Dinosaur
Loyal Member
فکت، دمت گرم مازیار زدی تو خالخوب وقت اینه بگم ،، چرا دوستانی که کل دو ماه گذشته از چقدر شاهکار بودن تلو مغزمون رو خورده بودن چرا حتی یک بارم بهش رای ندادن....
رامین یه چیزی هست جامع و مختصر بگم واستخوب کلا تلو یک و دو از گاد بهتره
شما اسیر محبوبیت کریتوس شدید، مشکل ایجاست
وگرنه تو نظرسنجی بفتا مشخص شد کدوم بازی محبوبتره
اخه علی میدونی مشکل کجاست، شما میگی گاد محبوبتره ولی من میگم چرا تو نظرسنجی ها اول نشده ؟ چرا تلو اول شده؟ ولی اینجا تو بازیسنتر داستان کاملا برعکسه .رامین یه چیزی هست جامع و مختصر بگم واست
اولین بحث سر سوابق گاو و سه نسل و چندین نسخه و تجربه ها و نوستالشه که از نظر کمی و کیفی یه چیز قویی ای هست
و دو اینکه گاو فقط متعلق به سونی فن ها نیست ، چون قبل اینکه ایکس باکسی به وجود بیاد 90 درصد گیمرهای اون مقطع جهان پای تجربه ی گاو بودن!
و حالا که دیگه فن سونی نیستن هم اگر همچین نظرسنجی ایی رو ببینن عقل حکم میکنه به اونی که خودشون تجربه کردن و کف و خون قاطی کردن تو نوجوانی و جوانیشون رای بدن ، فارغ از هیتی که به تلو و نیل دارن
اصلا هر جور نگاه کنی یه برتری احساسی و نوستال اینجا برقرار و حکم فرماس
و دوباره این نکته رو بگم
تلو۲ تازه اومده و خیلیا تجربه اش نکردن و یا اگر کردن اکثرا به اون درک لازم نرسیدن و حالا یا بر اثر لیک شدن و اسپویل شدن و...هنوز به نظر جامعی نرسیدن و فقط زمان اثبات میکنه تلو ۲ چه درس هایی به انسان ها میده و فقط یک بازی نیست!شوکه شدن از سکانس های پر از احساس و تحمل درد و رنج و غم و غصه و خون و عرق و از دست دادن حضرت عشق و تمامیه مسائل ِ دیگه واقعا نیاز به زمان هست تا بفهمن چه اعجوبه اییه نیل و تلوی ۲ چقدر عظیمه و اینکه آدم رو به فکر فرو میبره
خب حقیقتا من هیچوقت دنبال نظرسنجی ها نبودم بلکه به قول تو ، تلو توی جهان مجبوب تر هم باشه ، حالا چه تو یه نظرسنجی خاص که گذاشتی چه عوام که پاشن بیان مثلا دم در خونه ها همه پرسی کنن#funاخه علی میدونی مشکل کجاست، شما میگی گاد محبوبتره ولی من میگم چرا تو نظرسنجی ها اول نشده ؟ چرا تلو اول شده؟ ولی اینجا تو بازیسنتر داستان کاملا برعکسه .
دلایلت منطقیه و قبول دارم و هیترا هم بهش اضافه کن هر چند تا اخرین لحظه تلاش میکنم تلو رای بیارهخب حقیقتا من هیچوقت دنبال نظرسنجی ها نبودم بلکه به قول تو ، تلو توی جهان مجبوب تر هم باشه ، حالا چه تو یه نظرسنجی خاص که گذاشتی چه عوام که پاشن بیان مثلا دم در خونه ها همه پرسی کنن#fun
توی بازی سنتر و ایران در واقع هر انچه که از نوجوانی و تا حال تو خاطر دارم همیشه و همه جا توی این کمتر از دو دهه که گاو حضور داره نقل محافل و گیمرها بوده
بلفرض از همسایه و یا رفقای همشهری هر وقت راجب تلو با هایپ و .. صحبت میکردم انچنان اطلاعی راجبش نداشتن و باور کن یه سریا وسط بازی مثلا ول کرده بودن!
ممکنه یکی از دلایلش این بوده که تلو داستان محور بود و ایناهم متوجه ی داستان که نمیشدن پسند نکردن و ارتباط برقرار نکردن ، از طرفی گاو با اون گیم پلی و boc و خشونتش توجه اشونو کاملا به خودش جلب کرده و..
در کل فکر میکنم نه bc و بلکه تو ایران فن بیس گاو از تلو بیشتره
در کل از روز اول من همیشه میگفتم جای تخریب سایر بازی ها بهتره فقط بازی محبوب خودمون رو تشویق کنیم
الان اوضاع یکم ناجور داره میشه