اینا نشونه های پیریه. یا باید گیم رو بذاری کنار یا کلا طرف بازی های پیاده روی با بچه و شمشیر و سر قطع شده نری. روایت داریم که 7 دقیقه بلادبورن بازی کردن معادل 70 سال عبادت توی Hunter's Dreamـه. توی روایت دیگه میگه که هر کس اشک یتیمی (of Kos) رو در بیاره، عرش Great One ها به لرزه میاد. واقعا چرا نمی اندیشید؟بلدبورن و نیم ساعت بازی کردم و بعد از چند بار مردن یه سوال برام پیش اومد که چرا باید اعصاب خودمو تو بازی هم خورد کنم؟!
بعد تصمیم گرفتم با گاد تو بازی ملت و خورد کنم
در واقع این انتخاب بین کار تو معدن و لذت بردن از سواحل پوکت میمونه
رای شد سواحل پوکت که همون گاد خودمونه
عقبیم ولی اشکال نداره کچل حقشه بره بالا
داداشماحسان کجا بودی، تا جون در بدن داشتم یک تنه مقابل لشکر کفر ایستادم و همه جان پیچا رو بگاج دادم
View attachment 157414
نمی دونم چرا ایشون هر موقع منو از همون دور دورا می بینه خودشو به مردن می زنهشما رو با brain trust تنها میگذارم
@Timeless One
@The End Of Ps
@Boss
@AMIN-SCORPION
@.Amirone
@Nima
@Irisviel Emiya
@vaan 2
ایشون باس نیستنا!
بلکه یکی از انمی های معمولی بازی که کافیه حضور شما رو حس کنن و شما رو از اون دور دورها حتی ببینن!!
اونموقع حسابتون با کرام الکاتبینه
دچار نفرین و خونریزی شدید میشید طوری که نمیشه جلوشو گرفت
شما رو با brain trust تنها میگذارم
@Timeless One
@The End Of Ps
@Boss
@AMIN-SCORPION
@.Amirone
@Nima
@Irisviel Emiya
@vaan 2
ایشون باس نیستنا!
بلکه یکی از انمی های معمولی بازی که کافیه حضور شما رو حس کنن و شما رو از اون دور دورها حتی ببینن!!
اونموقع حسابتون با کرام الکاتبینه
دچار نفرین و خونریزی شدید میشید طوری که نمیشه جلوشو گرفت
میدم یکی از گریت وان ها چنان چَکی بخوابونه تو گوشش (از همونا که ثور خوابوند تو گوشش و از آینده برگشت به حال) که اینبار ورلد سرپنتت بره به دوران اولد هانترها و اونجا توسط لودویگ و شمشیر مونلایت ، قیمه قیمه شه و باهاش سوپ درست کنن تو کل یارنام بین فقرا پخش کننبه Atreus میگیم World Serpent رو بفرسته کل منطقه رو ببلعه یک جا