اخه همه وقتی حرف از گرافیک میزنن فکر میکنن یعنی فقط بصری ! گرافیکه بازی تاثیر بسیار زیادی داره که گیم پلی بازی را هم دگرگون کنه ! کسی که میگه گرافیک مهم نیست پس بایدم بیخیال گیم پلی خوب باشه حالا کاری ندارم که تو بعضی سبکها حرفی که میزنم زیاد درست نیست ولی تو اکثر سبکها گرافیکم خیلی مهمه .
مثلا همین از نظر
بصری بخوای در نظر بگیری به طور مثال بازیه AW اگه اون مه و دود و نورپردازی ماهرانه با سایه ها نبودند امکان نداشت نصفه لذتی که از AW بردی بدون اینها داشته باشی ! چون همینها باعث میشد خودت را تو جو بازی احساس کنی .
اگه بخوای از نظر گرافیک
تکنیکال در نظر بگیری که تاثیر فوق العاده ای تو گیم پلی داره یعنی بدونه گرافیکه تکنیکال باید بیخیال گیم خوب هم باشی . مثلا همین انیمیشن را تو در نظر بگیر وقتی بازیساز میاد روی دست شخصیت اصلی هنگام تیر زدن یه انیمیشنه واقعی با لگد سلاحه واقعی براش طراحی میکنه تو کاملا اینو حس میکنی که تو دستت یه سلاح واقعی هست و لذتش چند برابر میشه یا مثلا هنگام طراحی انیمیشنه دشمنها وقتی تیر بخورن و عکس العمل های واقعی براش طراحی کنن بازم لذت بازی چند برابر میشه. کلا همینها هستند که سیستم شوتینگ بازی را دلچسب میکنن ! وقتی فیزیک بازی چه کاربردی باشه و چه تخریبی تاثیر فوق العاده روی گم پلی و روند بازی داره ! هوش مصنوعی و فریم ریت بازی بازم مبحث تکنیکی هستند که بازم تاثیر فوق العاده تو گیم پلی بازی داره !
تا حالا 100 بار این چیزها را من تو تاپیک ها گفتم ولی کسی گوش نمیده و فکر میکنن گیم پلی خوب همینطوری به وجود میاد ! کلا تا زمانی که سخت افزار قوی نداشته باشی باید بیخیال یه بازی خوب باشی حالا کاری ندارم که بعضی ها ترجیح میدن بازی ها یک دهه پیش را تجربه کنن ! و براشون کافیه ولی برای امثال من و بعضی ها فقط پیشرفت میخوایم

کلا گرافیک بازی و گیم پلی بازی مکمل هم دیگه هستند و نبود هرکدومش ضربه مستقیم را به بازی وارد میکنه .