شایعه XBOX بعدی در تابستان 2013 وارد بازار می شود؟

HoR!ZoN

کاربر سایت
درود

xbox360elite2156-610.jpg



مطابق با صحبت های منابع ناشناس با Bloomberg، شرکت Microsoft جانشین XBOX360 را تابستان سال بعد عرضه خواهد کرد. همچنین گزارشات بدست آمده حاکی از آن است که Microsoft فعلا در مورد اینکه این کنسول را در E3 نمایش دهد یا خیر؛ در شک و تردید است.

Microsoft شایعات اخیر در مورد اسم رمز "Durango"، کینکت بعدی برای کنسول نسل بعد و شایعات در مورد اینکه کنسول ممکن است رابطه ای با خرید های بازی های شما با اکانت Xbox Live شما را نداشته باشد و آن را قفل کند، همگی را رد کرد.

 
آخرین ویرایش:
E3 اخرای بهاره پس باید قبل از E3 معرفی بشه که بعید بنظر میرسه. اون زمان ام معرفی بشه تا تابستون زمان خیلی کمی هست برای مارکتینگ و اینا. کلاً جالب به نظر نمیرسه این شایعه :دی.
 
با توجه به اینکه سونی نمیخواد دوباره از میکرو یه سال عقب بمونه ماکرو هم میخواد سریعتر کنسولو بده بیرون به هرحال این نسل خیلی به نفعشون تموم شد. اما قسمت دوم خبر که مایکرو تردید داره کنسولو تو e3 نشون بده خیلی عجیبه چون اگه بخواد تابستون 2013 بده بیرون خوب e3 تابستون 2013 میشه دیگه:-/
 
هر وقت که میخوان بدن بیرون بدن...امیدوارم به کیفیت ساختش هم توجه کنن که مثل 360 های اولیه فاجعه نباشه.

2دلیل داشت اون موقع مایکرو تجربه زیادی تو سخت افزار نداشت و 360رو هم باعجله عرضه کرد
ولی الان تجربش زیاد شده پس مطمن باش اون مشکلات360رو دیگه نمیبینیم
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or