شایعه Xbox بعدی متکی بر تبلت

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
67553441605482641947.jpg

شایعات بسیار پیرامون نسل آینده, اگر باور دارید, در مورد دل و روده (مشخصات سخت افزاری) Xbox جدید احتمالاً ذهن شما به یک نوع پردازنده چند هسته ای با قدرتی دیوانه کننده, Chipset گرافیکی با بازدهی و قدرتی دیوانه وار و... معطوف خواهد شد و اینکه این پلتفرم جدید در مراسم CES امسال طی یک رویداد خاص بصورت مختصر رونمایی خواهد شد و احتمالاً برای دانستن نام اصلی و هر چیزی در مورد آن باید تا E3 2012 صبر کرد و در آخر لانچ رسمی برای تعطیلات سال آینده .

اما خود باکس یا کنسول چگونه خواهد بود ؟ با توجه به اقدامات و تلاش های اخیر کمپانی مایکروسافت در راستای ادغام ویندوز، موبایل و خط های تولیدی Xbox, این بنظر واضح میرسد که Xbox 720 (یا هرچیزی که در اخر نامیده خواهد شد) در نهایت از این استراتژی بهره خواهد برد .
نشانه هایی قوی در این مورد مانند کمپانی مقابل, نینتندو با معرفی کنسول جدی خود Wii U و استفاده ساختاری جدید Tablet گونه در این کنسول .
حالت Metro Interface در Windows 8 (هم اکنون نیز در آپدیت جدید داشبور Xbox دیده میشود) تنها مستلزم به قابلیت لمسی است. گمانه زنی ها در این مورد به چندین ماه پیش باز میگردد و حتی برخی از آنان عنوان میکنند که هسته و پایه پلتفرم جدید مایکروسافت شبیه به Tablet PC خواهد بود که با یک اتصال وایرلس یا بیسیم به ایستگاه اصلی متصل خواهد شد که خُب به نوبه ی خود به TV شما وصل خواهد بود .
اگر این موارد واقعیت داشته باشد پلتفرم بعدی Xbox بر پایه ی یک ایستگاه یا باکس مرکزی، تبلت، کنترلرهای مرسوم امروزی با طراحی های متفاوت و استفاده تکامل یافته از قابلیت های کنترلر حرکتی Kinect خواهد بود .
بسیار مسرت بخش هست که در مورد ارتباطات بیسیم خبرهایی میشنویم در غیر این صورت در بین تعداد زیادی کابل غوطه ور خواهیم بود .
Next Xbox tablet-based - What's going to happen in 2012? on GameSpot

آخرین ویرایش:
این حرفی که میزنم فقط یک حدس هست پس خودتون رو کنترل کنید :d
با توجه به اینکه ماکرو داره شدیدا روی کینکت مانور میده و تقریبا بیخیال بازی های هاردکور شده (سالی دو سه تا بازی اونم به زور) و با توجه به استقبال شدید دوستان از قِر دادن جلوی کینکت و ... در اقسا نقاط جهان (درست نوشتم؟) فکر کنم نسل بعد ماکرو برای سود بیشتر بره سمت کارایی که نینتندو الان داره میکنه!

تبلت، کنترلرهای مرسوم امروزی با طراحی های متفاوت و استفاده تکامل یافته از قابلیت های کنترلر حرکتی Kinect خواهد بود .

اینو کلا الان این اول صفحه ای زدم که یه سری دوستان یه دفعه نپرن وسط بگن آی مایکرو نابود کرد و دسته میخوایم و اینا !
همه موارد هست

شاهد پست هایی از کسانی خواهیم بود که این کار ماکروسافت رو فوق العاده می پندارند!
همان های که پارسال E3 نینتندو را مسخره میکردند(!)

شاهد پست هایی از کسانی خواهیم بود که این کار ماکروسافت رو فوق العاده می پندارند!
همان های که پارسال E3 نینتندو را مسخره میکردند(!)

این فرقش اینه که مایکرو هیچ وقت تبلت خودش نمیسازه ! این بیشتر حالت یه تشویق هست برای بقیه شرکت ها که تبلت های W8 رو بیشتر بسازن. اگر Xbox بعدی موفق باشه و کسی بخواد تبلت بگیره مطمئنا این امکان رو که میتونه بعد به Xbox ش هم وصل کنه در نظر میگیره. (مایکرو هیچ وقت نه موبایل نه تبلت خودش نمیسازه) که اینم باعث میشه مثلا سامسونگ به جای یه تبلت دوتا بسازه !

اینم الان یه نوع کنترلر برای xbox بعدی هست ؟! مثل Wii U ؟
من فکر میکردم فقط سونی بلده بستنی از روی نینتندو کپی کنه ;;)

عمرا مایرو سافت این کارو نمیکنه ینی امید وارم نکنه ینی خیلی احمقه اگه بکنه نه این حماقتو نمیکنه
خدایا این کارو نکنه plz:((

اینم الان یه نوع کنترلر برای xbox بعدی هست ؟! مثل Wii U ؟
من فکر میکردم فقط سونی بلده بستنی از روی نینتندو کپی کنه ;;)

اگه اندکی تفکر کنی میبین که این داستانای مسخره ی تبلت (دسته ی xbox)و اینا کاملا برخلاف سیاست های ماکروسافت یعنی کینکته .
البته همین الانشم بنده میتونم یا گوشیم که سیستم عاملش ویندوز فون 7 هست مثله کنترل داشبورد رو کنترل کنم.در کل ایده ی احمقانه ای بود از طرف گیم اسپات.

اگه اندکی تفکر کنی میبین که این داستانای مسخره ی تبلت (دسته ی xbox)و اینا کاملا برخلاف سیاست های ماکروسافت یعنی کینکته .
البته همین الانشم بنده میتونم یا گوشیم که سیستم عاملش ویندوز فون 7 هست مثله کنترل داشبورد رو کنترل کنم.در کل ایده ی احمقانه ای بود از طرف گیم اسپات.
سعی میکنم قبل از تخیّل (نه تفکر) اول به اخبار پیرامون توجه کنم ! اونی که توی متن خبره , حالا حدس یا هر چیزی خبره ولی اینی که شما میگی تخیّله نه تفکر !

این فقط یک نظریه یک نفر بوده .... چه ربطی داره به سیاست های مایکروسافت ؟
خبر حتی شایعه هم نیست ..... نظریه ای بیش نیست !

آخرین ویرایش:
gamespot جدیدا قاطی کرده!!!:-o
اشتباهی بازی ها رو کنسل میکه و حالا این...

قاطی چیه برخی سایت ها مثل GS میاند برای مثلا سال 2012 یا نسل بعدی یا رخداد ها که اتفاق میفته پیش بینی می کنند اگه اشتباه نکنم سال پیش در مورد انتشار بازی ها و کنسول ها 3D پیش بینی هایی کرده بود و حتی در مورد آینده تلویزیون ها 3D در بخش بازی صحبت کرده بود این امر طبیعی هست تو هر صنعت که سایت ها و مجلات پیش بینی ها خودشون منتشر کنند که ممکنه درست یا غلط باشه
سال پیش یک قسمتی هم در مورد معرفی نسل جدید زده بود که Wii 2 که گفته بود معرفی میشه درست در اومد و نینتندو Wii U معرفی کرد یا مثلا معرفی کنسول دستی جدید از سوی سونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or