XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من اولش بگم که اگه وسع مالی برسه هر دو رو می گیرم .چون هر دو خیلی عالیه ولی......
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

نگاه کن.وقتی که من با خودم میگم برم Ps3بگیرم ؛می بینم که اگه بخوام بازی های نسل آینده
رو انجام بده باید خداد تون پول بازی بدم.یعنی فرش زیر پام رو بفروشم:biggrin1: :biggrin1: برم بازی هاشو بخرم .اینو در صورت کپی خور شدن صدق می کنه.ولی در عوض کیفیت کنسول عالیه .
بهترین کنسوله از لحاظ کیفیت!!
در نقطه می بینم وقتی 360بگیرم بازی های فراوان با قیمت نسبتا خوب(هنوز هم قیمتش زیاده)
عرضه میشه و عنوان های بزرگ واسش میاد.ولی دو اشکال عمده داره .
یکی این قفل منطقه ای لعنتی!!که نمی دونم چه مسخره بازی هستش.یکی هم کیفیت بد 360که باید فن و پنکه و بادبزن:-" ;) واسش بخری و کلی هزینه خنک کردنش انجام بدی.
ولی از لحاظ خوب بودن خیلی عالیه و اشکالاتش رو هم میشه مرتفع کرد.
حالا به نظرت کدوم انتخاب واسه من بهتره :
کنسول با کیفیت عالی با بازی های کم!!
کنسول متوسط(که میشه مرتفعش کرد)
با بازی های نسبتا زیاد(به خاطر قفل لعنتی وقتی یه کنسول رو می گیری یه سری بازی ها رو از دست میدی .:cool:
من اگه به جای شما بودم گزینه ی دوم رو انتخاب می کردم... چون آدم کنسول می گیره برای بازی هاش نه برای خوشگلی و کیفیتش... شما می خواهید با کنسولتون بازی کنید نه اینکه به عنوان دکور بگذارید تو خونه و هیچ استفاده ای هم ازش نکنید ;)

نه اين دوستمون هم از بابتهايي راست ميگن ولي همين طور كه امين گفت اين دستگاه مشكلاتش قابل حله درضمن در مورد همين رجيون مگه تو ميخواي چندتا بازي بكني كه نگران رجيونشي.مطمئن
باش تو اگه يك Ntsc/j or uc بگيري حله چون تو اين ايران هر بازي گير مياد

به خاطر قفل لعنتی وقتی یه کنسول رو می گیری یه سری بازی ها رو از دست میدی .
شما یدونه از این بازی ها رو که از دست دادی یا خواهی داد می تونی برای ما اینجا بنویسی اسمشو؟

نه اين دوستمون هم از بابتهايي راست ميگن ولي همين طور كه امين گفت اين دستگاه مشكلاتش قابل حله درضمن در مورد همين رجيون مگه تو ميخواي چندتا بازي بكني كه نگران رجيونشي.مطمئن
باش تو اگه يك Ntsc/j or uc بگيري حله چون تو اين ايران هر بازي گير مياد
نمی دونم ولی خداییش مسخره بازیه دیگه!!:biggrin1:
یعنی همه بازی ها بر روی هر کنسول (از نظر منطقه ای )میاد؟؟فقط دیر و زود داره؟؟یا....
در ضمنتا الآن خبری در مورد فری کردن کنسول 360نیومده؟؟

یک سوال دارم
بعضی از بازی های ژاپنی هستند که فقط توی اونجا عرضه میشن که خیلی هاشون توی زمان ps2 جزو بهترین ها بودن اما من تا اونجایی که یادمه نسخه ای از اونا توی آمریکا نیومده
آا 360 میتونه اینارو به آمریکا یا اروپا بیاره؟

سلام
تکاوچ جان من رفتم تو سایتت ولی هر کاری کردم نتونستم عضو بشم!!
میگه:

Re-Enter the password to confirm you typed it correctly

کلمه عبوری که وارد کرده اید صحیح نیست. لطفاً کلمه عبور دیگری وارد کنید.

در ضمن بهتر بود پستت رو تو تاپیک خودت میزدی:)
امین جان احتمالاَ شما اشتباهاَ وارد قسمت ورود شدید نه ثبت نام:love:

امین جان احتمالاَ شما اشتباهاَ وارد قسمت ورود شدید نه ثبت نام:love:
دستت درد نکنه دیگه :) این قدر ها هم ببو گلابی نیستیم:biggrin1:
راستی عیدت مبارک:love:

نمی دونم ولی خداییش مسخره بازیه دیگه!!:biggrin1:
یعنی همه بازی ها بر روی هر کنسول (از نظر منطقه ای )میاد؟؟فقط دیر و زود داره؟؟یا....
در ضمنتا الآن خبری در مورد فری کردن کنسول 360نیومده؟؟

مسخره بازی چیه؟!
همین ps2 هم همین طوری بود!!!!
خبری در مورد فری شدنش نیست

امین جان سلام
این سایت متعلق به بنده می باشد و تکاوچ جانم افتخار دادن و با ما همکاری می کنند و مدیر انجمن و عضو تحریریه سایت می باشد
در مورد مشکلت هم در ثبت نام سایت اگر بعد از پر کردن لیست و ثبت نام این مشکل پیش می آید احتمالا کد امنیتی را به اشتباه وارد کردید توجه کنید که باید کلمات بزرگ و کوچک هم مانند نمونه وارد کنید
امیدوارم که در سایت بتوانیم نیازهای شما را در زمینه بازی بر آورده کنیم
با تشکر
http://www.gamewave.ir

درود
دوست عزیز vahidrezi16 شما اگه پول به اندازه کافی برای خریدن Xbox360 داری حتما این کنسول رو بخر. تا
1. تا همین حالا کلی بازی درست و حسابی رو از دست دادای.
2. قفل منطقه ای چه اهمیتی داره وقتی بازی ها بعد از کمتر از یک هفته نسخه مثلا J یا PAL شون هم منتشر میشه.
3. فعلا که نیمی از بازی ها بصورت فیری ریجن ( بدون قفل ) عرضه میشن.
4. بازی های انحصاری بینهایت عالی و زیادی Xbox360 داره که خودت میتونی آمارش رو در بیاری.
5. اشکالات فنی در کار نیست. شما که داری 500 هزار تومن هزینه میکنی، یک دونه Intercooler ناقابل 40 تومنی هم روش.
6. دلایل خریدن PS3 هروز داره کمتر و کمتر میشه.
میشه بپرسم شما کنسول رو برای بازی کردن میخری یا برای نگاه کردن:confused:
ps3 مثل یک ماشین 8 سیلندر فوق پیشرفته TOYOTA میونه ( ظاهری و کیفی ). اما بدون بنزین که راه نمیره:biggrin1: سوخت که شما نیاز داری بازی درست و حسابی ( بنزین سوپر ) هست که فعلا ps3 بشدت از نداشتن ان رنج میبره.
خلاصه از ما گفتن بود:-" . خود دانی;) .

اگر فکر میکنید زبانتون خوبه، اگر فکر میکنید که دوستدارید چندتا رفیق در گوشه کنار دنیا واسه خودتون دست و پا کنید و اگر دوستدارید که به کامیونیتی 360 دار ها بپیوندید پاشید بیاید خیلی مودب و متین اینجا برا خودتون حساب باز کنید. قابلیتهای زیادی داره این سایت و تا اینجا همه باهم خوب و خوش و راحت هستن و کسی با کسی مشکلی نداره :) http://www.xboxuserspace.com

درود
دوست عزیز vahidrezi16 شما اگه پول به اندازه کافی برای خریدن Xbox360 داری حتما این کنسول رو بخر. تا
1. تا همین حالا کلی بازی درست و حسابی رو از دست دادای.
2. قفل منطقه ای چه اهمیتی داره وقتی بازی ها بعد از کمتر از یک هفته نسخه مثلا J یا PAL شون هم منتشر میشه.
3. فعلا که نیمی از بازی ها بصورت فیری ریجن ( بدون قفل ) عرضه میشن.
4. بازی های انحصاری بینهایت عالی و زیادی Xbox360 داره که خودت میتونی آمارش رو در بیاری.
5. اشکالات فنی در کار نیست. شما که داری 500 هزار تومن هزینه میکنی، یک دونه Intercooler ناقابل 40 تومنی هم روش.
6. دلایل خریدن PS3 هروز داره کمتر و کمتر میشه.
میشه بپرسم شما کنسول رو برای بازی کردن میخری یا برای نگاه کردن:confused:
ps3 مثل یک ماشین 8 سیلندر فوق پیشرفته TOYOTA میونه ( ظاهری و کیفی ). اما بدون بنزین که راه نمیره:biggrin1: سوخت که شما نیاز داری بازی درست و حسابی ( بنزین سوپر ) هست که فعلا ps3 بشدت از نداشتن ان رنج میبره.
بدرود بر تو باد و بر تمام بازی سنتری ها!
در سایه ی ایزد تبارک عید همگی بود مبارک!!
من اگه بشه می خوام سری جدید کنسول رو که به رنگ سیاه است بخرم
الآن یوخده دست و بالم تنگه ؛می خواستم نصف نقد و نصف نسیه بخرم.
جمع می کنم و ییهو(با شدت بخونید)نقد می خرم .500هزار تومن برای کنسول و دسته اضافی و چند تا بازی فکر کنم کافی باشه؟کافیه؟؟

سلام EA جان
سال نو مبارک مشکلت تو ثبت نام سایت حل شد؟
اگه حل نشد متنی گه بالا نوشتم برای ثبت نام انجام بده
[URL="http://www.gamewave.ir"]http://www.gamewave.ir[/URL]
من وقتی همه با ثبت نام مشکل داشتن به راحتی رفتم ثبت نام کردم!!
مشکل از کامی من بوده یا...:biggrin1: :cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or