اره با لايو نميشه.ميخواستم ببينم حجمش چقدره.ولي همون اول ارور ميده.بقيه دمو ها مشكلي ندارن فقط PES 2014 اينجوريهدموی PES مگه قرار نبود 12ـُم بیاد؟
یه مقدار صبر کن لینکاش میاد رو نت.از رو کنسول که آدم پیر میشه بخواد بگیره
اره با لايو نميشه.ميخواستم ببينم حجمش چقدره.ولي همون اول ارور ميده.بقيه دمو ها مشكلي ندارن فقط PES 2014 اينجوريهدموی PES مگه قرار نبود 12ـُم بیاد؟
یه مقدار صبر کن لینکاش میاد رو نت.از رو کنسول که آدم پیر میشه بخواد بگیره
اره با لايو نميشه.ميخواستم ببينم حجمش چقدره.ولي همون اول ارور ميده.بقيه دمو ها مشكلي ندارن فقط PES 2014 اينجوريه
درسته............فعلا فقط برای ریجن US برای دانلود اومده ..حجمش رو که نوشته 1.80.من که نمیتونم کلا بزنم برای دانلود میزنه برای ریجن شما موجود نیست.فکر کنم فقط برای US باشه این دمو.
دوستان دموهای PES 2014 و Fifa 14 که اومده رو اگه بخوایم اجرا کنیم باید حتماً دستگاه JTAG باشه یا همینطوری بریزیم رو فلش نمیشه اجراش کرد ؟
دوستان کسی لینک دموی Fifa 14 که بشه رو فلش ریخت و رو دستگاه های غیر JTAG هم اجرا بشه نداره ؟؟!!!
یه لینکی بدید فقط خواهشاً چند پارت هم بود اشکالی نداره ولی بدون هیلتر شکن بشه دانلودش کرد !
سر دموی PES 2014 که سرویس شدیم با سرعت 15 تا واسه دانلود !!!!
اگه دارید دریغ نکنید که خمارش موندم شدید !!!! بدون ***** باشه تورو خدا !!!
داشبوردتو آپدیت کن اجرا میشهمن دموی pes رو دانلود کردم و با هوریزون ریختم رو فلش و انتقال دادم به هارد بازی اجرا نشد اپدیت دستگام 13599