s.1
کاربر سایت
کار نمیکنه ( اجرا میشه بعد از زدن استارت روی سیو میمونه دستگاه و هنگ میکنه)
خیلی های دیگه هم گفتن که کار نمی کنه به هر حال یه چیر رایگان نیست داخل دستگاه من که نوشت از اینکه pre order کردید ممنونیم
کار نمیکنه ( اجرا میشه بعد از زدن استارت روی سیو میمونه دستگاه و هنگ میکنه)
حالا کار کرد؟خیلی های دیگه هم گفتن که کار نمی کنه به هر حال یه چیر رایگان نیست داخل دستگاه من که نوشت از اینکه pre order کردید ممنونیم
من اون بالایی رو دان کردم نیومد.این یکی درسته برای غیر جیتگ؟؟؟اینم hitman sniper challenge
53518813.part1.rar
53518813.part2.rar
53518813.part4.rar
53518813.part3.rar
https://rapidshare.com/files/3544140147/HtmAbsSnChall-dem.part1.rar https://rapidshare.com/files/2438577009/HtmAbsSnChall-dem.part2.rar
Free File Hosting - Online Storage; Upload Mp3, Videos, Music. Backup Files Free File Hosting - Online Storage; Upload Mp3, Videos, Music. Backup Files
اقا این پارت 7 مشکل داره ترو خدا این درستش کنید این دانلودها از بین نره بسیار ممنون میشم.دوست عزیز دقت کن همینجوری کپی پیست نکن یا اگه اطلاع داری هم یه توضیحی چیزی بده .
این 5 تا تقریبا نصفی از لینک های دمو هست و اگه دقت کنی آپلود کننده نوشته Rest is on the way یعنی الباقی هم در راهند . هنوز 4 تا پارت دیگه مونده که آپلود بشه .
دوستانی که میخوان دمو رو دانلود کنن این 5 تا پارت رو دانلود کنند و منتظر باقیش باشند که در حال آپلوده .
---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:43 PM ارسال شده بود ----------
--------------------------
ویرایش :
دانلود دمو Resident Evil 6 به صورت کامل :
Part 1 : resi6darklinky.part01.rar
Part 2 : resi6darklinky.part02.rar
Part 3 : resi6darklinky.part03.rar
Part 4 : resi6darklinky.part04.rar
Part 5 : resi6darklinky.part05.rar
Part 6 : resi6darklinky.part06.rar
Part 7 : resi6darklinky.part07.rar
Part 8 : resi6darklinky.part08.rar
Part 9 : resi6darklinky.part09.rar
نکته : دوستانی که 5 پارت اول دانلود کردن از پارت 6 شروع به دانلود کنن .
منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا یکی راهنمایی کنهمن دمو رو دانلود کردم تا بازی اجرا میشه صفحه سیاه میشه,علت چیه؟ آخرین داشبورد هم دارم L3 هم هست دستگاه,.