X360 رایگان با خرید PC در آمریکای شمالی

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Microsoft یکبار دیگر یک هدیه ویژه برای دانش جویان کالج در آمریکای شمالی درست کرد.یک PC با قیمتی بیش از $699 بخرید و Xbox 360 4 Gb زایگان جایزه بگیرید.این کار سود زیادی خواهد داشت.فروشگاه های که این هدیه را شامل میشوند:Best Buy, Dell, Fry’s, HPDirect, Microsoft Stores, and NewEgg هستند.دانش آموزان کانادایی نیز میتوانند به Best Buy, Dell, Future Shop, Staples and The Source بروند.برای کسانی که تصمیم به صبر تا آمدن Windows 8 گرفته اند،شایعه شده است که OS جدید در حدود June 2 منتشر میشود و کاربران Windows 7 میتوانند با 15 دلار Windows خود را Upgrade کنند.
منبع

کنسول مجانی هم سود اورده اگر فروش نرم‌افزاریش خوب باشه. بعد حساب کنسولهای فروخته شده از اینها جداست.
کی همچین حرفی زده که آمار اینا حساب نمیشه ؟
مگه آمار فورتزا موتورسپورتهای باندلی که با ایکس باکسها هست ، توی آمار فروش این بازی نیست ؟

این از همون اشتباهات سونی هست که توی تاپیک های قبلی سران ماکروسافت بهش اشاره کردن ! اگه سونی هم روی هر آدامس خروس یه PS مجانی میداد الان آمار فروش موفقی داشت !

من تو این موندم چقدر رو pc می خورند که به کنسول جابزه میدن :|
PC 700 دلاره.یه ویندوز هم به خوردش میدن بیش از دویست دلار.خوب اینا اومدن پولی که یارو بابت ویندوز میده رو می خورن.یه X360 هم به یارو میده:دی
از اون کلمه ی می خورن لطفا برداشت بدی نکنید.ماکرو شرکت بسیار خوبیه اصلا هم دزد نیست!

خبر خیلی قدیمیه فک کنم واسه SEP 2011 بود این داستان
دیگه کلافه شدم از بس این رو شنیدم و گفتم حداقل خط اول رو بخونید:
Microsoft یکبار دیگر یک هدیه ویژه برای دانش جویان کالج در آمریکای شمالی درست کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or