X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دیدین کتلت هایی که با سیب زمینی بی کیفیت درست می کنن همچین وا میره؟ :-/ حکایت رقبای اسکورپین ـه ;;) ;))

والّا ما که ریو رو بیشتر از بقیشون دوست داریم!اصلاً سلطانیه مال خودش ولی بین بستنی یخی و عقرب،من بستنی یخی رو کلّاً خیلی بیشتر دوست دارم چون اوّلاً بستنی یخی ـه و لقبش هم باحاله دوّم هم فیتالیتی اوّلش تو MK9 ـه یعنی میگرفتم تا سینه همه رو یخ می کردم و قرررررررررچ!!!!

دیدین کتلت هایی که با سیب زمینی بی کیفیت درست می کنن همچین وا میره؟ :-/ حکایت رقبای اسکورپین ـه ;;) ;))
:-l
البته خو حق هم دارید ، رای های اسکورپیون رفت بالای 50 %
lonely-onion-head-emoticon.gif

جداً این نظر سنجی چرا اینجوری شد!؟ 8-|

جهت خدف بستنی یخی و صعود ابر شخصیت SF در کنار Scorpion کبیر، به Ryu رای دادم :دی

22331137764734225528.jpg

یکمی برای ایشون هم تبلیغ کنیم.
jdfj.gif

:-"

تنها کاربرد Scorpion

12.gif

یکی از کارایی های sub zero

url1.gif

خب تموم شد.:-":دی

چی میگی علی ؟! :دی
تو پستم شکلک کار گذاشته بودم که هرکی نقل قولش کنه پستش بترکه >:)
اصلاح شد:biggrin1:

علی@
چرا من تا الان فکر میکردم به اسکورپین رای دادی؟:biggrin1:

ریو نمونه بارز یه مبارز اصیل ژاپنی هست. توی شروع تمام مسابقاتش همیشه با یه جمله از استادش گوکن به رقیبش خوش آمد میگه. با اینکه فوق العاده نیرومنده اما همیشه خاضع و فروتنه. به غیر از جین کازاما، بقیه آروزی ترکوندن حریفشون رو دارن:biggrin1: نمونه شخصیت ریو توی هیچکدوم از بازی های فایتینگ دیده نمیشه:bighug:

بالاخره بعد از كلي صبر كردن به اميد اينكه Ryu بياد بالا بهش راي دادم !! #:-s
پ.ن. : ميگم ممكن اواخر شاهد يك همچين چيزي باشيم ؟! :-"
viewer.php
[/URL][/IMG]

نیش scorpion نه از ره کین است
اقتضایه بیش از نصف مجموع ـه آرا این است :d

چرا هیچ وقت ساب زیرو از اسکورپیون تو هیچ نظر سنجی ای نمیبره؟:(( آخه اسکورپیون چی داره که اینقدر فن هاش زیادن؟:(=((

چرا هیچ وقت ساب زیرو از اسکورپیون تو هیچ نظر سنجی ای نمیبره؟:(( آخه اسکورپیون چی داره که اینقدر فن هاش زیادن؟:(=((

بیشتر سوال اصلی اینه که شماها چرا طرفدارش نیستین و از ساب زیرو حمایت میکنین؟؟؟;;)

بیشتر سوال اصلی اینه که شماها چرا طرفدارش نیستین و از ساب زیرو حمایت میکنین؟؟؟;;)
نه ، من از شما میپرسم ، ساب زیرو چی داره که حمایتش میکنید ؟ :d
ساب زیرو نبود که زد قبیله ی بنده خدا رو کشت اینطور تحت عذاب قرار داد اسکورپیون رو ؟ :| خو گناه داره بچه :|

آری و من با این پرسش شما رستگار شدم.o:-) وبه اسکورپیون روی آوردم ولی چون صعودش دیگه تضمین شدس فعلا از ساب زیرو حمایت میکنم:d ولی الآن طرفدار هردوشونم.51 درصد طرفدار ساب زیرو ام و 49 درصد طرفدار اسکورپیون.ممنون از راهنمایی شماb-)

- - -ویرایش - - -

نه ، من از شما میپرسم ، ساب زیرو چی داره که حمایتش میکنید ؟ :d
ساب زیرو نبود که زد قبیله ی بنده خدا رو کشت اینطور تحت عذاب قرار داد اسکورپیون رو ؟ :| خو گناه داره بچه :|

اون ساب زیرو نبود که قبیله اسکورپیون رو کشت بلکه کو آن چی بود:d بعله بعله!
اصن همه چی زیر سر کو آن چی هستش سیاست انگلیسی پیش گرفته. تفرقه بینداز حکومت کن :dوگرنه این دوتا بچه داشتن مثل آدم زندگیشونو می کردن و با هم دشمن نبودن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or