ehsanservat
کاربر سایت
سلام احسان جان.
نقدهای بی غرض و آنتی فن شما رو همیشه دوست دارم.کامل و با حوصله و درست هستند.
هروقت نباشی جات خالیه.
من اوایل عرضه PS3 یکی خریدم اون موقع هنوز هک نشده بود و متاسفانه چراغ زد و بعدش 360 خریدم که زندگی کردم باهاش بعدا اونو فروختم و PS4 خریدم و الان چون تو خرجش موندم ، فروختم و باز PS3 خریدم.من اون موقع که 360 داشتم ، همش حسرت PS3 میخوردم ولی تو بعضی بازیها الان حس میکنم 360 بهتر بود ، بازیها مشترک منظورم هستش.البته انحصاری های PS3 واقعا چیز دیگه هستند از همه لحاظ گیم پلی ، گرافیک ، داستان...
راستش XBOX هیچ وقت نداشتم ولی حتما اونم از لحاظ فنی از PS2 بهتر بوده.
پیوست:راستی هزار و دویست و مین پستم هم مال شما شد احسان.
سلام رضا جان
ممنون لطف داری
منم مثل خودت تو نسل قبل همین بلا سرم اومد کلا از کنسول ها اول ds خریدم بعد psp خریدم وقتی کنسول ها اومدن , خواستم ps3 بخرم گفتن میسوزه چراغ زرد میده نخرید
منم خوشحال از اینکه پولم به باد نرفته xbox 360 خریدم امان از اینکه تو خواب غلت بودم اونم نگو سری فالکو سه چراغ میده
wii لانچ شد wii خریدم بعد دوباره یه 360 ارکید برد جاسپر خریدم --- ps3 هم یه super slim 12gb دارم
تو نسل قبل با اینکه ps3 قویتر بود اما انقدر چیدمان سخت افزاریش پیچیده بود که تمام بازیا ها مولتی روی xbox 360 بهت در میومدن - آخر نسل اوضاع برگشت تونستن بازی ها بهتری برای ps3 منتشر کنن - انحصاری هاشم عالی بود
تو نسل قبل تر از اون یعنی 6 کلا اوضاع فرق میکرد مایکروسافت تازه وارد تو دنیا کنسول ها بود دیرم لانچ شد نسبت به بقیه - اما با یه غول اومد از نظر سخت افزاری هم مقایسه کنی قدرت ایکس باکس چندین برابره ps2 بود - بازم مایکروسافت موفق شد چون فروشش یعنی از 2002 تا 2005 از فروش کنسول نینتندو ( کنسول ساز با سابقه و دیرینه ) بیشتر شد و اون زمان اکثر هارد کور گیرم ها و عاشقا گرافیک این xbox original خریدن
پ ن : خوشا به سعادتم