X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اره اینجوری بهتره ولی من این حیوان ها رو یا نمیشناسم یا برام اهمیت خاصی ندارن :D
اصن یکی از ویژگی های این تاپیک همینه :دی توی تورنومنت های قبلی هم بازیایی داشتیم که خیلی از بچه ها نمی شناختن یا از دستشون در رفته بود که به واسطه ی این نظرسنجی ها باهاشون آشنا شدن و بازی کردن :دی از یه طرف این ، از طرف دیگه هم همراه های حیوان که بخوان مطرح باشن و به جای دست و پا گیر بودن توی بازی، همراه خوب باشن کمه. واسه همین این تورنومنت حیوانات و تورنومنت بعدی خیلی جمع و جوره و زودتر تموم میشه. همین الان این تورنومنت از نصف هم رد شده :D

ولی خب همراه های انسان تعدادشون خیلی زیاده و تورنومنت به مراتب طولانی تری هم میشه. واسه همین گذاشتم آخر کار :دی

جفتشونو دوست دارم . لذا به هیچکدوم رای نمیدم .
پ.ن : هانتینگ گراند از اون بازیهای خوب قدر نادیده ی روزگاره . تعقیب و گریزهای پر استرسش توی راهروهای اون قصر مخوف از یادم نمیره .

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

اصن یکی از ویژگی های این تاپیک همینه :D توی تورنومنت های قبلی هم بازیایی داشتیم که خیلی از بچه ها نمی شناختن یا از دستشون در رفته بود که به واسطه ی این نظرسنجی ها باهاشون آشنا شدن و بازی کردن :D از یه طرف این ، از طرف دیگه هم همراه های حیوان که بخوان مطرح باشن و به جای دست و پا گیر بودن توی بازی، همراه خوب باشن کمه. واسه همین این تورنومنت حیوانات و تورنومنت بعدی خیلی جمع و جوره و زودتر تموم میشه. همین الان این تورنومنت از نصف هم رد شده :D

ولی خب همراه های انسان تعدادشون خیلی زیاده و تورنومنت به مراتب طولانی تری هم میشه. واسه همین گذاشتم آخر کار :D
آقا در جهت افزایش اطلاعات عمومی مفید.. بعد ها یك تورنومنت با تمركز بر وایفو ها یعنی ادامه waifu wars هم راه بندازین كه هم به درد دنیامون بخوره هم آخرت :D خیرشو ببینین :D

آقا در جهت افزایش اطلاعات عمومی مفید.. بعد ها یك تورنومنت با تمركز بر وایفو ها یعنی ادامه waifu wars هم راه بندازین كه هم به درد دنیامون بخوره هم آخرت :D خیرشو ببینین :D
اینم به روی چشم :دی

من سر تریکو یادم رفت بیام نظر بدم ولی فینالی به جز agro vs trico از نظر من باطله :D
اما بی شوخی این دو تا از زنده ترین حیوون هایی بودن که تا حالا من تو یه بازی تجربشون کردم. تریکو رو دور بعدی اگه یادم نره دربارش صحبت می کنم.

نکته ای که برای من اگرو رو خیلی زنده کرده بود، سیستم حرکتی ای بود که براش انتخاب شده بود. یعنی همون سیستمی که بعضی ها میگن چرا اینقدر خشکه و input lag داره و یا ایرادهای دیگه. اما مساله اینه تا حالا تنها بازی ای (که من تجربه کردم) بوده که در اون اسبمون رو به طور مستقیم کنترل نمی کنیم و واقعا افسارش رو در دستمون داریم. یعنی بر خلاف اینکه شاید فرض بشه بازی input lag داره، اگه به دستای wander نگاه کنید، متوجه میشید که بر خلاف بازی های دیگه وقتی سوار اسب میشید، کنترل اسب رو در دست ندارید، بلکه همچنان کنترل واندر در دستتون هست و به محض چپ و راست کردن کنترلر، واندر افسار رو تکون میده و کاملا طبیعی اگرو با یه تاخیری به افسار واکنش میده. یا برای رفتن به جلو با اسب نباید دکمه جلو رو بگیرید بلکه واقعا باید واندر رو کنترل کنید و با پا به پهلوی اسب بزنید تا حرکت کنه. یا وقتی یه مسیری رو شروع می کنه به حرکت تا دستور دیگه ای بهش ندید کارش رو انجام میده و نیاز نیست به صورت مداوم یه دکمه رو نگه دارید. کلا نسبت به زمان خودش بهترین اسب از همه جهت بود و از منظر اینکه بازی واقعا حس کنترل و همراهی یه موجود زنده رو بهت بده، من هنوز اسب بهتری تجربه نکردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or