سلام .
من بالاخره تونستم به کمک یکی از دوستانم تو امریکا کارت های XBOX 360 Live Gold Calr تهیه کنم . میتونم تا 20 تا تهیه کنم . هرکی میخواد فقط همین جا بگه .
این نرخه کارت هاست که باید از آمازون خریداری شه :
من بالاخره تونستم به کمک یکی از دوستانم تو امریکا کارت های XBOX 360 Live Gold Calr تهیه کنم . میتونم تا 20 تا تهیه کنم . هرکی میخواد فقط همین جا بگه .
این نرخه کارت هاست که باید از آمازون خریداری شه :
Code:
http://www.amazon.com/b/ref=vg_nav_x360_xboxlive/002-8455290-5212008?ie=UTF8&node=15835401
این هام نرخ کارت هایی هستش که تو سایت XBOX زده :
Xbox Live Three-Month Gold Subscription Cardقیمت به تومان 26000 تومان.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Xbox Live One-Month Gold Subscription Cardقیمت به تومان 14500 تومان.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Xbox Live 13-Month Gold Subscription Cardقیمت به تومان 55000 تومان.
Xbox Live 1600 Pointsقیمت به تومان 26000 تومان.
هر کدام از دوستان میخوان بگن که من براشون تهیه کنم . کارتها هم چون استاد اشکان گفتن رجیون دار هستند و فقط کسانی که رجیون امریکا هستند میتونند استفاده کنند ( ای دی که ساختن رو میگم )
کارت ها کمتر از یک هفته کده پشتش برای شما فرستاده میشه . کد یک بار مصرف هستش و باره دومی وجود نداره .:biggrin1:
کارت ها کمتر از یک هفته کده پشتش برای شما فرستاده میشه . کد یک بار مصرف هستش و باره دومی وجود نداره .:biggrin1: