X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ریو با اینکه به کل خیلی طرفدار تعصّبی داره(مثل کاراکتر مورد علاقه من:x)ولی در این نظرسنجی عملاً هیچ شانسی نداره!من الآن بین ساب زیرو و ریو گیر کردم(گور بابای عقرب:p)
یه راه پیشنهاد میکنم .
ببین بالای آواتار من چه اسمی هستش هرچی بود اونو انتخاب کن:d. اینجوری دیگه دلت آرومه که حد اقل شانسی رای دادی.:d

روشم گرفت!الآن معلوم شد کیا طرفدار کی اند!(بخصوص علی صلح و صفا) من نظرم بیشتر به سمت ریو ـه ولی تا آخرش صبر می کنم چون دلم نمیاد عقرب بره بالا!

Quan Chi آدم احمقیه؟;;) چطور آدم احمقیه وقتی آخر سر فقط خودش زنده میمونه؟ بر عکس کوآن چی یه آدم باهوش و زیرکه که میدونه چجوری همه رو بفرسته جلو و خودش روی صندلی عقب بشینه چون بیشتری برای ولو شدن هست>:)
باز جای شکرش باقیه ساب زیرو با تمام تک و طایفه-ش تا به امروز هنوز نتونستن جلوی اسکورپین رو بگیرن:)) کوآن چی زده اسپورپین رو زنده کرده. خب معلومه اختیارش دست اونه:d

آدم عقرب با به قول احسان زرده تخم مرغ باشه ولی یخ در بهشت و اسکیمو نباشه=))

همین یخ در بشته که دلتو تو تابستونا خنک میکنه:d
بعدشم ساب زیرو هنوز عصبانی نشده.:d
اگه اسکورپیون مبارز بود که نمی مرد تا که کو آن چی دوباره زندش کنه ولی چون ساب زیرو مبارز خوبیه تا حالا نمرده.;;)

روشم گرفت!الآن معلوم شد کیا طرفدار کی اند!(بخصوص علی صلح و صفا) من نظرم بیشتر به سمت ریو ـه ولی تا آخرش صبر می کنم چون دلم نمیاد عقرب بره بالا!
توی این نظر سنجی اتفاقا من طرفدار درجه یک ریو هستم:d بیوگرافی گنده-ش رو هم خودم نوشتم:d کیست که به استاد اعظم رای ندهد:d
همین یخ در بشته که دلتو تو تابستونا خنک میکنه
yahoo_4.gif

بعدشم ساب زیرو هنوز عصبانی نشده.
yahoo_4.gif

اگه اسکورپیون مبارز بود که نمی مرد تا که کو آن چی دوباره زندش کنه ولی چون ساب زیرو مبارز خوبیه تا حالا نمرده.
yahoo_5.gif
لابد Noob Saibot عمه منه دیگه؟
yahoo_4.gif
توی MK Legacy این ساب زیرو نیست که اسکورپین رو میکشه. در واقع همون کوآن چی هست که خودشو به ساب زیر وتبدیل کرده که آتش جنگ این 2تا قبیله رو شعله ور تر کنه
yahoo_4.gif

توی این نظر سنجی اتفاقا من طرفدار درجه یک ریو هستم:d بیوگرافی گنده-ش رو هم خودم نوشتم:d کیست که به استاد اعظم رای ندهد:d

لابد Noob Saibot عمه منه دیگه؟:d توی MK Legacy این ساب زیرو نیست که اسکورپین رو میکشه. در واقع همون کوآن چی هست که خودشو به ساب زیر وتبدیل کرده که آتش جنگ این 2تا قبیله رو شعله ور تر کنه:d
noob saibotداداش اون ساب زیرو اصلیه هست همونی که تو نسخه ی سه ی سگا بود و ماسک نداشت.
بعدشم اگه کوآنچی از اسکورپیون قوی تر بود که تونست اونو بکشه چرا خودش همون اول نرفت که ساب زیرو رو بکشه:dپس در نتیجه اینها همه دروغ وکذبه:d

مجتبی پستی چیزی از خودت گذاشتی ؟! ;;)
اتفاقاً این گروه 5 تایی فک کنم تا ته مسابقات تنها گروهی باشه که همه آخر کار از حذف شدن 3 تاشون ناراحت میشن

البته این از خفنیت گروه ــه :biggrin1:
من از حذف شدن سونیک ماراحت نمیشم!!!:-"
هیچوقت باهاش ارتباط برقرار نکردم!!!:biggrin1:
حالا کی گفت سونیک یکی از اون 3 تاس! ؟ ;;)
من میگم!!!!:d
اینجا رو دیگه جواب ندادم فقط رفت تو مُد :
yahoo_62.gif
cursing.gif
censored.gif
ranting.gif

biggrin1.gif
پ.ن: سونیکی که یه زمونی چهارم بود ، اول شد :x :bighug:

پ.ن2 : 2 تا کاراکتری که دوست داشتم بیان بالا ، اومدن بالا #:-s :دی
پ.ن 3 :
این دوتا :
Sonic
Link
حذف شدنشون قطعی شد.:((
:shrewd:

مجتبی پستی چیزی از خودت گذاشتی ؟! ;;)
اینجا رو دیگه جواب ندادم فقط رفت تو مُد : :-l :cursing::censored::ranting:
:biggrin1:
پ.ن: سونیکی که یه زمونی چهارم بود ، اول شد :x :bighug:

اگه قرار بود همه حرفای من درست از آب بیاد که الان اینجا نبودم!!!:d

noob saibotداداش اون ساب زیرو اصلیه هست همونی که تو نسخه ی سه ی سگا بود و ماسک نداشت.
بعدشم اگه کوآنچی از اسکورپیون قوی تر بود که تونست اونو بکشه چرا خودش همون اول نرفت که ساب زیرو رو بکشه:dپس در نتیجه اینها همه دروغ وکذبه:d
برادر اونم باشه بازم صورت مسئله رو تغییر نمیده:d ساب زیرو اصلی توی MK9 تبدیل به یه همون Cyborg Sub Zero میشه:d
شک نکن کوآن چی خیلی باهوش و در عین حال قویه:d اینکه وسط دعواها نمیاد دلیل بر این نیست که نمیتونه:d کوآن چی اهداف شیناک رو دنبال میکنه:d حتی شائوکان این وسط فقط یه بازیچه هست:d

کوانچی همون انگلیسه و اسکورپیون هم آمریکا وهمه میدونیم که آمریکه هیچ غلطی نمی تواند بکند:d
ساب زیرو پیروز میدانه خودش رو پای خودشه نه مثل اسکورپیون که مرگ و زندگیش دست کوآن چی باشه و هی بمیره و هیکوآن چی بیاد و زندش کنه.
ساب زیرو کل هدف زندگیش این نیستش که فقط یکیو بکشه ساب زیرو هدف های بزرگ تریرو دنبال میکنه وبا شرافته. ولی اسکورپیون تو کل زندیگش فقط دنبال این بوده که ساب زیرو رو بکشه و 10 قسمت گذشته و هنوز نتونسته کاری بکنه. هه هه

برادر اونم باشه بازم صورت مسئله رو تغییر نمیده:d ساب زیرو اصلی توی MK9 تبدیل به یه همون Cyborg Sub Zero میشه:d
شک نکن کوآن چی خیلی باهوش و در عین حال قویه:d اینکه وسط دعواها نمیاد دلیل بر این نیست که نمیتونه:d کوآن چی اهداف شیناک رو دنبال میکنه:d حتی شائوکان این وسط فقط یه بازیچه هست:d

آخ اينقدر از اينايي كه وسط دعواي دو نفر ميشينن نگاه مي كنن خوشم مياد !! :d خيلي حال ميده !! با اينكه كوان چي رو نمي شناسم ولي به نظر بايد شخصيت خوبي باشه !!‌(يعني شخصيت پردازيش خوب باشه !) حالا بايد برم يكم تحقيق كنم ببينم چه جوريه !! :-"

کوانچی همون انگلیسه و اسکورپیون هم آمریکا وهمه میدونیم که آمریکه هیچ غلطی نمی تواند بکند:d
ساب زیرو پیروز میدانه خودش رو پای خودشه نه مثل اسکورپیون که مرگ و زندگیش دست کوآن چی باشه و هی بمیره و هیکوآن چی بیاد و زندش کنه.
ساب زیرو کل هدف زندگیش این نیستش که فقط یکیو بکشه ساب زیرو هدف های بزرگ تریرو دنبال میکنه وبا شرافته. ولی اسکورپیون تو کل زندیگش فقط دنبال این بوده که ساب زیرو رو بکشه و 10 قسمت گذشته و هنوز نتونسته کاری بکنه. هه هه
اسکورپین ساب زیرو رو کشته برادر:d نوب سایبات جنازه ساب زیرو هست:d ساب زیرو روی پای خودش وایمیسته؟:d شوخی میکنی دیگه؟:d Smoke, Cyrax, Sektor اینا همه مال قبیله Lin Kuei هستن:d اینا همش طایفه ای توی MK حضور داشتن در حالیکه اسکورپین تنها بازمونده قبلیه Shirai Ryu هست:d جالب اینجاست وقتی بازی رو با ساب زیرو تموم کنی نشون میده ساب زیرو قبول میکنه همه چی تقصیر قبیله خودش بوده و خودشون جنگ رو شروع کردن ولی میره یا اسکورپین متحد میشه:d

حالا اینا مهم نیست (اگرچه اسورپین برتره:d) ولی اینا جلوی Ryu عددی نیستن:d

پ.ن: Noob Saibot رو هم همون کوآن چی زنده کرده:lol:

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or