شایعه Xbox بعدی وارد مرحله تولید شده است

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بر اساس خبری که امروز بر روی صفحه اصلی سایت IGN قرار داده شده، گفته می‌شود که نسل بعدی کنسول مایکروسافت وارد مرحله تولید شده است.

گفته می‌شود که کار تولید این کنسول در شهر Austin و در کارخانه Flextronics همان شرکتی که تولید Xbox و X360 در آن شکل گرفته، در حال انجام است. شرکت Flextronics هنوز در مورد این موضوع اظهار نظری نکرده است ولی طبق اخبار رسیده ساخت این کنسول وارد مراحل سخت افزاری شده است..

با اینکه مایکورسافت چندی پیش تایید کرد که در E3 سال جاری که کمتر از یک ماه دیگر برگزار می‌شود کنسولی معرفی نخواهد کرد ولی طبق اخبار رسیده احتمال معرفی نسل بعدی Xbox وجود دارد.

360-logo.jpg

بیخیال بابا ،PS1 رو من 250 خریدم همون اوایل که اومده بود ، PS2 رو که خریدم 550 تومن بود قیمتش ، البته 550 تومن اون زمان ارزشش از یک میلیون بیشتر بود :d
PS3 رو همین یک سال پیش خریدم ولی 360 رو هم اوایل که اومد خریدم بازم ارزون تر از یک میلیون بود.
حالا این جدیدا هم بیان دیگه خیلی گرون باشن 1 تا 1.2 هستن (حداقل امیدوارم اینطور باشه) ، اگه بیشتر از اینا باشه فعلا بودجه ندارم برای خرید :(
PS3 اون موقع که اومده بود 1200 بود !!!
ثبات نداره قیمت ها !

یحتمل مثل 360 سالی که معرفی میشن، عرضه هم میشن :d

اون موقع سونی به اندازه کافی Ps2 فروخته بود که 3 رو یکسال زودتر معرفی کرد ! الآن اوضاع فرق داره

حالا مبینی. وقتی هی میان میگن خبری از PS4 و Xbox720 تو E3 نخواهد بود یعنی خواهد بود!;)

بیخیال بابا ،PS1 رو من 250 خریدم همون اوایل که اومده بود ، PS2 رو که خریدم 550 تومن بود قیمتش ، البته 550 تومن اون زمان ارزشش از یک میلیون بیشتر بود :d
PS3 رو همین یک سال پیش خریدم ولی 360 رو هم اوایل که اومد خریدم بازم ارزون تر از یک میلیون بود.
حالا این جدیدا هم بیان دیگه خیلی گرون باشن 1 تا 1.2 هستن (حداقل امیدوارم اینطور باشه) ، اگه بیشتر از اینا باشه فعلا بودجه ندارم برای خرید :(

پی اس 2 من هفته ی دوم خریدم 850 تومن !!!!
از توپخونه !!!!

دوستان جز اکس باکس (حالا کار ندارم کی میاد) این پی اس 4 راسته میگن اواخر امسال میاد ؟ یه فروشنده بهم گفت اواخر امسال میاد!!!

ما تازه میخواستیم پی اس 3 بگیریم!!!

دوستان جز اکس باکس (حالا کار ندارم کی میاد) این پی اس 4 راسته میگن اواخر امسال میاد ؟ یه فروشنده بهم گفت اواخر امسال میاد!!!

ما تازه میخواستیم پی اس 3 بگیریم!!!
خیلی خیلی بعیده یا اون فروشنده از فامیلای نزدیک رئیسای سونیه یا تو توهمه البته جدا از شوخی هیچی قابل پیش بینی نیست و لی بازم میگم خیلی خیلی بعیده فعلا صحبت سر اینه که نمایشگاه E3 امسال معرفی میشن یا نه به هر حال باید ببینیم چی میشه هیچ چیزی رو صد در صد نمیشه گفت . پاینده باشی

ويتا وقتي ريليز جهاني شد توي ايران تازه قيمتش شد 700 قبله ريليز رسمي كه قيمت 1100 بود :lol:
حالا شما روز اول يه ميليون بخر ما كه بخيل نيستيم :d :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or