Xbox 1 Original مشکی بسیار تمیز با جعبه و تمام لوازم همراه با 36 عنوان بازی قاب دار

Gears-Of-War

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
Xbox و بازی ها فروخته شد به آقای tupac به قیمت 130 هزار تومان. مبارکشون باشه.

*
سلام دوستان یک عدد Xbox Original دارم طبق عادت ـه همیشگیم که وسایلمو تمیز نگه میدارم Xbox ام هم خیلی‌ تمیزه , NTSC-J Asia هستش و مد چیپ داره بازی‌‌های کپی‌ رو اجرا می‌کنه و کاملا سالمه , تمام وسایل , جعبه , نایلون‌ ها , کابل‌ ها , کاتالوگ کلا همه چی‌ همراهش هست و جعبش هم تمیز و صافه.
*36 عنوان بازی قابدر و کاور دار هم , همراهش هست که به صورت یک جا فروخته میشن.
*قیمت پیشنهادی رو خودتون بدید ولی‌ لطفا قیمت پایین ندید چون به عنوانه کلکسیون واقعا تمیز و عالی‌ هستش.
قیمت پایه 110 هزار تومان

آخرین پیشنهاد 150 هزار تومان

عکس Xbox و جعبه و لوازم

عکس لیست بازی ها

آخرین ویرایش:
in dige chiye??? hame bazihaye xboxo ejra mikone?!!!

بله مگه این که دیسک مورد داشته باشه یا شاید موارد خاص من که آخرین بار تست کردم 98% اجرا میکرد بعدشم که تو ویترین‌ ام نگهداری میکردم درش هم بسته بود.

---------- نوشته در 03:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

با اجازه ی صاحب تاپیک
این دستگاه نسل قبل مایکروسافت هستش.اسمش هم Xbox خالی هست.بازیهای خاص خودش رو داره و ربطی به 360 نداره.نسبت به PS2 هم خیلی قوی تر بود.

آهان خوب کردید گفتید با 360 اشتباه شده بود مرسی‌

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:54 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها بخدا این ویی گناه داره هیشکی حتی بهش نگفت چقدر تمیزی :d ایشالا که میخرنت :d

فروش Wii NTSC-UC و طبل Donkey Kong: فوق‌العاده فوق‌العاده فوق‌العاده تمیز در حد آکبند

in dige chiye??? hame bazihaye xboxo ejra mikone?!!!
خنده دار ترین پستی بود که دیده بودم....!!
تنها چیزی که میتونه این پست رو توجیه کنه سن هست...!اگه سن کسی که این پست رو گذاشته زیر ۱۳ باشه تا حدودی قابل توجیه هست....وگرنه....!!!!!
ببخشید بابت اسپم...!

نیما جان همه مثل شما در رابطه با کنسول اطلاعاتشون بالا نیست ، لطفاً به دیگران احترام بذار و در جواب سوال بچه ها خنده سر نده...

بجای نظر دادن در مورد سن طرف کمی از اطلاعاتت رو خرج کن و مثل آرمان جان توضیحاتی ارائه بده که افرادی که با این کنسول آشنایی ندارن از سردرگمی در بیان.

امیدوارم افرادی که ادعای بزرگی می کنن واقعاً شخصیت بزرگی هم داشته باشن.

شرمنده بابت اسپم .
آپ .....................

من يه پيام به اين رفيقمون كه ميخواد دستگاه رو دادم ببينم چي ميگه اگعه موافقت نكنه كه باز مزايده ادامه ميديم چون بيشتر بخاطر درايوش ميخوام گفتم چند روز قرض بده بازي بريزم اگه نه كه ادامه ميديم مزايده رو

نیما جان همه مثل شما در رابطه با کنسول اطلاعاتشون بالا نیست ، لطفاً به دیگران احترام بذار و در جواب سوال بچه ها خنده سر نده...

بجای نظر دادن در مورد سن طرف کمی از اطلاعاتت رو خرج کن و مثل آرمان جان توضیحاتی ارائه بده که افرادی که با این کنسول آشنایی ندارن از سردرگمی در بیان.

امیدوارم افرادی که ادعای بزرگی می کنن واقعاً شخصیت بزرگی هم داشته باشن.

شرمنده بابت اسپم .
آپ .....................
اولا که حق با شماس...
دوما من اصلا هیچ ادعایی ندارم..!!!
فک کنم هر کسی که یکم اهل بازی باشه بدونه نسل قبل ایکس باکس با پی اس ۲ و گیم کیوب هم دوره بود..!!
اصلا نیازی به بزرگی و ادعا نداره...!!
ایشون با چنان تعجبی پرسیدن این دیگه چیه که انگار ......!!!!بیخیال...
بعدشم صاحب تاپیک فروشنده هستن اگه قرار باشه به ملت بخندن که هیچی دیگه!

آخرین ویرایش:
من يه پيام به اين رفيقمون كه ميخواد دستگاه رو دادم ببينم چي ميگه اگعه موافقت نكنه كه باز مزايده ادامه ميديم چون بيشتر بخاطر درايوش ميخوام گفتم چند روز قرض بده بازي بريزم اگه نه كه ادامه ميديم مزايده رو
سلام.
شرمندم نمیتونم این کارو بکنم.
اگر دستگاه یا درایو می خواین تو مزایده شرکت کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or