navid_x360
کاربر سایت
من از این روش استفاده کردم اما وقتی رویه فایله دمو اینجکت میکنم ارور میده میگه انجام نمیده میدونید مشکل از کجاست دمویه ایسی کومبت دانلود کردم
من از این روش استفاده کردم اما وقتی رویه فایله دمو اینجکت میکنم ارور میده میگه انجام نمیده میدونید مشکل از کجاست دمویه ایسی کومبت دانلود کردم
من خودم هر وقت میخوام دمو بریزم برنامه USBXTAFGUI زمانه اینجکت کردن یا درگ اند درپ برنامه هنگ یا not respond میزنه ولی در اصل داره کارشو انجام میده و بعد از چند دقیقه درست میشه و دمو هم ریخته رو فلش.من از این روش استفاده کردم اما وقتی رویه فایله دمو اینجکت میکنم ارور میده میگه انجام نمیده میدونید مشکل از کجاست دمویه ایسی کومبت دانلود کردم
NFS : HP رو برای خودم مستقیــــم کردم، خواستین دانلود کنین.
Download NFS Part 1 | Direct Link
Download NFS Part 2 | Direct Link
این همون the run هست دیگه؟ وقتی لینک مستقیم باشه دیگه مدت زمان واسه دانلود نداری؟ یعنی هر چقدر طول بکشه اشکالی نداره؟NFS : HP رو برای خودم مستقیــــم کردم، خواستین دانلود کنین.
Download NFS Part 1 | Direct Link
Download NFS Part 2 | Direct Link
دستت درد نکنه خیلی آقایی،از دیشب مدام دنبالش بودماینم لینک دموی بازی Sonic Generations Xbox 360 Demo 2 Download (New Demo)
http://digiex.net/downloads/downloa...x-360-demo-2-download-new-demo.html#post50647
من یه فایل زیپ شده به صورت RARدانلود کزدم واطمینان دارم که کامل هستش اما روی دزصد 99ارور میده لطفا کمک کنید.زاستش بخواید همین بازی
NFS: The Run رو دانلود کردم باز همین ارر رو داد .با تشکر
ممنون لطف کردین که جواب دادیندوست عزیز برنامه ی win rar رو باز کن بعد فایل مربوط رو انتخاب کن بعد از گزینه های بالا repair رو انتخاب کن بعد یه جایی رو برای ذخیره انتخاب کن بعد درست میشه.
این کارو کردم اما باز ارور داد.ممنون لطف کردین که جواب دادین