اگه بیاد میذاریم. صبر کنید اصلا بیاد رویLivE بعد. هنوز خبرش اومده شما دمو میخواینسلام
لطفاً دموی Batman: Arkham Asylum رو هم بذارید
اگه بیاد میذاریم. صبر کنید اصلا بیاد رویLivE بعد. هنوز خبرش اومده شما دمو میخواینسلام
لطفاً دموی Batman: Arkham Asylum رو هم بذارید
اگه بیاد میذاریم. صبر کنید اصلا بیاد رویLivE بعد. هنوز خبرش اومده شما دمو میخواین
میشه بگین تو کودوم فروم ها؟؟ اونا مال PC و PS3 رو گرفتن. روی لایو اومدن مگه غیر درست و حسابی هم داره ؟؟:confused:توی فورمهای رسمی که همه گرفتنُ تموم کردن ولی درسته هنوز درست و حسابی نیومده روی لایو:smile:
1. یک کلمه از جمله ای که گفتی رو حلی نشدم. کسی چیزی حالیش شد بیاد ترجمه کنه (یکم دستور زبان بخونی بد نیست)http://forums.eidosgames.com/forumdisplay.php?f=257
بله درست و حسابی ه مداره چون اون اوایل که دانلود میکردن یه سری از بچه های اونجا به جاش یه تریلر از لایو میگرفتن که مشکل درست شده و الان هم دارن یا دانلود میکنن یا دانلود تموم شده
1. یک کلمه از جمله ای که گفتی رو حلی نشدم. کسی چیزی حالیش شد بیاد ترجمه کنه (یکم دستور زبان بخونی بد نیست)
2. آقای محترم انگار من نتونستم حرفم رو حالی کنم. اون لینکی هم که دادی مال انلود PC هست. اگه میخوای خودم لینک دانلود بدم بهت برا PC. اینجا تاپیک دمو های نسخه 360 بازی هست که کمی قبل این اومد روی لایو و تا دمو رودانلود کنن و از هارد بیارن بیرون و روی نت پخش کنن یه پروسه ای روباید بگذرونه.
حالا باز بیا یه چیز دیگه تحویل ما بده.
بله اصلا باید رو DVD4 رایت کنی! مگه حجمشون چقدر هست که بخوای براش یدونه DVD9 خرج کنی!ببخشید میشه این دمو ها رو روی دی وی دی 4 گیگ رایت کنیم یا باید حتما دی وی دی ناین باشه؟
من خودم هم گشتم اما متاسفانه هر چی لینک هست پاک شدن. خوب دوست عزیز وقتی بازی کاملش اومده چه دلیلی داره شما برید دمو رو دانلود کنید ؟؟ :confused:سلام
یکی از دوستان چند وقت پیش دموی Fable2 رو درخواست داده بودن و شما اونرو نگذاشتید.
منم دنبال این دمو هستم ولی هر چقدر میگردم پیدا نمیکنم.
ممنون میشم اگر شما دارید بذارید
خوب بهتره آدم قبل از اینکه بره بازی کاملشو بخره یه بار دموشو دانلود کنه اگر خوشش نیومد نخره.
دوستان ظاهرا دمو قابل بازی Mini Ninjas هم اومده . خواهش میکنم در تاپیک قرار بدید .
والا دیگه من چی بگم به کسی که در مورد Fable این حرف رو میزنه در ضمن 3000 تومن ارزش اینا رو ندارد.
به علاوه Loast Planet 2 هم اومده فکر کنم. هنوز لینک ها روی نت نیومده. معمولا مدتی طول میکشه. در اولین فرصت قرار داده میشه.