی ها در مورده چیزهای دیگه حرف می زنن حالا چرا انگشت گذاشتی رو من ؟
GOOD LUCK

آقا طاهر یک سوال تخصصی! میخواستم بدونم من که UC دستگاهم با درایو سامسونگ، برای بازی های Xbox مثل Halo2 باید از DVD معمولی استفاده کنم یا DVD9؟
آقا سیاوش، درایو شما که سامسونگ هست ، فرمور 5.1 به بالا بزنید بعد دیسک آپدیت بازیهای XB1 رو هم بذارید و بعد هم از نسخه های Patch نشده بازی های XB1 روی DVD5 استفاده کنید.

مرسی
پس به اون فایل هم که تو سایت هست دیگه احتیاج نیست ؟

در مورده بحث هم بگم که اینجا بحث اخباره 360 هست اما خیلی ها در مورده چیزهای دیگه حرف می زنن حالا چرا انگشت گذاشتی رو من ؟

اگر منظورتون نسخه 5.1 فرمور هست که تو سایته، نه به اون احتیاجی نیست (اگر فرمورتون 5.1 یا 5.2 هست).

سلام دوستان
اين 360 سياه كه ميگيد hdmi-120gb-hddvd داره از طرف مايكروسافت تاييد شده؟و توليدش قطعيه؟اگه مايكرو تاييد كرده يه لينك بديد ما مطمين بشيم

نه هنوز رسما تعید نشده;)
پس چرا بعضي ها با اطمينان كامل ميگن صبر كنيد 360 سياه بياد بعد بخريد
مايكرو فقط گفته تو 360 ها جديد پردازنده ها 65nm هستند و كيفيت كارشون بهتره وگرمايه كمتري توليد ميكنن
حتي اين سياه بودنش هم نگفته چه برسه به hdmi - 120gb :eek:

پس چرا بعضي ها با اطمينان كامل ميگن صبر كنيد 360 سياه بياد بعد بخريد
مايكرو فقط گفته تو 360 ها جديد پردازنده ها 65nm هستند و كيفيت كارشون بهتره وگرمايه كمتري توليد ميكنن
حتي اين سياه بودنش هم نگفته چه برسه به hdmi - 120gb :eek:

منم همينطور ! الان موندم بخرم يا نه !؟

منم همينطور ! الان موندم بخرم يا نه !؟

آقا این طور که بوش میاد
قرار تا مهر و آذر تولید بشه که فروردین سال بع میاد ایران و کلی بازی رو هم از دست می دید بهتر همین الان بگیری

آقا این طور که بوش میاد
قرار تا مهر و آذر تولید بشه که فروردین سال بع میاد ایران و کلی بازی رو هم از دست می دید بهتر همین الان بگیری
سلام
مهر و آذر تولید می شه بعد فروردین سال بعد میاد ایران ؟
بازاره ایران رو خیلی دسته کم گرفتید
امروز بیاد فرداش تو بازاره
من کسی رو می شناسم که روزه عرضه PS3 تو ژاپن PS3 داشت
GOOD LUCK

آقا این طور که بوش میاد

اره بابا
1 سال صبر كرديم تا كپي خور بشه و قيمتش بياد پايين حالا باز يه سال ديگه صبر كنيم اون يكي تشريف فرما بشه
ولي يه چيزي باز منو اذيت ميكنه و اون اينه كه ميگن تو 360 هاي جديد مشكل حرارتي حل ميشه و اين براي من از hdmi-120gb مهمتره

سلام
مهر و آذر تولید می شه بعد فروردین سال بعد میاد ایران ؟
بازاره ایران رو خیلی دسته کم گرفتید
امروز بیاد فرداش تو بازاره
من کسی رو می شناسم که روزه عرضه PS3 تو ژاپن PS3 داشت
GOOD LUCK

مگه اینجا بحث درباره ی بازار هست ؟

اره بابا
1 سال صبر كرديم تا كپي خور بشه و قيمتش بياد پايين حالا باز يه سال ديگه صبر كنيم اون يكي تشريف فرما بشه
ولي يه چيزي باز منو اذيت ميكنه و اون اينه كه ميگن تو 360 هاي جديد مشكل حرارتي حل ميشه و اين براي من از hdmi-120gb مهمتره

اول اینکه اگه بخواد اون بیاد قیمتش میشه 600 تا 500 تو ایران
به جای اینکه حدود 100 هزار تومن ضرر کنی
یه پرمیوم بگیر 500 + یه فن که کلا میشه 535 این بهتره یا اون ؟؟ ( اگه واقعا مشکل حرارتی اذیتت می کنه )

علی جون یکجوری میگی انگار نقل و نباته پول
شاید بنده خدا میخواد یکم صبرکنه
اما اگه فقط مشکل حرارتی هست پیشنهاد علی جان به صرفه تره

آخرین ویرایش:
مگه اینجا بحث درباره ی بازار هست ؟
شما گفتین مهر یا آذر عرضه می شه و در ایران فروردین سال بعد میاد
و من خواستم در مورده گفته ی شما توضیحی بدم
فروردین سال بعد میاد ایران به این معنی نیست که یکراست میاد دمه خونمون
یعنی میره تو بازار
بنابر این شما در پستتون در مورده بازار حرف زدین و من هم انتقاد کردم
GOOD LUCK

علی جون یکجوری میگی انگار نقل و نباته پول
شاید بنده خدا میخواد یکم صبرکنه
اما اگه فقط مشکل حرارتی هست پیشنهاد علی جان به صرفه تره

3پهر جون منم بحثم مشکل حرارتیه دوست ما هم گفته بودن مشکل حرارتی اذیتم می کنه منم برای همین گفتم نه نقل و نبات شیزینیو از این حرفا:mad:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or