شایعه Xbox بعدی وارد مرحله تولید شده است

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بر اساس خبری که امروز بر روی صفحه اصلی سایت IGN قرار داده شده، گفته می‌شود که نسل بعدی کنسول مایکروسافت وارد مرحله تولید شده است.

گفته می‌شود که کار تولید این کنسول در شهر Austin و در کارخانه Flextronics همان شرکتی که تولید Xbox و X360 در آن شکل گرفته، در حال انجام است. شرکت Flextronics هنوز در مورد این موضوع اظهار نظری نکرده است ولی طبق اخبار رسیده ساخت این کنسول وارد مراحل سخت افزاری شده است..

با اینکه مایکورسافت چندی پیش تایید کرد که در E3 سال جاری که کمتر از یک ماه دیگر برگزار می‌شود کنسولی معرفی نخواهد کرد ولی طبق اخبار رسیده احتمال معرفی نسل بعدی Xbox وجود دارد.

360-logo.jpg

دوستان کسی یادشه یا اطلاع داره که قبل e3 2005 مایکرو و سونی چی میگفتن درباره کنسول نسل بعدشون . تکذیب میکردن یا نه خلاصه کسی خبر داره ؟
مایکروسافت چون XBOX orginal فروش زیادی نداشت توی ces 2005 (پنج ماه قبل از e3 2005) فکر کنم که اعلام کرده بود و خبرهای CPU cell واسه ps3 هم همجا تو اینترنت بود مثل الان که مشخصات سخت افزاری کنسولای نسل هشتم به صورت شایعه هست. ولی سونی هم قبل از e3 همه چیزو تکذیب میکرد فکر کنم. دوست عزیز به اندازه 93% مطمن باش که دو تاشو نشون میدن همین e3 .حالا ببین کی گفتم. واسه اوناییهم که تازه کنسول خریدن و نگران هستن که کنسولشون از مد بیفته و دیگه زیاد بازی مهم واسش نیاد بگم که خیلی دیر خریدن .این کنسولها نزدیک به 7 سال که ریلیز شدن. ولی زیاد نگران نباشید چون تا 1.5 سال بعدش بیشتر بازیا مخصوصا بازیها EA واسه کنسولهای نسل خاک خورده فعلی و بعدی مشترک میاد .خیلی ممنونم

مایکروسافت چون XBOX orginal فروش زیادی نداشت توی ces 2005 (پنج ماه قبل از e3 2005) فکر کنم که اعلام کرده بود و خبرهای CPU cell واسه ps3 هم همجا تو اینترنت بود مثل الان که مشخصات سخت افزاری کنسولای نسل هشتم به صورت شایعه هست. ولی سونی هم قبل از e3 همه چیزو تکذیب میکرد فکر کنم. دوست عزیز به اندازه 93% مطمن باش که دو تاشو نشون میدن همین e3 .حالا ببین کی گفتم. واسه اوناییهم که تازه کنسول خریدن و نگران هستن که کنسولشون از مد بیفته و دیگه زیاد بازی مهم واسش نیاد بگم که خیلی دیر خریدن .این کنسولها نزدیک به 7 سال که ریلیز شدن. ولی زیاد نگران نباشید چون تا 1.5 سال بعدش بیشتر بازیا مخصوصا بازیها EA واسه کنسولهای نسل خاک خورده فعلی و بعدی مشترک میاد .خیلی ممنونم
با درود به شما ممنون از اطلاعاتت خود من هم خیلی علاقه دارم که در نمایشگاه امسال معرفی بشه من اون زمان یعنی سال های 2000 تا 2005 فقط پی سی بازی میکردم و اخبار کنسول ها رو زیاد دنبال نمیکردم دقیقا یادمه وقتی گیم پلی بازی FNR3 همون بازی مشت زنی شرکت EA رو میگم وقتی تریلر و گیم پلی این بازی رو دیدم و از کیفیت این بازی شگفت زده شده بودم و وقتی دیدم این بازی برای پی سی نمیاد لحظه ای درنگ نکردم و به طرف کنسول ها رفتم فکر کنم 2 الی سه ماه که کنسول ها به بازار اومده بودن رفتم خریدم .
پاینده باشی

اونایی که دیر خریدن اصلا نگران نباشن.. تو ایران هنوز PS2 و حتی Sega فروش داره و من با چشمام دیدم که با چه ذوقی هم اینارو میخرن. اصلا نگران نباشید. چه فروش چه بازی

اونایی که دیر خریدن اصلا نگران نباشن.. تو ایران هنوز PS2 و حتی Sega فروش داره و من با چشمام دیدم که با چه ذوقی هم اینارو میخرن. اصلا نگران نباشید. چه فروش چه بازی

PS2 تو خیلی از جاهای دنیا هنوز فروش داره ! ;)

حالا سگا بحثش جداست ، هرچند کنسول خاطرات ــه :دی

من که روز اولی که وارد ایران شد میخرم . البته اگه بالای 1 میلیون نباشه :d
کل زندگی یه طرف ، خرید کنسول توی اول نسل هم یه طرف >:d

در اینکه سونی و مایکروسافت کنسولای نسل بعدشون رو ساختن و آزمایشم کردن شکی نیست موضوع اینجاست که به محض معرفیشون کنسولای نسل حال با مخ میان زمین :دی
نسل بعد بعد از بازیای بزرگ این نسل میاد ! تصمیم با R* و GTA V ـه ! :دی

البته کنسول PS3 رو که تو E3 2005 معرفی کردن چند تا بازیشم نشون دادن و همین طور Tech Demo از فاینال فانتازی پس منتظر نمایش یک بازی از PS4 باشید ;)

بحث فروشش نیست . بحث ساپورت نرم افزاری و بازیهاش هست :d

در اینکه سونی و مایکروسافت کنسولای نسل بعدشون رو ساختن و آزمایشم کردن شکی نیست موضوع اینجاست که به محض معرفیشون کنسولای نسل حال با مخ میان زمین :دی
نسل بعد بعد از بازیای بزرگ این نسل میاد ! تصمیم با R* و GTA V ـه ! :دی
یحتمل مثل 360 سالی که معرفی میشن، عرضه هم میشن :d
البته کنسول PS3 رو که تو E3 2005 معرفی کردن چند تا بازیشم نشون دادن و همین طور Tech Demo از فاینال فانتازی پس منتظر نمایش یک بازی از PS4 باشید ;)
اون موقع سونی به اندازه کافی Ps2 فروخته بود که 3 رو یکسال زودتر معرفی کرد ! الآن اوضاع فرق داره

این خبرا نیست !
یه 360 100 دلاری معرفی میکنه که احتمالا درایو نداره و فقط حافظه داره و بازی ها رو باید فقط از Xbox Live بخری !!
هرچی هست یه چیز جدید معرفی میشه ×

من که فکر میکنم سونی و مایکروسافت حتمآ یه چیزی در مورد نسل بعدشون میگن. حالا یا در حد یه جمله ، یا یه تیزر یکی دو دقیقه ای یا چیز دیگه. بازی خاصی هم نشون نمیدن ولی یه اشاره ای به هر حال میکنن ! :دی این طوری هم تا حدی جلوی غوغای نسل بعد نینتندو رو میگیرن ، هم مشکل خاصی برای این نسلشون پیش نمیاد.

این خبرا نیست !
یه 360 100 دلاری معرفی میکنه که احتمالا درایو نداره و فقط حافظه داره و بازی ها رو باید فقط از Xbox Live بخری !!
هرچی هست یه چیز جدید معرفی میشه ×
چند روز پیش یه همچین خبری اومد ! :دی نمیدونم به کجا رسید ولی نوشته بود که مایکروسافت میخواد 360 با هارد 4 گیگ و کینکت رو به صورت قسطی بفروشه !! :دی اولش فقط 99 دلار میدی و بعد تا دو سال ، ماهی 15 دلار باید بدی. حتی اکانت Gold هم داره ! :دی قیمت نهاییش بیشتر از خرید یکجا درمیاد ولی خب من اگه خارج بودم و 360 نداشتم احتمالآ از همین راه میگرفتم ! فقط 99 دلار میدی و بعدش هم ماهی فقط 15 دلار که خیلی میصرفه تا اینکه آدم یه جا 420 دلار (قیمت اصلی این مجموعه) رو بده.

من که روز اولی که وارد ایران شد میخرم . البته اگه بالای 1 میلیون نباشه :d
کل زندگی یه طرف ، خرید کنسول توی اول نسل هم یه طرف >:d

تجربه نشون داده که اوایل حضور کنسول های جدید در بازار ایران قیمتی در حدود 2 میلیون خواهد داشت! :|

تجربه نشون داده که اوایل حضور کنسول های جدید در بازار ایران قیمتی در حدود 2 میلیون خواهد داشت! :|

بیخیال بابا ،PS1 رو من 250 خریدم همون اوایل که اومده بود ، PS2 رو که خریدم 550 تومن بود قیمتش ، البته 550 تومن اون زمان ارزشش از یک میلیون بیشتر بود :d
PS3 رو همین یک سال پیش خریدم ولی 360 رو هم اوایل که اومد خریدم بازم ارزون تر از یک میلیون بود.
حالا این جدیدا هم بیان دیگه خیلی گرون باشن 1 تا 1.2 هستن (حداقل امیدوارم اینطور باشه) ، اگه بیشتر از اینا باشه فعلا بودجه ندارم برای خرید :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or