Ali Const4ntin کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 May 18, 2012 #3 اقا به جز دسته وسایل دیگه هم داره...!؟ اگه میشه شمارتو بهم پ.خ بزن من ۱۰۰٪ میخوامش...! پس به کسی قولش رو نده....! مرسی...!
اقا به جز دسته وسایل دیگه هم داره...!؟ اگه میشه شمارتو بهم پ.خ بزن من ۱۰۰٪ میخوامش...! پس به کسی قولش رو نده....! مرسی...!
b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 May 18, 2012 #4 نوشته شده توسط Ali Const4ntin: اقا به جز دسته وسایل دیگه هم داره...!؟ اگه میشه شمارتو بهم پ.خ بزن من ۱۰۰٪ میخوامش...! پس به کسی قولش رو نده....! مرسی...! بیشتر... درسته تو عکس نیست اما تمامی وسایلش موجوده البته شماره ارسال شد .
نوشته شده توسط Ali Const4ntin: اقا به جز دسته وسایل دیگه هم داره...!؟ اگه میشه شمارتو بهم پ.خ بزن من ۱۰۰٪ میخوامش...! پس به کسی قولش رو نده....! مرسی...! بیشتر... درسته تو عکس نیست اما تمامی وسایلش موجوده البته شماره ارسال شد .
b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 May 19, 2012 #6 نوشته شده توسط kafaeianh: Ali hard ro joda mide بیشتر... بله 100 تومان
sasanss22 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 20, 2012 #8 ...... up براي دوست من راستي برد خاليش رو خريدارم قيمت مناسب بده اگه فروشنده اي ساسان دوست مهدي consoles.ir
...... up براي دوست من راستي برد خاليش رو خريدارم قيمت مناسب بده اگه فروشنده اي ساسان دوست مهدي consoles.ir
A Alex Fera کاربر سایت Rating - 100% 10 0 0 May 26, 2012 #11 علی جان قیمته بدون هارد رو برام PM میکنی؟؟؟!!!!!
b3da کاربر سایت Rating - 97.4% 38 1 0 May 26, 2012 #12 نوشته شده توسط Alex Fera: علی جان قیمته بدون هارد رو برام PM میکنی؟؟؟!!!!! بیشتر... فرستادم این دستگاه جدیده بسیار بسیار تمیز و عالی
نوشته شده توسط Alex Fera: علی جان قیمته بدون هارد رو برام PM میکنی؟؟؟!!!!! بیشتر... فرستادم این دستگاه جدیده بسیار بسیار تمیز و عالی