XBox 360 Demo Zone

من هم از همین لینک دان کردم، بدون مشکل هم بازی کردم!
تو winrar تیک keep broken files رو بزن و باز اگه نشد repair کن

مال من یه چندباری وسط دان قطع شد
هم تیک اون رو گذشتم هم یه بار repair کردم (اگه صحیح repair کرده باشم.با راست کلیک روی فایل و انتخاب کزینه repair archive) ولی وقتی با horizon ریختم رو فلش از تو quick game ارور داد و نرفت تو بازی
آخر ضدحال بود شب جمعه ای
راستی چرا هوریزون دیگه فلش منو نمیشناسه؟

.:دانلود دموی بازی Metal Gear Rising Revengeance در یک پارت:.

[Jtag / RGH Only]

1.68 گیگابایت

95472743560095998517.jpg

دوستان ، بعد از ورود به لینک زیر ، روی لینکی تحت عنوان Download Metal Gear Rising Revengeance Xbox 360 Demo که در اولین پست قرار دارد کلیک کنید تا فایل مورد نظر دانلود شود !!!

توجه !!!!!

متاسفانه این دمو رو فقط دوستانی که کنسولشون JTAG هست ،میتونن اجرا کنن و طبق گفته سایت DIGIEX ، اگر کنسول کسی Jtag نیست ولی راغب به تجربه این دمو هست باید نسخه 7 گیگ رو دانلود کنه ( از نظر من ، چندان توصیه نمیشه !!!!)

No this will only run on a Jtag / RGH hacked 360, no amount of injecting / configuring usb sticks will change that.

If you want a whole 7gb image of this demo Google: Metal.Gear.Rising.Revengeance.DEMO.iNTERNAL.XBOX36 0-dumpTruck (its region free)

That will burn to a DVD-DL disc and play in a flashed console, its not something we will be uploading here however.

Unless the demo is released as a download on Xbox Live there is no version of it at present that will work on a non modified console.

.:دانلود دموی بازی DmC :Devil May Cry در یک پارت:.

Region Free

1.3گیگابایت

11941d1353562046-dmc-devil-may-cry-demo-download-boxartlg.jpg

دوستان ، بعد از ورود به لینک زیر ، روی لینکی تحت عنوان DevilMayCryDemo.rar که در اولین پست قرار دارد کلیک کنید تا فایل مورد نظر دانلود شود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or