من رو با این یکی نکن، من بازی های ترسناک بسی دوست دارم.
من رو با این یکی نکن، من بازی های ترسناک بسی دوست دارم.
اره اینجوری بهتره ولی من این حیوان ها رو یا نمیشناسم یا برام اهمیت خاصی ندارناتفاقا کار خوبی کردن...انسانی ها تقریبا معلومه کیا بالا میان...ولی حیوانی ها نتایج جالب تر در میاد.
اصن یکی از ویژگی های این تاپیک همینه توی تورنومنت های قبلی هم بازیایی داشتیم که خیلی از بچه ها نمی شناختن یا از دستشون در رفته بود که به واسطه ی این نظرسنجی ها باهاشون آشنا شدن و بازی کردن از یه طرف این ، از طرف دیگه هم همراه های حیوان که بخوان مطرح باشن و به جای دست و پا گیر بودن توی بازی، همراه خوب باشن کمه. واسه همین این تورنومنت حیوانات و تورنومنت بعدی خیلی جمع و جوره و زودتر تموم میشه. همین الان این تورنومنت از نصف هم رد شدهاره اینجوری بهتره ولی من این حیوان ها رو یا نمیشناسم یا برام اهمیت خاصی ندارن
بازیش رو که بنداز دور!حکم جهاد میدم ! جفتشونو از دم تیغ بگذرون
View attachment 188783
بازی ترسناکه ! اگه هیت نمی ورزی مایه بذاریم ؟
آقا در جهت افزایش اطلاعات عمومی مفید.. بعد ها یك تورنومنت با تمركز بر وایفو ها یعنی ادامه waifu wars هم راه بندازین كه هم به درد دنیامون بخوره هم آخرت خیرشو ببینیناصن یکی از ویژگی های این تاپیک همینه توی تورنومنت های قبلی هم بازیایی داشتیم که خیلی از بچه ها نمی شناختن یا از دستشون در رفته بود که به واسطه ی این نظرسنجی ها باهاشون آشنا شدن و بازی کردن از یه طرف این ، از طرف دیگه هم همراه های حیوان که بخوان مطرح باشن و به جای دست و پا گیر بودن توی بازی، همراه خوب باشن کمه. واسه همین این تورنومنت حیوانات و تورنومنت بعدی خیلی جمع و جوره و زودتر تموم میشه. همین الان این تورنومنت از نصف هم رد شده
ولی خب همراه های انسان تعدادشون خیلی زیاده و تورنومنت به مراتب طولانی تری هم میشه. واسه همین گذاشتم آخر کار
اینم به روی چشمآقا در جهت افزایش اطلاعات عمومی مفید.. بعد ها یك تورنومنت با تمركز بر وایفو ها یعنی ادامه waifu wars هم راه بندازین كه هم به درد دنیامون بخوره هم آخرت خیرشو ببینین