XB0X 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LazaR AngeloV

کاربر سایت
Rating - 100%
39   0   0
خریدار ایکس باکس شما

لطفا به این نکاتی که میگم دقت کنید

• کالا باید کاملا تمیز باشه
  • هر نوع ایکس باکسی قبوله
  • قیمت منصفانه
  • شهرستان از آشنا خریداری میشه
  • تهران - حضوری
  • تمامی متعلقاتش هم بگید لطفا

عکس با نام کاربری + قیمت پیشنهادی رو در این تاپیک مطرح کنید

با تشکر ....

من یه elite دارم همراه با کینکت. هر دوتاشونم کاملا سالم و تمیز هستن. lt 2داره چون نزدیک به 1سالی می شه که بازی نمی کنم. kinect با نو مو نمی زنه یعنی یع نایلکس وکیوم بکشی مسه نو خیلی کم باش بازی کردم. اگه قیمت خوب بدین بازی ها ام مجانی می دم.

سلام
بازم خریداری؟
الایت جاسپر دارم با کینکت همراه یه دسته اضافه وسایل هم که کامله (هدست و کابل و hdmi و...)
موفق باشی

یه xbox slim 250gb دارم . از کشور هلند خریدم فاکتور خریدش هم موجوده . کارت گارانتی مایکروسافت هم همراهش هست . جمعا 10 ساعت روشن نبوده فریم ور LT3+ هم روش نصبه . 50 تا بازی کپی هم همراهش هست. خط خش روش پیدا کردن دستگاه مال شما مجانی. اکانت لایو روش هم 1400 پوینت داره با یه سری اضافات آواتار که براش خریدم. اگر علاقه مند بودین پیشنهاد بدین . احتیاجی به این پولها ندارم اما 6 ماهه خاموش افتاده.

سلام من یه الایت دارم

ایکس باکس فوق العاده تمیزه وبردش جاسبره یه کابل vgaیه کابل HDMIiهم داره شارزر اصل داره مخصوص خود ایکس باکس خرتو پرت های داخل جعبم همراشه با 40تا بازی روزساخت 2009هم هست تهران هم هستم 3تا کابل برق هم داره قیمت پیشنهادی

لول :دی .. آواتار جدید رو دریاب ! :دی !

دوستان قیمت رو بگن .. من فقط نگاه می کنم خوب بود پ.خ می دم !

این همه ایکسو میخوای چیکار!!!؟؟؟:blink:

من یه ایکس باکس الیت فالکون دارم با یه دسته اضافه بن نشده ایکس کلمپ شده وسه تا بازی اورجینال گیرز 3 ،فیبل 2و pes2011

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or