X360 با قیمت 299 دلار

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
هنوز خبر سونی که قراره Ps3 با قیمت 399 دلار بده بیرون به شب نرسیده ، مایکروسافت اعلام کرد که 360 با قیمت 299 دلار به زودی عرضه خواد شد .

منبع : N4g

آخرین ویرایش:
سلام......

نمي دونم چرا Wii هيچ فكري واسش نميكنن :confused: از وقتي كه اومده تقريبا ثابت مونده قيمتش:( اگه ماكروسافت بياره تا 300 (كه خدا كنه بياره:love:) انوقت 360 به نظر من رو فروش Wii ميتونه يه تاثير هايي داشته باشه

نینتندو فعلا دست ماکروسافت توی خوردن پول مردم از پشت بسته :mad: ( منظورم از اشاره به ماکروسافت به طور کلی بود نه فقط بخش کنسولیش :biggrin1: ) خود نینتندو هم این فروش برای خودش پیشبینی نکرده بود :eek: و از همون اول قرار بود کنسولش تا بهار سال قبل 299 دلار بده و از فروش بالای زمان لانچ سود کلانی ببره :mad: ( این کاری که تقریبا تمام شرکت ها انجام دادن :biggrin1: ) و بعد در بهار قیمت کنسولش 199 دلار کنه اما وقتی دید که کنسولش داره مثل هلو :love: می فروشه این کاهش قیمت رو اعمال نکرد :mad: .
پس بدونین که هر وقت که نینتندو اراده ( احساس خطر :biggrin1: ) کنه میتونه خیلی راحت و بدون متحمل شدن هیچ ضرری :eek: قیمت کنسولش رو کاهش بده ( اینه می گن سیاست :biggrin1: ).

آره واللا بيشتر از همه سوني داره هي دم به دم 100 دلار 100 دلار مياره پايين:confused: خب اينا كه ميخواستن به اين قيمت بيارن واسه چي همون اول با اين قيمت ندادن تا اينجوري گيمرها در نرن:-" اولش 600 خورده اي ميدن بعد ميارن تا 400 , ولي ما كه از خدامونه هرچي پايين تر بهتر ( XBOX 360 ) فك كنم اگه قيمتا توو همين حدودا بمونه يعني 360 سيصد و PS3 چهار صد (كه هيچكدوم هنوز معلوم نيست) اگه قيمتا تا اين حدودا بياد ديگه فك كنم بيشتر گيمر ها هر دو رو ميخرن:love: فقط من اين وسط نمي دونم چرا Wii هيچ فكري واسش نميكنن :confused: از وقتي كه اومده تقريبا ثابت مونده قيمتش:( اگه ماكروسافت بياره تا 300 (كه خدا كنه بياره:love:) انوقت 360 به نظر من رو فروش Wii ميتونه يه تاثير هايي داشته باشه
دوست عزيز دليل اين كاهش قيمت ها چيزي نيست جز رقابت :cheesygri رقابت :p رقابت :biggrin1:
GOOD LUCK

اتفاقا یه چیزی را بگم خیلی ها نمیدونن این سایت xbox360fanboy درسته معتبر نیست ولی خبرهاش معتبره و تمام اخبارش برگرفته از سایت بسیار معتبر joystiq هست .
تا حالا من خیلی از خبرهایی که از سایت xbox360fanboy بالاخره شده . باور نمیکنید بفرمایین . هر خبری که در این سایت xbox360fanboy خوندید یه سری هم به سایت goystiq بزنید !
سایت معتبر :
http://www.joystiq.com/2007/09/07/pa...ng-in-aug-npd/
خوب اگه این جوری منم هر روز میرم توی سایت ps3forums.com و ps3fanboy.com خبرهاش کاملا بروزه.اول خبر ها اونجا میاد بعدش توی n4g میاد ولی تا یکی یه خبر میذاره از اونجا و منبعش رو میده تمامی 360 داران می گن چه منبعی ....
منم با توجه به حرف 360داران اینو گفتم دوست عزیز

چرا شما ها دلنتون خوش می کنید؟به حال ما که فرقی نداره.اگر می گید که به فامیلمون که مثلا تو امریکاست می گم برام بیاره سخت در اشتباهین.چون کشور های خارجی به اندازه کافی tax می زنند که خریدش تو ایران خیلی به صرفه تر.تازه مگه هر دو تا رو گنج نشستن که 1 ماه نشده دوباره کاهش قیمت بدن؟
دلتون به این چیزا خوش نکنید
پ.ن:حالا خوبه خبر رسمی بشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or