X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
یه کدومشو که 15 سال پیش و فقط به خاطرش شخص شخیصش پاشدم رفتن کنسول خریدم و دومی که بدون اغراق تیکه ایی از وجودمه
یعنی ولدمورت هیچ وقت شکست نخورد چون یکی از جان پیچ هاش تو دل هانترهای این بازی نفته اس:(
تا قبل اینکه علی عکسو بزاره خیلی اوکی بودم ولی الان حقیقتا دقیقا (:() اینم

تصمیم خیلی سخته بخوای بین دو تا از بهترین بازی های این نسل تصمیم بگیری. ضمن اینکه من این نسل رو با دیدن معرفی gow e3 2016 خریدم قبلش زیاد پی خرید کنسول نبودم. ولی چیزی که در بلادبورن دیدم مشابهش جای دیگه ای پیدا نمیشه. اتمسفر خوفناک و گوتیک و طراحی های خاص به یه طرف داستان سرایی نویی داشت که خیلی از ایده هاش اورجینال بودن. در مقابل gow هست که داره روی یه سری از شخصیت های موجود در افسانه ها کار میکنه. یه نکته ی دیگه هم که منو جذب میکنه سخت بودن بازی هست که لذت خاصی درش هست. همین دو سه شب پیش برای اینکه توی این نظر سنجی یاد و خاطرات زنده شد یه نیو گیم شروع کردم و الان رسیدم به rom.
خلاصه اینکه سمت من نیاید که الان شمشیر لودویگ رو از رو بستم>:)

جدی بلاد جلو افتاده از گاد؟:-SSاون چیزی که ازش می‌ترسیدم داره اتفاق میوفته:D آقا نبرد تلو و گاد جذاب‌تر از نبرد تلو و بلاده، به گاد رای بدین
این تازه شروع کابوس شماست

157353

اصلا گاد 2018 بنظرم توانایی برنده شدن در فینالم داره عاقا! به راه راست هدایت شید. با حرف من و زبون خوش هدایت نشید، امیرعلی @Timeless One تک تک شما خیانت کاران رو به رگبار میبنده... دیگه از ما گفتن بود...

-----------------------------------------------
پشمااام
157352

چه خون و خون ریزی بشه....x_x:-SS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or