Gt5 اون زمانی که فروش 3 میلیون بازی انحصاری رویا بود gt5 ده میلیون فروختفازتون رو بگید شوخی بود حالا یا جدی
این آنچارتد2 که من میبینم اگر به فینال برسه میتونه اول هم بشه , فکر کنم هر کسی PS3 ببینه اول یاد U2 میفته حتی الی
GT5 که 2010 اومد ولی U2 یک سال قبلش اومد با اون حجم از موفقیت عجیب و غریبی که بهش رسید و رو همون PS3 فکر کنم حدود 9 میلیون فروخت , ولی اصلی ترین کاری که کرد PS3 رو کاملا جا انداخت و براش مثل فرشته نجات ظاهر شد . به نظر من شناسنامه PS3 نیتن و آنچارتدها هستن مخصوصا همین U2Gt5 اون زمانی که فروش 3 میلیون بازی انحصاری رویا بود gt5 ده میلیون فروخت
یه جایی برات سراغ دارم مخصوص خودته قشنگ متفاوت باش
هرچقدرم خوب باشه، به GOW بخوره حذف میشه ...فازتون رو بگید شوخی بود حالا یا جدی
این آنچارتد2 که من میبینم اگر به فینال برسه میتونه اول هم بشه , فکر کنم هر کسی PS3 ببینه اول یاد U2 میفته حتی الی
دقیقا U2 باعث نجات PS3 شد و شروع انحصاریهای فوقالعاده ی PSGT5 که 2010 اومد ولی U2 یک سال قبلش اومد با اون حجم از موفقیت عجیب و غریبی که بهش رسید و رو همون PS3 فکر کنم حدود 9 میلیون فروخت , ولی اصلی ترین کاری که کرد PS3 رو کاملا جا انداخت و براش مثل فرشته نجات ظاهر شد . به نظر من شناسنامه PS3 نیتن و آنچارتدها هستن مخصوصا همین U2
یاد بگیریم ؟
خود خائنشه