XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تاریخ انتشار کامل Resident Evil 5 برای دستگاه های J آذر ماه و برای PAL مهر ماه میتونین بازی کنین اما برای UC نامشخص
Resident Evil 5
Published by: Capcom
Developed by: Capcom
Genre: Third-Person Action
Release Date:
Japan: December 31, 2008
Europe: October 5, 2007

;) IGN.COM

بازی های Capcom بیشترشون Freeهستن و من میگم وقتی برای پال بیاد فری میدن یعنی بهj وucهم بخوره

بازی های Capcom بیشترشون Freeهستن و من میگم وقتی برای پال بیاد فری میدن یعنی بهj وucهم بخوره
شاید اما 1 سال اختلاف ساخت داره:eek:

البته Dead Rising که Free نبود ولی LOst Planet که اخرین بازی عرضه شده توسط Capcom ه Free بود ;)

من بازم تکرار میکنم این تاریخ ریلیزا رو به هیچ وحه جدی نگیرید !!!

برین تاپیک اخبار داغ کنسول ها در مورد این تاریخ بهزاد خوب توضیح داده!!!

به نظر من این تاریخ چرت هست به چه دلیل باید یک بازی معروف را اینطوری بکنن بعدشم تجربه نشون میده بازی های معروف را free میدن کاری هم به شرکت نداره

ربطی به معروف بودن نداره ولی معمولا این طوریه که گفتین مثلا همین dead rising معروف بود ولی فری نبود...

رجیون فری بودن بازی به
شرکت سازنده و انتشار دهنده بازی ربط داره چون اونا هستن که تصمیم می گیرن
و ربطی به معروف بودن بازی نداره

اگه چنین چیزی واقعا وجود داشته باشه همون طور که گفتم نگهش میداره تا بعدا اعلام کنه چون الان 360 داره خوب فروش میکنه;)
در ضمن قابلیت 1080p رو مگه یادت نیست؟! همین چند ماهه پیش فت ساپورت میکنه...
مگه بازی رایانه ندارین ؟
مهر ماه 85 رو نگاه کن تو قسمت تحلیل ماه
همه اونایی که می گن 360 DX10 رو ساپورت می کنه بخونن
360 1080پی رو فقط در بزرگ کردن تصویر ساپورت می کنه نه اندازه واقعی پیکسل ها در 1080پی
یه پییشنهاده دوستانه هم بکنم
هر کس هنوز 360 یا PS3 نخریده پیشنهاد می کنم در صوررت توان مالی PS3 رو در اولویت قرار بده چون واقعا یه سیستمه عالی هست و از نظره کیفیت خیلی از 360 بالا تره
دوستانی که می خوان 360 بگیرن تا وارد شدن نسخه جدید 360 صبر کنن چون (در حال حاضر) پول دادن بالای نسخه فعلی حیف هست
پس کسانی که تا حالا می خواستن 360 بگیرن و موفق نشدن تا اومدن نسخه جدید صبر کنن
چون غرور از داشتن 360 نزد کسانی که PS3 دارن با این نسخه فعلی زیاد معقول نیست
GOOD LUCK

سلام
نخیر من چند وقتیه بازی رایانه نمیگیرم!
عزیز جان کاملا 1080p رو ساپورت میکنه! بهتره بری بپرسی...

به نظر من دوستانی که هنوز نریخدن برن 360 بخرن چون واقعا داره عالی کار میکنه و همین امروز dmc4 هم واسش کانیفرم شد قدرت یه کنسول به بازی هاش که 360 عالی کار کرده..

سلام
نخیر من چند وقتیه بازی رایانه نمیگیرم!
عزیز جان کاملا 1080p رو ساپورت میکنه! بهتره بری بپرسی...

به نظر من دوستانی که هنوز نریخدن برن 360 بخرن چون واقعا داره عالی کار میکنه و همین امروز dmc4 هم واسش کانیفرم شد قدرت یه کنسول به بازی هاش که 360 عالی کار کرده..
دقيقا
چرا بعضي ها چون فكر ميكنن سخت افزار ps3 قوي هست ( تفاوت كم با 360 ) بايد حتما بريم ps3 بگيريم .
اولين اولويت كنسول بازي هست و بس ;)

زنده باد :groupwave:DMC 4

آره بابا
همه ی سایت های تخصصی و حتی کپکام هم گفته همزمان با نسخه ps3 میاد

مگه بازی رایانه ندارین ؟
360 1080پی رو فقط در بزرگ کردن تصویر ساپورت می کنه نه اندازه واقعی پیکسل ها در 1080پی
هر کس هنوز 360 یا PS3 نخریده پیشنهاد می کنم در صوررت توان مالی PS3 رو در اولویت قرار بده چون واقعا یه سیستمه عالی هست و از نظره کیفیت خیلی از 360 بالا تره
دوستانی که می خوان 360 بگیرن تا وارد شدن نسخه جدید 360 صبر کنن چون (در حال حاضر) پول دادن بالای نسخه فعلی حیف هست
GOOD LUCK

من با اينكه PS3 سيستم عاليه مخالف نيستم ولي اونقدر نيست كه بتوني از360 بگذري. مگه چقدر اين دو با هم تفاوت دارند . در ضمن بنظر من حتي اوني كه core داره الان غرورش از كسي كهPS3 داره بيشتره چون موقعي كه داره ميره مغازه سرشو بلند نگه ميداره و خوشحاله كه صاحب يك كنسول
نسل بعده كه هر روز بازيهاي جديد داره براش كانفريم ميشه و لوازمش هم فراوونه البته اين كنسول هم مشكلات خاص خودش هم داره و نميگم يك كنسول تمام عياره

دوستان سلام مدتی بود نبودم قبل از هر چیز سال نو را به همه اعضای سایت بازیسنتر و خانواده محترمشان تبریک میگویم
در مورد خبر dmc4بسیار خوشحالم چون دیگر لازم نیست پول اورجینال دهیم البته من احتمال مبدهم خیلی زود این بازی ریلیز شود چون دو روز پیش در سایت بلوری خوندم که بازیهای dmc4 وmgs4 بر روی بلوری آماده است بهر حال امیدوارم کوجیماهم از خر شیتون بیاد پایین .
بهر حال سرتون رو درد نمیارم در مورد خرید ps3باید بگم که همونطور که قبلاَهم گفتم فعلاَ برای کسانی خوب است که مثلاَیک 360 هم داشته باشن تا بازیهای انحصاریشو بازی کنن.
راستی من در سایتی تازه بنیاد مشغول کمی فعالیت هستم وفعلاَ تصمیم گرفتم برای جلوگیری از اینکه فضای این سایت پر شود اخبار تازه را درون آن قرار دهم و حتماَ در اسرع وقت لیست محصولاتم را به آنجا ببرم (قابل توجه دوستانیکه از من سایت می خواستن)بهر حال بقیش را میزارم که اگر خواستید خودتون ببینید امیدوارم روزی رسد که سایتهای ایرانی مانند سایتهای معروف خارجی شوند
لینک:
http://www.gamewave.ir

سلام
تکاوچ جان من رفتم تو سایتت ولی هر کاری کردم نتونستم عضو بشم!!
میگه:

Re-Enter the password to confirm you typed it correctly

کلمه عبوری که وارد کرده اید صحیح نیست. لطفاً کلمه عبور دیگری وارد کنید.

در ضمن بهتر بود پستت رو تو تاپیک خودت میزدی:)

من اولش بگم که اگه وسع مالی برسه هر دو رو می گیرم .چون هر دو خیلی عالیه ولی......
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
من با اينكه PS3 سيستم عاليه مخالف نيستم ولي اونقدر نيست كه بتوني از360 بگذري. مگه چقدر اين دو با هم تفاوت دارند . در ضمن بنظر من حتي اوني كه core داره الان غرورش از كسي كهPS3 داره بيشتره چون موقعي كه داره ميره مغازه سرشو بلند نگه ميداره و خوشحاله كه صاحب يك كنسول
نسل بعده كه هر روز بازيهاي جديد داره براش كانفريم ميشه و لوازمش هم فراوونه البته اين كنسول هم مشكلات خاص خودش هم داره و نميگم يك كنسول تمام عياره
مگه بازی رایانه ندارین ؟
GOOD LUCK
نگاه کن.وقتی که من با خودم میگم برم Ps3بگیرم ؛می بینم که اگه بخوام بازی های نسل آینده
رو انجام بده باید خداد تون پول بازی بدم.یعنی فرش زیر پام رو بفروشم:biggrin1: :biggrin1: برم بازی هاشو بخرم .اینو در صورت کپی خور شدن صدق می کنه.ولی در عوض کیفیت کنسول عالیه .
بهترین کنسوله از لحاظ کیفیت!!
در نقطه می بینم وقتی 360بگیرم بازی های فراوان با قیمت نسبتا خوب(هنوز هم قیمتش زیاده)
عرضه میشه و عنوان های بزرگ واسش میاد.ولی دو اشکال عمده داره .
یکی این قفل منطقه ای لعنتی!!که نمی دونم چه مسخره بازی هستش.یکی هم کیفیت بد 360که باید فن و پنکه و بادبزن:-" ;) واسش بخری و کلی هزینه خنک کردنش انجام بدی.
ولی از لحاظ خوب بودن خیلی عالیه و اشکالاتش رو هم میشه مرتفع کرد.
حالا به نظرت کدوم انتخاب واسه من بهتره :
کنسول با کیفیت عالی با بازی های کم!!
کنسول متوسط(که میشه مرتفعش کرد)
با بازی های نسبتا زیاد(به خاطر قفل لعنتی وقتی یه کنسول رو می گیری یه سری بازی ها رو از دست میدی .:cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or