Little John
کاربر سایت
برای کی توضیح میدی دقیقا؟??
بعد از همون وقایع آخرین کتاب، ینفر هم حافظهش رو از داد. ساحرههای Lodge تونستن پیداش کنن، ببرنش دربار امهیر و حافظهش رو برگردونن.
اون موقع هم گرالت رو فراموش نکرد و دنبالش گشت ولی هیچ سرنخی نبود که کجاست یا اصلا زندهست یا نه.
باز هم اگر شک دارید که چرا ینفر انتخاب درسته، بعد از شورش ریویا، ینفر برای نجات دادن گرالت و Heal کردنش خودش رو هم تو معرض خطر قرار میده و جفتشون کشته میشن ?
گفتم به نوبه خودم تلاش کنم حق به حقدار برسه ?برای کی توضیح میدی دقیقا؟
ناظم سایت وقتی اون اِبی ملعون منحرف باشه، باید فهمید که بازیسنتر از پای بست ویران است
با همین منطق شما سینهای خاکبرسری ویچر ۳ رو تماشا کنید که ببینید کی شیطونتره ?از اونجایی که ما مردها دنبال تنوع هستیم.به تریس رای بدید.مو قرمز و اون قیافه تو ایران خودمون پیدا نمیشه.دوستان طوری از کمالات yen صحبت میکنن که انگار میخوان عقد کنن.بابا در حد یکی دو شب شما حساب کنی تریس بهتره.جوون تره شیطون تره.گرما وجودش حس میشه.شما میخوای به yen که یه ادم سرد و خشک رای بده اخر شب باید منتشو بکشی ولی تریس خودش پیش قدم میشه
از اونجایی که ما مردها دنبال تنوع هستیم.به تریس رای بدید.مو قرمز و اون قیافه تو ایران خودمون پیدا نمیشه.دوستان طوری از کمالات yen صحبت میکنن که انگار میخوان عقد کنن.بابا در حد یکی دو شب شما حساب کنی تریس بهتره.جوون تره شیطون تره.گرما وجودش حس میشه.شما میخوای به yen که یه ادم سرد و خشک رای بده اخر شب باید منتشو بکشی ولی تریس خودش پیش قدم میشه
این قدر روی من تاثیر داشت که حاضر بودم رای خودمو عوض کنم.
مگه میشه ادم صحنه اولین برخورد گرالت با ینفر توی ویچر 3 رو ببینه و محو شخصیت و کمالات این بانو نشه مقایسش با تریس منصفانه نیست چون تریس اصلا در حد ینر نیست .
گفتم دیگهو اگه حافظه ام یاری کنه اولین برخورد گرالت با تریس موقع شکار موش ها تو یکی از انبارهای نوویگراد بود
خدایی اصن خودتون مقایسه کنید