Xbox بعدی در 2012 E3 یا به این زودی ها رونمائی نخواهد شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
xbox-720.jpg

David Dennis از کمپانی مایکروسافت امروز تائید کرد سخت فزار جدید یا کنسول نسل بعد Xbox در همایش E3 امسال هیچ گونه نمایشی نخواهد داشت .

وی در صفحه رسمی Twitter خود گفت "سخت افزار اینده کنسول Xbox در فستیوال E3 امسال یا به این زودی ها هیچ گونه نمایش و بحثی در مورد آن وجود نخواهد داشت ."
دیوید پیرو نمایش کنسول بعدی Xbox در E3 یا زمانی مشابه و نزدیک طی بیانیه ای گفت "سال 2012 برای ما همه جوره سال Xbox360 یا به نوعی بهترین سال تاریخ این کنسول است ."
No New Xbox Hardware to be Shown at E3 2012 | Gamedemption
Bloomberg - no new Xbox at E3 'or anytime soon', says Xbox Product Manager - NeoGAF

آخرین ویرایش:
بابا همش یه سری از سود حرف میزنن عزیزان من ربطی نداره همیشه که بحث سود نیست! باید حساب شده باشه این نسل هم جا داره فعلا دلیل نداره فرتی بیان نسل بعدی و معرفی کنن

اینکه e3 2012 معرفی نمیشه ربطی نداره که سال 2013 عرضه نشه ! نمیدونم چیه افتاده تو دهنه همه فکر میکنن تا 2 سالی خبری از کنسول جدید نیست ؟! کافیه یکم به اخبار پیرامون کنسولهای نسل بعد دقت کنید که ببینید چه خبره ! دقیقا مثل E3 2005 سال بعد E3 2013 کنسول نسل بعدی معرفی میشه و اواخر سال عرضه میشه .
اتفاقا تصمیم خوبی هم گرفتند چون همش فکر میکردم اگه مایکرو برای 360 امسال عناوینه بزرگی داشته باشه مثل همین halo 4 خیلی بَد هستش که هیاهوی HALO 4 را زیر سایه معرفیه کنسول نسل بعدیش ببره ! البته من مطمئن هستم که اینا قبلا تصمیم داشتند که امسال معرفی کنن ولی بعدا پشیمون شدند .

اگه wii u در کار نبود بنظرم 2013 زمان مناسبی واسه رونمایی xbox جدید بود ولی الان فکر میکنم مایکرو داره اشتباه سونی (یک سال دیرتر عرضه کردن ps3 ) تکرار میکنه . . .
نکته ایی که هست اینکه هیچ کس نمی دونه نیتندو واسه e3 چه خوابی دیده و چه ip هایی رو میخواد رونمایی کنه ولی حساب کنید 3 چهارتا عنوان درست حسابی مثل assassin creed نسل بعدی ، COD نسل بعدی چه تاثیری میتونه رو دید و افکار مخاطبین عام و خاص بذاره.

نسل پیش منم عاشق ps2 و عناوینش بودم ، عزمم جزم کرده بودم جز ps3 ُسراغ کنسول دیگه ایی نرم ولی فقط یه نمایش از GEOW کافی بود تا دیدگاهم 180 درجه تغییر پیدا کنه :d ! در هر صورت بنظرم خیلی کوته فکری هست که مایکرو و سونی بخوان یک سال (حتی بیشتر ) بازار نسل بعد رو راحت و بدون رقیب به نیتندو واگذار کنن ، یادمون نره سونی نسل پیش با 160 میلیون فن بیس نتونست موفقیت ps 2 تکرار کنه ، یادمون نره همین wii درب داغون (از نظر بعضی دوستان ) بین 360 و ps3 موفق ترین و پرفروش ترین کنسول ِ این نسل به حساب میامد و میاد! به نظرم به هیچ عنوان نمیشه Wii u دست کم گرفت .

آخرین ویرایش:
ا در هر صورت بنظرم خیلی کوته فکری هست که مایکرو و سونی بخوان یک سال (حتی بیشتر ) بازار نسل بعد رو راحت و بدون رقیب به نیتندو واگذار کنن ، یادمون نره سونی نسل پیش با 160 میلیون فن بیس نتونست موفقیت ps 2 تکرار کنه ، یادمون نره همین wii درب داغون (از نظر بعضی دوستان ) بین 360 و ps3 موفق ترین و پرفروش ترین کنسول ِ این نسل به حساب میامد و میاد! به نظرم به هیچ نوان نمیشه Wii u دست کم گرفت .

همین چند روز پیش هم EPIC گفت که wii u قدرت بسیار عالی داره و میشه روش گرافیکه باورنکردنی خلق کرد ! امسال که wii u نمایش کامل از عناوینش نشون داد و چند تا بازی با گرافیکه نسل بعدی به همه نشون دادند تا گرفیکه بازیهای 360 و PS3 از چشم فنهاش بی افتاد ! اونوقت اینجا خیلی از کاربرها تازه دو ریالیشون می افته که چقدر برای شروع نسل بعد دیر شده ! مثلا کافیه چندتا عنوان مولتی نشون بدند تا همه فرقه wii u را با 360 و ps3 ببینند تا همه سرشون را بکوبن به دیوار :دی اگه مایکرو و سونی هم یکم کوتاهی کنن تو عرضه کنسولشون نینتندو راحت میتونه بازار را تو دستش بگیره دقیقا مثل همین نسل . خود مایکرو حتی سونی هم قبلا گفته بودند که دیر عرضه کردنه کنسول نسل بعد نسبت به رقبا خیلی به ضرر ماست .

همین چند روز پیش هم EPIC گفت که wii u قدرت بسیار عالی داره و میشه روش گرافیکه باورنکردنی خلق کرد ! امسال که wii u نمایش کامل از عناوینش نشون داد و چند تا بازی با گرافیکه نسل بعدی به همه نشون دادند تا گرفیکه بازیهای 360 و PS3 از چشم فنهاش بی افتاد ! اونوقت اینجا خیلی از کاربرها تازه دو ریالیشون می افته که چقدر برای شروع نسل بعد دیر شده ! اگه مایکرو و سونی هم یکم کوتاهیی کنن تو عرضه کنسولشون نینتندو راحت میتونه بازار را تو دستش بگیره دقیقا مثل همین نسل . خود مایکرو حتی سونی هم قبلا گفته بودند که دیر عرضه کردنه کنسول نسل بعد نسبت به رقبا خیلی به ضرر ماست .
نظر شخصی منم همینه اگه واقعا امسال نیان معرفی نکنن نینتندو بد جوری میزاره تو کاسه این دو کمپانی بعد اون موقع هستش که نظر ها کاملا تغییر میکنه نیتندو واقعا شرکت زیرکی هستش . در زمینه گرافیک هم که خیلی ها میگن حالا حالا ها جا داره وقتی نیتندو اومد و بازی های انحصاری واین که خودشون گفتن مخاطب هاردکور گیمر هم برای ما در این نسل اهمیت داره این موضوع رو چند ماه پیش اعلام کرده بودن و قدرت آنریل انجین 4 رو روی کنسول خودش نشون داد قیافه همه دیدنیه اون روز زیاد دور نیست...........

اون که آره هرچی دیرتر معرفی کنه به ضررش هست ولی به نظرم زودتر تا VGA امسال خبری از نسل بعد نیست دیر هم نیست به نظرم
ولی Wii U از همین الانش خطرناکه و نینتندو از الان برنامه ویژه ای براش تو E3 داره مخصوصا یک سوپرماریو گالاکسی 3 هم عالی میشه دیگه :d
ولی ماکرو و سونی اگه بخواند غفلت کنند یا دیر عمل کنند رسما بازار دادن به نینتندو باید چند سال حسرت زمان از دست رفته بخورند

با این که منم آرزومه کنسول های بعدی در نمایشگاه e3 امسال معرفی بشن ولی احتمالش خیلی خیلی کمه واقعا با عنوانی مثل HALO 4 مایکرو بخواد چیزی بزرگتر از این عنوان نشون بده سونی هم که میخواد یه 10 الی 20 سال دیگه قدرت پنهان ps3 خودش رو نشون بده پس فقط میمونه نیتندو .

یادمون نره همین wii درب داغون (از نظر بعضی دوستان ) بین 360 و ps3 موفق ترین و پرفروش ترین کنسول ِ این نسل به حساب میامد و میاد! به نظرم به هیچ عنوان نمیشه Wii u دست کم گرفت .
فروش نرم‌افزاری !!W تعریفی نداشت و نداره. نسبت کنسولهای فروش رفته و بازیهای مناسب نیست. فک کنم1 به 3 بود!. درعوض 360 نسبت بهتری داشت که فک کنم (:دی) 1 به 8 بود یا هست. درکل فروش نرم‌افزاری برای کمپانی صاحب کنسول سود اور هست نه سخت افزار.
--------
نینتندو نمیتونه با بازیهای مالتی پلتفروم کاری بکنه kayne جان. همون Assassins که روی ps360 میاد یا همون GTA یا همون Metro و .... . اگه بخوام اینها رو بازی کنم که 360 موجوده :دی. نیاز به چیز بیشتری هست.

----------
بنده ام موافق این قضیه هستم. Next XBOXـ 99% در 80 روز اینده (E3 12) معرفی میشه. تعداد زیادی استودیو تاسیس کرده که حداقل باید یه تیزر از بازیهاشون نمایش بده. Epic Games ام که گفته UE4 با سخت افزار جدید رونمائی میشه :دی!. همه چیز نشون میده این E3; همون E3 سال 2005 میشه :دی.

فروش نرم‌افزاری !!W تعریفی نداشت و نداره. نسبت کنسولهای فروش رفته و بازیهای مناسب نیست. فک کنم1 به 3 بود!. درعوض 360 نسبت بهتری داشت که فک کنم (:دی) 1 به 8 بود یا هست. درکل فروش نرم‌افزاری برای کمپانی صاحب کنسول سود اور هست نه سخت افزار.
--------
نینتندو نمیتونه با بازیهای مالتی پلتفروم کاری بکنه kayne جان. همون Assassins که روی ps360 میاد یا همون GTA یا همون Metro و .... . اگه بخوام اینها رو بازی کنم که 360 موجوده :دی. نیاز به چیز بیشتری هست.

----------
بنده ام موافق این قضیه هستم. Next XBOXـ 99% در 80 روز اینده (E3 12) معرفی میشه. تعداد زیادی استودیو تاسیس کرده که حداقل باید یه تیزر از بازیهاشون نمایش بده. Epic Games ام که گفته UE4 با سخت افزار جدید رونمائی میشه :دی!. همه چیز نشون میده این E3; همون E3 سال 2005 میشه :دی.
خدا وکیلیش از این دید هم آدم بهش نگاه میکنه مبینیم که احتمالش هم هست با توجه به این همه شایعات من که دیگه دیوانه شدم رفت . یه دقیقه میگم احتمالش کمه یه دقیقه میگم احتمالش زیاده رسما قاطی کردم :crying:

یه قضیه ایی هست که در نظر نمی گیری :d اونم اینکه هیچ کدوم ما هنوز دیدگاه درستی از نسل بعد نداریم یعنی نمیتونیم تصور کنیم نسل بعد قراره چه چیزی نشون ـمون بدن ؛ مثلاً با اینکه شخصاً از سری Assassin creed زده شده بودم (به خاطر یکنواختی و تکرار ) تا حدی که نسخه آخر revelation هنوز تموم نکردم ! ولی با دیدن تریلر Asssassin creed 3 و اینکه ریل تام بوده مو به تنم سیخ شد و شدیداً هایپ شدم ! الان تو میتونستی تصور کنی AC 3 چی از آب در میاد؟:d

الان گرافیک عناوینی مثل halo 4 یا TLOU خیلی خوب (حتی فراتر از این نسل) به نظر میاد ولی شخصاً حدس میزنم تو E3 امسال زیر سایه عناوین نسل بعد wii u گم شن (صرفاً از لحاظ گرافیک منظورمه:d ) یعنی وقتی چشم ما به جمال عناوین نسل بعد روشن شد هر چه قدرم بیخوام ژست روشن فکری بگیریم و بگیم گرافیک واسه من مهم نیست ، واقعیت اینکه دیگه کسی نمی تونه یه همچین گرافیکی رو 1 سال بلکه ـمم بیشتر تحمل کنه :d
image_assassin_s_creed_revelations-17688-2281_0002.jpg
آره عناوین مولتی واسه 360 و ps3 هم موجده ( دقیقاً مثل سری COD که اگه یادت باشه اوایل این نسل واسه ps2 هم عرضه میشدن ) ولی این کجاهو آن کجا :d

یعنی وقتی چشم ما به جمال عناوین نسل بعد روشن شد هر چه قدرم بیخوام ژست روشن فکری بگیریم و بگیم گرافیک واسه من مهم نیست ، واقعیت اینکه دیگه کسی نمی تونه یه همچین گرافیکی رو 1 سال
خُ بستگی به ادمش داره :دی. همون بازی با همون روند با گرافیک 8 برابر بالاتر چیزی نیست که منو هایپ کنه :دی. من Darksider 2 رو برای گرافیک بالاش دوست ندارم که وقتی نگارش مخصوص کنسول بعدی نینتندو رو ببینم ضدحال بشه برام :دی.
توی Halo REACH همزمان 60 تا AI کنترل میشد. اگر واسه نسل بعد هرکنسولی بگن این رقم به 600 تا ارتقاع پیدا کرده و چندین برابر قویتر از هر AI حاضری هست، این منو به وجد میاره :دی.
امیدوارم ماکروسافت توازن رو بین گرافیک و سایر موارد برقرار کنه.

فروش نرم‌افزاری !!W تعریفی نداشت و نداره.

فریدون اصن از Wii خوشم نمیاد ولی تا اخر 2011 حدودا 95 میلیون Wii تو جهان شیپ شده . به نظرم با توجه به اینکه ضرر سخت افزاری Wii خیلی کمتر بوده نسبت به رقبا پس سوددهی خیلی بالاتری هم داشته ! از نظر نرم افزاری هم تا اخر 2011 حدودا 720 میلیون نسخه فروش نرم افزار داشته که نسبت 1 به 7 رو داره که فوق العادست . فریدون نینتندو این نسل رو بلعید عزیزم ، باهاش کنار بیا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or