X360 رایگان با خرید PC در آمریکای شمالی

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Microsoft یکبار دیگر یک هدیه ویژه برای دانش جویان کالج در آمریکای شمالی درست کرد.یک PC با قیمتی بیش از $699 بخرید و Xbox 360 4 Gb زایگان جایزه بگیرید.این کار سود زیادی خواهد داشت.فروشگاه های که این هدیه را شامل میشوند:Best Buy, Dell, Fry’s, HPDirect, Microsoft Stores, and NewEgg هستند.دانش آموزان کانادایی نیز میتوانند به Best Buy, Dell, Future Shop, Staples and The Source بروند.برای کسانی که تصمیم به صبر تا آمدن Windows 8 گرفته اند،شایعه شده است که OS جدید در حدود June 2 منتشر میشود و کاربران Windows 7 میتوانند با 15 دلار Windows خود را Upgrade کنند.
منبع

این خبر که خیلی قدیمی هستش ؟ چی شده دور جدید هستش ؟ به خاطر این که دو سال پیش بود خبر این موضوع امده بود که همراه PC که بخرن بهشون 360 مجانی داده میشه به دانشجو های امریکایی ... .

این خبر که خیلی قدیمی هستش ؟ چی شده دور جدید هستش ؟ به خاطر این که دو سال پیش بود خبر این موضوع امده بود که همراه PC که بخرن بهشون 360 مجانی داده میشه به دانشجو های امریکایی ... .
این جدیده :دی، MS دوباره فکر‌ فروش ویندوزش افتاده :دی،احتمالا واسه اینکه 8 به زودی میاد.

=======================================

اینجا ما سه میلیون واسه پول میدیم PC, عوض اینکه یه چیزی هم روش بزارن یه چیزیش رو برمیدارن بعدا بریم دوباره پول بدیم :دی

قدیمی هست ولی نه به این غلظتی که شما گفتی. 3-4 روزه تو VG247 قرار گرفته.

ببخشید اما این خبر دقیقا مثل همون خبری هستش که دو سال پیش امد که ماکروسافت گفته بود دانشجو های امریکای شمالی با خرید PC یک عدد کنسول میگیرن .

اگه دقت میکردی میدیدی نوشتم .

چی شده دور جدید هستش ؟

حالا اگه به شما توهین شده شرمندم .

ببخشید اما این خبر دقیقا مثل همون خبری هستش که دو سال پیش امد که ماکروسافت گفته بود دانشجو های امریکای شمالی با خرید PC یک عدد کنسول میگیرن .

اگه دقت میکردی میدیدی نوشتم .

حالا اگه به شما توهین شده شرمندم .
عزیز به خط اول اگر توجه میکردی مشکلی برات پیش نمیومد.;)
Microsoft یکبار دیگر یک هدیه ویژه برای دانش جویان کالج در آمریکای شمالی درست کرد

یکی از دلایلی که باعث شد سونی یه ذره از MS تو این نسل(از لحاظ فروش)عقب بیوفته همین کارهای MS هست.
واقعیت سیاستشون رو باید ستایش کرد.

عزیز به خط اول اگر توجه میکردی مشکلی برات پیش نمیومد.;)

ببخشید اما من از مطلب کلی رو که خوندم یکم شک کردم فکر کردم اشتباه میکنم این خبر رو قبلا هم خوندم برای همین (؟) استفاده کردم .

یکبار دیگر هم به خدا ماکروسافت انقدر این ور اون ور داره از این جور کار ها میکنه که دیگه یک بار دیگش به نظر من کلا روش جدیدی امد برای همین اون جوری سوال کردم گفتم خبرش قدیمی نیست ؟.

بعدش هم که به بعضی دوستان بر خورد .

سونی هم باید بیاد روی 3D TV هاش PS3 یا PSV بگزاره..
سونی معمولاً برعکس کار میکنه. زمان لانچ ps3 توی ایتالیا و مکزیک (مکزیک بود یا برزیل یادم نیست :دی) هرکسی ps3 میخواست یک عدد PSP ام باید میخرید; زورکی :دی.
یکی دوسال پیش هم با عرضه 3D TV هاش بصورت محدود و در فروشگاهای خاص به خریداران ps3 مجانی میداده همراه با TV.
آمار XBOX ـهای فروخته شده به این ترتیب حسابی می ره بالا .
کنسول مجانی هم سود اورده اگر فروش نرم‌افزاریش خوب باشه. بعد حساب کنسولهای فروخته شده از اینها جداست.
یکی از دلایلی که باعث شد سونی یه ذره از MS تو این نسل(از لحاظ فروش)عقب بیوفته همین کارهای MS هست.
کنسول مجانی (هدیه) فروخته شده نیست. کنسول فروخته شده; توی امار حساب میشه.

پ.ن. یادش بخیر اُپرا (همون زنه مجریه ) تو یکی از برنامه هاش به همه تماشاچی های حاضر در استودیو یه 360 داد :دی. ماکروسافت هم تو کنفرانس قبلیش بود فک کنم به همه ژورنالیستها و حاضران در کنفرانسش یه New Xbox 250 GB داد . مارکتینگ در این حد اخه؟ :دی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or