XBOX 360 Elite 120GB

• Thread starter Thread starter Mehrdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehrdad

کاربر سایت
Rating - 100%
32   0   1
درود به همه عزیزان

اینم مشخصات کلی محصول
1.دستگاه ریجن PAL مادربورد FALCON مثل مرد دوساله داره کار می کنه آخ نگفته و کاملا هم تمیزه.مثل روز اول
تاریخ تولید 2008/07/13 پس شد سه سال بدون هیچ مشکل .
2.تمامی لوازم جانبی کنسول همراش هست و همگی کاملا تمیز هستن
3.پنج تا بازی همراش می دم که 4 تاش کپی و 1کی XBL Arcade که از کنسول آرکید برداشته شده .و کاملا تمیزه
RED DEAD R
ASSASSINS CREED
DIRT 1(PLAY BOX)
NARUTO UNS2
4.و همچنین اطلاعات DVD Key کنسول +آموزش ها رو هم می دم که هی نخواید 10/20 تومن بدید آپ کنید کنسولو
5.کنسول در USB هاش خراب شده که بایه قاب درست می شه
6.یه دسته اضاف کار کرده هم روش می دم(سفید)دسته اصلی شدیدا تمیزه فقط 3/4 بار استفاده شده.
7. عکس ...
attachment.php

attachment.php

attachment.php
8.قیمت 260 تومان
9.موفق باشید.
10. هزینه پست با خودم.
12. امروز هم چک کردم کنسول بن نشده
چون بازی هایی مثل COD HALO خیلی وقته بازی نکردم.
تو چند روز آخر هم که اورجینال استفاده کردم .پس از بن ویو پریده.

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز
من دنبال یه اکس باکس ۳۶۰ دست دو هستم! اطلاعاتم هم خیلی زیاد نیست...اولا می خواستم یه نفر لطف کنه ،‌تفاوت این برد هارو برای من توضیح بده! بعدش خواستم ببینم ایکس باکستون که قطعا کپی خور شده هست،‌آیا امکان اجرای بازی از رو هارد رو داره یا نه؟ اگه آره من می خوامش به همین قیمت! اگر نه هم باهم کنار میایم! فقط توضیح لطف کن در مورد این برد شما که انگار فرق داره با بقیه...

سلام دوست عزیز
من دنبال یه اکس باکس ۳۶۰ دست دو هستم! اطلاعاتم هم خیلی زیاد نیست...اولا می خواستم یه نفر لطف کنه ،‌تفاوت این برد هارو برای من توضیح بده! بعدش خواستم ببینم ایکس باکستون که قطعا کپی خور شده هست،‌آیا امکان اجرای بازی از رو هارد رو داره یا نه؟ اگه آره من می خوامش به همین قیمت! اگر نه هم باهم کنار میایم! فقط توضیح لطف کن در مورد این برد شما که انگار فرق داره با بقیه...
الان اطلاعاتت کامل شد:d
بالا......................................

8-|..............................

---------- نوشته در 04:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------

جنس رایگان پوله پست هم باخودم چی می خوایید!
قیمت: Free
ز این خیاله باطل

اگه برد جاسپر بود رو هوا میزدم به مادربرد فالکن نمیشه اعتماد کرد خودت میدونی که.کاش جاسپر بود خودم میخریدم ازت

اگه برد جاسپر بود رو هوا میزدم به مادربرد فالکن نمیشه اعتماد کرد خودت میدونی که.کاش جاسپر بود خودم میخریدم ازت
من که حدود 2سالو نیمی می گذره اما هنوز رنگ قرمزی ندیده

ضمانت هم می کنم هیچ طوریش نمی شه اگه با جرثقیل روش نریو تو آفتاب سوزان و جلو بخاری باش بازی نکنی.

من آبادان گرم ترین منطقه ایران هنوز کم نیورده.

تازه اگه جاسپر بود مگه مغز خر خورده بودم بیام 300 بدم.

اسپم های بی معنی.

اینم بگم فقط با تیپاکس می فرستم که هیچ طوریش نشه!

بالا......................:|

شما فرقه جاسپر با فالکونو رو بگو ؟
بعد یه الیت جاسپر 300 نشونم بده.
اسپم الکی ندید.........با دلیل و مدرک بیاید بگید گرونه.
من خودم یک الیت فالکون بهت میدم 200 خوبه بعدم جاسپر خواستی نو 515 فرق جاسپر از زمین تا آسمون از برد گرفته تا منبع تغذیه تا 3 چراغ نشدن داداش

من خودم یک الیت فالکون بهت میدم 200 خوبه بعدم جاسپر خواستی نو 515 فرق جاسپر از زمین تا آسمون از برد گرفته تا منبع تغذیه تا 3 چراغ نشدن داداش
اونوقت تمامه فالکون های تولید شده سه چراغ شدن؟
فالکونی که سه چراغ نمی شه با جاسپر دیگه چه فرقی داره؟

بالا......................................

خب عزیزم من دنبال یه 360 با قیمت خوب بودم !
200 میدی دیگه ؟ خریدارم !

من یکی از دسته هاتو میخوام:دی
کم کم اجزاشو بفروشی یه دفع میبینی همش فروخته شده:دی
یه عکس با کیفیت از اون سفیده بزار ببینم چه قدر کار کرده!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or