Saeed.x360
کاربر سایت
من كه خوشبختانه همون اول ثبت نام كردم ولي مشكل شما رو هم داشتم براي اين منظور بهتره براي پسوورد عدد بزارين نه حرف چون هرچي حرف انتخاب ميكردم گير ميداد.
سلاممن با اينكه PS3 سيستم عاليه مخالف نيستم ولي اونقدر نيست كه بتوني از360 بگذري. مگه چقدر اين دو با هم تفاوت دارند . در ضمن بنظر من حتي اوني كه core داره الان غرورش از كسي كهPS3 داره بيشتره چون موقعي كه داره ميره مغازه سرشو بلند نگه ميداره و خوشحاله كه صاحب يك كنسول
نسل بعده كه هر روز بازيهاي جديد داره براش كانفريم ميشه و لوازمش هم فراوونه البته اين كنسول هم مشكلات خاص خودش هم داره و نميگم يك كنسول تمام عياره
مثل بلو دراگون برای کسانی که J نیستندشما یدونه از این بازی ها رو که از دست دادی یا خواهی داد می تونی برای ما اینجا بنویسی اسمشو؟
یعنی شما حاضری بری blue dragon نسخه j که زبانش کاملا ژاپنیس بخری و بازی و کنی و هیچی هم از بازی نفهمی؟مثل بلو دراگون برای کسانی که J نیستند
یعنی شما حاضری بری blue dragon نسخه j که زبانش کاملا ژاپنیس بخری و بازی و کنی و هیچی هم از بازی نفهمی؟
بازی ای که فقط زبان ژاپنی داره مفت نمی ارزه چون وقتی نمی فهمی چی داری بازی می کنی یعنی داری وقتتو تلف می کنی اونم یه بازی کاملا rpg ! پس بنابراین من اگه حتی j هم داشتم پول بابت این بازی نمی دادم و وای می ایستادم تا نسخه انگلیسی بیاد که حدودا 2 ماه دیگه میاد.
بازی های انگلیسی زبان همشون با اختلاف زمانی خیلی کنم برای تمامی ریجن ها عرضه می شوند و برای ماها فقط بازی انگلیسی مهمه حالا 1000 تا بازی مخصوص ژاپن هم بسازند من یکی که هیچ وقت پول براش نمی دم.
سلام آقا طاهرخوب ، تو این چند صفحه آخر این تاپیک از همه چیز صحبت شده الا خبرهای XBOX 360 ! معرفی سایت و غیره رو در تاپیکهای مربوطه در تالار معرفی سایت انجام بدید، نه اینجا.
اما خبرهای جالبی از اجرای Linux روی 360 دوباره منتشر شده، که البته با استفاده از exploit اینکار انجام شده و روی دو سری از kernel ها کار میکنه.
البته اطلاعات تکمیلی در آینده منتشر خواهد شد.
موفق باشید
من یه مثال منطقی می خواستم. از این جور بازی ها بیشتر از 1 دونه هم می شه مثال زد.شما یه مثال خواستین منم نزدم
به هر حال کسانی هم هستن که به RPG و بلو دراگون خیلی علاقه دارن
شما همین الان هم می تونی بازی ها رو روی dvd9 رایت کنی و بازی کنی.ن برای اینکه بتونم بازی های ایکس باکس رو روی 360 بازی کنم احتیاج به یه درایو سامسونگ دارم
یعنی شما حاضری بری blue dragon نسخه j که زبانش کاملا ژاپنیس بخری و بازی و کنی و هیچی هم از بازی نفهمی؟
بازی ای که فقط زبان ژاپنی داره مفت نمی ارزه چون وقتی نمی فهمی چی داری بازی می کنی یعنی داری وقتتو تلف می کنی اونم یه بازی کاملا rpg ! پس بنابراین من اگه حتی j هم داشتم پول بابت این بازی نمی دادم و وای می ایستادم تا نسخه انگلیسی بیاد که حدودا 2 ماه دیگه میاد.
بازی های انگلیسی زبان همشون با اختلاف زمانی خیلی کنم برای تمامی ریجن ها عرضه می شوند و برای ماها فقط بازی انگلیسی مهمه حالا 1000 تا بازی مخصوص ژاپن هم بسازند من یکی که هیچ وقت پول براش نمی دم.

همونطور که اشکان جان گفتن، برای اجری بازی های XBOX1 با درایو هیتاچی فعلاً باید از DVD9 استفاده بشه یا اینکه منتظر بشید تا فرمور جدیدی برای هیتاچی بیاد تا مشکل رو حل کنه. در مورد عوض کردن درایو سامسونگ با هیتاچی هم امکان پذیره فقط باید باید فرمورش تغییر کنه.سلام آقا طاهر
یک سوال داشتم
من برای اینکه بتونم بازی های ایکس باکس رو روی 360 بازی کنم احتیاج به یه درایو سامسونگ دارم
اگه درایو سامسونگ رو بجای هیتاچی به دستگاه وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
و این فایلی که روی سایت گذاشتین که برای اجرای بازی های ایکس باکس با درایو سامسونگ هست رو باید چیکار کنم ؟
در ضمن اگه شما درایو سامسونگ دارین قیمتش چنده ؟
و اگه می شه بگین هیتاچی با سامسونگ تو صدا هم با هم فرق می کنن ؟
خیلی ممنون
GOOD LUCK
GOOD LUCK
همونطور که اشکان جان گفتن، برای اجری بازی های XBOX1 با درایو هیتاچی فعلاً باید از DVD9 استفاده بشه یا اینکه منتظر بشید تا فرمور جدیدی برای هیتاچی بیاد تا مشکل رو حل کنه. در مورد عوض کردن درایو سامسونگ با هیتاچی هم امکان پذیره فقط باید باید فرمورش تغییر کنه.
ادامه سوالات شما (و البته همون قسمت اولش هم) به این تاپیک ربطی نداره، لطف کنید در این مواقع اگر تاپیک مخصوص سوالتون وجود نداره از پیغام خصوصی استفاده کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------
در تائید صحبتهای آقا سیاوش هم بنده باید عرض کنم که کاملاً حق با ایشونه ، کنسول در هر حال صدا داره ولی این صدا از نظر یکی کم و از نظر یکی دیگه ممکنه خیلی زیاد باشه، بسته به حساسیت کاربر هم داره ! پس باید به کسانی که از سر و صدای کنسول شاکی هستن هم حق داد.
البته فکر کنم کسانی که از اینتر کولرها استفاده میکنند دیگه هیچ صدایی جز صدای اینترکولرشون رو نمی شنوند (از کنسول).
موفق باشید
فکر کنم بعنی final fantasy VII می خواد برای X360 هم بیاداین یعنی چی؟!!!!![]()
![]()
![]()
Square-Enix Party 2007 Heralds New Final Fantasy [ News ]
Could a Final Fantasy spin-off be heading to the Xbox 360...
Readers of the Japanese daily newspaper Yomiuri Shimbun would have recently noticed an advertisement for Square-Enix forthcoming 2007 Party, revealing a line-up that includes Final Fantasy VII: Crisis Core, Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates, and an as-of-yet unannounced title from the inimitable RPG series.
After the recent confirmation of Devil May Cry's 360 aspirations, there has been some suggestion that perhaps Final Fantasy could be the next big brand to make the crossover to Microsoft's box.
However, we'll just have to wait until May 12th before knowing for sure.