XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ساخت Command & Conquer 3 برای Xbox 360 رسما" از سوی EA کانفیرم شد.
این بازی در سال 2007 برای PC و Xbox 360 منتشر میشه.
اولین عکس ها از نسخه ی x360:

mediabrowser_image.jpg

mediabrowser_image2.jpg

+++++++++++++++++++

سایت آمازون یه رای گیری گذاشته و در این رای گیری وسیله ای که بیشترین رای رو بیاره روز 23 نوامبر شدیدا زیر قیمت به فروش میرسه. یکی از این 4 وسیله Xbox 360 Core هست که تا حالا هم بیشتر از 88درصد رای آورده. پس با این حساب به احتمال 99درصد Xbox 360 Core روز 23 نووامبر با قیمت 100$ در سایت آمازون به فروش میرسه!!! (کسانی که شرایط خرید از آمازون رو دارن این فرصت رو از دست ندن)
http://www.amazon.com/gp/holiday/cv/homepage

چقدر خوبه ها . كاشكي منم يه كرديت كارت داشتم كه مي تونستم خريد كنم

چقدر خوبه ها . كاشكي منم يه كرديت كارت داشتم كه مي تونستم خريد كنم

شما اگه cc هم داشتی نمیتونستی. چون آمازون به ایران جنس نمیفرسته.

ايول چه حالي بده ! خدا كنه كه بازي Region Free باشه !
شرمنده . این EA لعنتی تمام بازی هاش لیسانس منطقه ای داره . 1 اپسیلون هم احتمال نداره بازی فیری باشه:evil:

سلام...

اول هم لازم میدونم بگم که در اون خبر آقای Bernd Diemer به هیچ عنوان اعلام نکردند که نمیشه Crysis را برای PS3 و Xbox 360 ساخت فقط گفته این دو کنسول برای این بازی ضعیف است که البته این حرف هم حرف و حدیث زیادی دارد...;)

دوست عزیز! کی گفته که Crysis رو نمیشه برای X360 و PS3 ساخت؟
آقای سوات یرلی رئیس شرکت Crytek گفته که موتور گرافیکی این بازی Multi Plarform هستش و در آینده بازیهایی با دارا بودن این موتور گرافیکی برای دو کنسول مورد نظر می یاد! و الآن دلیل اینکه کرایسیس نمی خواد برای کنسول ها بیاد اینه که این شرکت می خواد نشون بده که کامپیوتر از کنسول ها عقب نیست! اصلا قدرت سخت افزاری مورد بحث نیست! همه میدونن که سخت افزاری معادل PS3 و 360 رو برای PC انتخاب کرد چیزی بالاتر از 2-3 میلیون تومن در میاد یعنی یه کامپیوتری که کرایسیس رو عین آب خوردن اجرا می کنه!
البته کلیپ این مصاحبه رو دارم!

دوست عزیز! کی گفته که Crysis رو نمیشه برای X360 و PS3 ساخت؟
آقای سوات یرلی رئیس شرکت Crytek گفته که موتور گرافیکی این بازی Multi Plarform هستش و در آینده بازیهایی با دارا بودن این موتور گرافیکی برای دو کنسول مورد نظر می یاد! و الآن دلیل اینکه کرایسیس نمی خواد برای کنسول ها بیاد اینه که این شرکت می خواد نشون بده که کامپیوتر از کنسول ها عقب نیست! اصلا قدرت سخت افزاری مورد بحث نیست! همه میدونن که سخت افزاری معادل PS3 و 360 رو برای PC انتخاب کرد چیزی بالاتر از 2-3 میلیون تومن در میاد یعنی یه کامپیوتری که کرایسیس رو عین آب خوردن اجرا می کنه!
البته کلیپ این مصاحبه رو دارم!
دوست عزیز اول اینکه سعی کنید پست های قدیمی رو هیچ وقت نقل قول نکنید چون خیلی از بحث ها هستن که برای زمان خودشونن و وقتی یه مدت می گذره ازش اون خبر یا گفته ممکنه کاملا مسخره بشه.

در ضمن فرزاد جان این حرفو از قول خودش نزده! اگه دقت کنی نوشته از قول Bernd Diemer که البته سری مشخص شد که ای فرد بیخود این حرفو زده.

بله کلیپ مصاحبه سازندگان Crysis در CD شماره اخر بازیرایانه بود و در همون کلیپ هم سازندگانش گفتند که : موتور گرافیکی این بازی Multi Plarform هستش و در آینده بازیهایی با دارا بودن این موتور گرافیکی برای دو کنسول X360 & PS3 می یاد!

Xbox360 مدل J فیری شد

بچه ها یه خبر باور نکردنی
{آخ ما UC دارها چه کار بکنیم:(( }
کنسول های Xbox360 مدل J فیری ریجون شد
خوش به حال اونهای که J خریدن .
مزیت های شگفت آور
1.این هک توسط یه برنامه UpDate انجام میگیره که بعد از اون کنسول قادره تمام بازی ها رو در هر ورژنی اجراکنه .
2. شما تمام بازی های Xbox رو میتونید در Xbox360 اجرا کنید:mad:
خلاصه عجب شانس خوبی دارید .
هرکی طالبه PM بده .

ضرر 9.5 million yen به سونی

سلام به همگی
من این پستو تو ی تایپیک ps3 هم زدم گفتم حیفه شما این خبرو نخونید

180 PS3 consoles stolen from freight forwarder's office

NAKA, Ibaraki -- A total of 180 PlayStation 3 (PS3) consoles have been stolen from a local office of a freight forwarder, local police said.

At about 6:50 p.m. on Tuesday, an employee at the Ibaraki office of Meitetsu Golden Aircargo Co. reported to police that 180 PS3 consoles in its custody had been stolen.

The stolen consoles are among 1,560 units contained in 780 cardboard boxes that were to be shipped to retail stores in the Kanto region.

At around 1:30 p.m., an employee examined the consoles kept at its storage facility and found 180 of them, worth 9.5 million yen, had disappeared.

The popular PS3, which was placed on the market on Nov. 11, is in short supply. (Mainichi)

December 6, 2006

من کلی کیف کردم این سونی کلا بی عرضه هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or