XBox 360 Demo Zone

من از این روش استفاده کردم اما وقتی رویه فایله دمو اینجکت میکنم ارور میده میگه انجام نمیده میدونید مشکل از کجاست دمویه ایسی کومبت دانلود کردم
من خودم هر وقت میخوام دمو بریزم برنامه USBXTAFGUI زمانه اینجکت کردن یا درگ اند درپ برنامه هنگ یا not respond میزنه ولی در اصل داره کارشو انجام میده و بعد از چند دقیقه درست میشه و دمو هم ریخته رو فلش.

• Like
Reactions: navid_x360
i970_need-for-speed-the-run-logo.png

برای دانلود
Need For Speed: The Run Demo اینجا را کلیک کنید

من یه فایل زیپ شده به صورت RARدانلود کزدم واطمینان دارم که کامل هستش اما روی دزصد 99ارور میده لطفا کمک کنید.زاستش بخواید همین بازی
[h=1]NFS: The Run رو دانلود کردم باز همین ارر رو داد .با تشکر[/h]

من یه فایل زیپ شده به صورت RARدانلود کزدم واطمینان دارم که کامل هستش اما روی دزصد 99ارور میده لطفا کمک کنید.زاستش بخواید همین بازی
NFS: The Run رو دانلود کردم باز همین ارر رو داد .با تشکر

دوست عزیز برنامه ی win rar رو باز کن بعد فایل مربوط رو انتخاب کن بعد از گزینه های بالا repair رو انتخاب کن بعد یه جایی رو برای ذخیره انتخاب کن بعد درست میشه.

دوست عزیز برنامه ی win rar رو باز کن بعد فایل مربوط رو انتخاب کن بعد از گزینه های بالا repair رو انتخاب کن بعد یه جایی رو برای ذخیره انتخاب کن بعد درست میشه.
ممنون لطف کردین که جواب دادین

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 PM ارسال شده بود ----------

ممنون لطف کردین که جواب دادین
این کارو کردم اما باز ارور داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or