شایعه Xbox بعدی در نمایشگاه CES رونمایی خواهد شد

• Thread starter Thread starter Cj_sa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Cj_sa

کاربر سایت
با سلام
سایت فرانسوی Xboxygen شایعه کرد است که ماکروسافت در تدارک است که Xbox بعدی خود را در نمایشگاه CES که در ژانویه برگزار می شود رونمایی کند.

360.jpg

این اطلاعات از یکی از اعضا نزیک به کمپانی پخش شده است.شایعات در مورد مشخصات دستگاه به این گونه است:
یک hex-core CPU و 2GB ram DDR3 و GPU که بوسیله AMD ساخته شده است.همین طور طراحی این دستگاه از سال 2005 شروع شده است.
همان طور که قبلا هم شایع شده بود،Xboxygen می گوید،یک بخش به نام Loop وظیفه توسعه دادن نرم افزاری دستگاه را بر عهده دارد در حالی که یک گروه دیگر به نام Infinity بر روی خود کنسول کار می کند.
همین طور اشاره شده که منتظر یک آنونس بزرگ نباشید و فقط به یکسری جزئیات و توانایی های کنسول اشاره خواهد شد.
نمایشگاه CES 2012 از 10 تا 13 ژانویه برپا خواهد شد.

صحبت ها در مورد کنسول بعدی ماکروسافت از نیمه ی دوم سال 2011 شدت بیشتری بخود گرفته و صحبت های ابتدای از E3 سال گذشته بوجود آمد.
قبلا هم EA اشاره کرد بود که کار خود را بر روی این کنسول شروع کرده است که این قضیه سریعا تکذیب شد.
Eurogamer نیز اشاره کرد بود که جانشین Xbox 360 در E3 سال 2012 به همراه Timesplitters 4 معرفی خواهد شد.
شایعات در این مورد همچنان وجود دارد و آخرین آنها به چهار تن از کارمندان ماکروسافت بر می گردد که روی Xbox بعدی کار می کنند.این شایعه حاکی از ان است که ماکروسافت بالاخره در E3 سال 2013 کنسول جدید خود را رونمایی خواهد کرد.

موفق باشیم

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dysphoria and fixer
رفتم یکم تحقیق کردم فهمیدم اون شش هسته ای که گفتن واسه 720 قراره بدن از نوع power هستش اونم هر کودومش 6.8 و اینکه پرقدرت ترین cpu حال حاضر دنیا هستش.چه شود.یه جا هم خونده بودم گرافیک 720 قرار مثل فیلم آواتار باشه(البته یکم صنعت ادبی چاخان رو به کار برده بودن)
كجا گفته شده از نوع Power PC و هر هسته 6.8Ghzـه؟ اونايي كه خوندي حدس و گمانِ

اینقد بیشترِ Devloper ها برای نسل بعد ایه یس خوندن که امیدی نداریم همچین جهش قابل ملاحظه ای ببینیم ! امیدوارم این سخت افزار ها که اعلام میکنن ، حالا فعلا که شایعست ولی هر وقت تایید شد بتونه جوابگوی اینهمه عشقِ گرافیک باشه ، دیگه حوصله ی جنگ و دعوا تو BC تا سال 2020 رو نداریم به خدا :d

حالا فعلا که شایعست ولی هر وقت تایید شد بتونه جوابگوی اینهمه عشقِ گرافیک باشه ، دیگه حوصله ی جنگ و دعوا تو BC تا سال 2020 رو نداریم به خدا :d
به نظر من با اومدن كنسول هاي نسل بعد تازه جنگ فنبوي ها شروع ميشه:d چون ديگه الان فنبوي ها هم تعدادشون بخاطر Fan-base بيشتر نسبت به اوايل اين نسل بالاتر رفته و هم آمادگي بهتري دارن:d ديگه ساخته شدن الان تازه با كوله باري از تجربه:))

• Like
Reactions: .Evanescence.
احتمالش وجود داره که مایکروسافت بخواد پاییز 2012 کنسول بعدی رو بده بیرون. علتش هم کاملا منطقی به نظر میرسه. با این کار یه سال از سونی میفتن جلو دوباره. یه جورایی بازار نینتندو و کژوال گیمرها رو هم بدست میگیرن با کینکت. ولی سخت افزار انچنان در حد نسل بعد نخواهد بود.

تا وقتی که 360برای مایکروسافت سود قابل توجه ای داره خبری از کنسول نسل بعد نخواهد بود.
و از اونجایی که قیمت این کنسول باید ارزان باشه تا توجیح خرید داشته پس انتظار یک سخت افزار افسانه ای نباید داشته باشیم!
-----------------------------------------------------------------
به نظر من اگر قرار باشه تحول بزرگی در کنسول های نسل بعد صورت بگیره باید در بخش گیم پلی بازی ها باشه اونم با طراحی کنترلر های جدید و دستگاهی امثال کینکت و MOVE!
روی جنبه گرافیک نمیشه زیاد دل بست چون گرافیک بازی بخاطر کهنه شدن سخت افزار ها پیشرفت شون کمتر میشه هر سال که از انتشار کنسول می گذره.

E3 رو ولش کنید، فعلا رو CES متمرکز بشید ! :d

اینو تو صفحه ی رسمی Xbox تو فیسبوک گذاشتند [و همچنین توییتر Xbox
Watch @Microsoft CEO Steve Ballmer's #CES keynote LIVE on our Facebook page this Monday, 1/9 at 6:30pm PST:

/:).

الان میرن از بیل گیتس میپرسن آیا قراره توی CES امسال کنسول جدید رونمایی بشه؟بعد میاد بگه از چی دارین صحبت میکنید!؟(مثل Shuhei Yoshida)
بعدا خودم میرم مایکروسافت رو میترکونم :d

آخرین ویرایش:
E3 رو ولش کنید، فعلا رو CES متمرکز بشید ! :dاینو تو صفحه ی رسمی Xbox تو فیسبوک گذاشتند [و همچنین توییتر Xbox /:).
Microsoft's CES 2012 keynote won't deliver 'significant news,' more of 'a wrap-up' -- Engadget

We've confirmed with the company that Steve Ballmer will be "focusing quite a bit on Windows Phone and the its Xbox / entertainment story," while also sharing "momentum from across the company for Windows, Office, Bing, etc." Ultimately, we're told that there "won't be significant news, but more of a wrap up of the strong year the company has had in consumer."

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or