شایعه Xbox نسل بعد Xbox 8 نام خواهد داشت

RattleSnake

کاربر سایت
xbox-8.jpg

یک منبع ناشناس در مورد نسل بعدی Xbox گفته است که نام Xbox بعدی xbox 8 است نه Xbox 720.و دلایلی برای حرف خود هم دارد:

Xbox 720 در حقیقت وقتی نسل بعدی Xbox از نسل هفتم وارد نسل هشتم میشود Xbox 8 نام خواهد گرفت ، در حال حاضر ما در نسل هفتم کنسولهای بازی هستیم ، همچنین Windows 8 و Windows Phone 8 در اواخر سال جاری عرضه خواهند شد یعنی نسل بعد این برنامه ریزی مایکروسافت ممکن است برای Xbox نسل بعد هم بکار رود و منجر به تغییر نام ان شود.

کمپانی بزرگ Microsoft هنوز در مورد این خبر هیچ نظر رسمی نداده است .

شما دوست دارید نام Xbox 360 نسل بعد چه باشد .پیشنهادات خود را با کامنت به اشتراک بگذارید.

Loser Xbox چطوره؟!
شوخی کردم،ولی به نظرم XBOX 8 باحاله......................
اما از یه نظر به 360 نمیخوره...................
مثلا الان طرف میاد میگه مکس پین 360 دارید؟!
وقتی نسل بعد بیاد مثلا میخواد بیاد بگه آقا GTA VI رو برای 8 دارید؟؟!!!!!!

Loser Xbox چطوره؟!
شوخی کردم،ولی به نظرم XBOX 8 باحاله......................
اما از یه نظر به 360 نمیخوره...................
مثلا الان طرف میاد میگه مکس پین 360 دارید؟!
وقتی نسل بعد بیاد مثلا میخواد بیاد بگه آقا GTA VI رو برای 8 دارید؟؟!!!!!!
همه، یعنی اکثرا تو بچه‌گی یاد میگیرن دایره 360 درجه داره. ماکروسافت برای این اسم کنسول بعدیش رو 360 گذاشت چون مثل دایره همه جهات رو داره. Xbox 360 + Xboxlive تمام سرگرمی‌ها رو در خود جا دادن.
بنظرم این فرمی خوبه. nintendo 64 بعد GameCube بعد Wii بعد .... Xbox و Xbox360 و.... . خیلی زیباتر از شماره گذاری هست.

به نظر من هم جالب نیست اگه میخواد عدد بزاره، با حروف و عددها بازی کنه که یه معنی هم بده جالبتره، مثلا X3ox ولی کلا عدد نظاره بهتره.

آره
اگه عدد بزاره خوبه
همون X8OX باکلاسه
چون اگه با هر کنسول بخواد یه 360 درجه دور دایره مثلثاتی بچرخه چند نسل دیگه که شد یه عدد 4-5 رقمی دیگه حفظ کردنش سخت میشه
سال 2045
((آقا یه ایکس باکس 13450 به من میدین؟))

چی میگید شما؟ :دی. Xbox رو X3ox یا X8ox یا هر طور دیگه‌ی بنویسن همون Xbox خونده میشه. کنسول اولش Xbox بود; کافی نیست! :دی.
X3ox بنویسی‌ که XEOX خونده می‌شه :دی
======================
اسم معنا داری هست این 8 ولی‌ یکم بی‌ کلاس هست :دی. البته من به جزئیات دیگر کنسول بیشتر از اسمش اهمیت میدم.:biggrin1:

به نظر من که داره بازار گرمی میکنه هر چند اسم بدی نیست اما میشه اسم های خیلی بهتری هم براش پیدا کرد .

xbox
xbox 360
xbox 8

اما خنده دار میشه اگه بشه xbox 8 . به خدا حتی فکر نکنم اسمش 1% هم نزدیک اینها باشه فقط یه xbox ش %100 هست .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or