X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب خب خب، جمع کنین که ما اومدیم:d:

بانوی معروف و مشهور سری آر ای، آن که می‌پوشد لباس هایی سراسر آبی / آن به سان روبهی چالاک و پنهان ،آن که گشت کتلت به دست شیر بیشه غُرّان (وسکر) / آن که در دست دارد مگنوم شهیر، آن که کشته است نمسیس کبیر، آن یار و همدم با وفا و عزیز، آن که پا نمی‌دهد ذره ای به کریس ... بقیه-ش رو بلد نیستم:-$. خلاصه کلوم، هرگز نمیر خواهر:d:bighug:
چرا تو این گروه هم من از هیچ کدوم خوشم نمیاد؟؟؟؟؟:-/:d
مشکل از شماست برادر. در سلیقه-تون رو سیمان کاری کنین:d

من با اینکه به هیچ کدوم علاقه خاصی ندارم ولی به جیل رای دادم تا از گروه بیاد بالا بزنه آدا رو چکی کنه>:)

هیچ کدوم از اینا اونچنان که باید شخصیت خوفی نیستن,شما برین با چنتا شخصیت خوف آشنا بشین که اینا این همه واستون خفن جلوه نکنن!!!!:d:d
شاید این وسط از همه بهتر نیکو باشه!!!=))

رای میفروشی؟
biggrin1.gif

نه!!!:d

خب خب خب، جمع کنین که ما اومدیم:d:

بانوی معروف و مشهور سری آر ای، آن که می‌پوشد لباس هایی سراسر آبی / آن به سان روبهی چالاک و پنهان ،آن که گشت کتلت به دست شیر بیشه غُرّان (وسکر) / آن که در دست دارد مگنوم شهیر، آن که کشته است نمسیس کبیر، آن یار و همدم با وفا و عزیز، آن که پا نمی‌دهد ذره ای به کریس ... بقیه-ش رو بلد نیستم:-$. خلاصه کلوم، هرگز نمیر خواهر:d:bighug:

خیلی عالی..فقط به خاطر این شعر زیبات به جیل رای دادم.:bighug::d

جزو طرفداران بزرگ جیل هستم اما میدونم خودش رای میاره و نیازی به رای من نیست :دی مهم اینه که Faith صعود کنه! :دی
عجب آدم موذی هستی میخوای با این ترفند رای های جیل رو برای فیث بکشی)x بایونتا دوم شد جیگرت از پل گذشت اینجوری با جیل رفتار میکنی؟:d باشه دفعه ی بعدی هم هست و بزار دوباره بایونتا بیاد حسابی از خجالتت درمیام>:) (راستی آدم فروش، مگه جیل طراحی شده به دست سنسه نیست که به این راحتی فروختیش و ازش گذشتی! پشت به آرمان های مقدس سنسه/:)؟!)
مرتضي متحول شدم !!!! :d:| ميخواستم با كله برم به جيل راي بدم اما پستت رو خوندم نظرم تغيير كرد الآن بجاي 90-10 شد 50-50 !!!
یعنی نیگا کن این حرفها مرتضی چه تاثیراتی داره. بابا گول نخورین. آخر به جیل رای نمیدین مارکوس و نیکو میرن بالا.
:wallbash:
چرا تو این گروه هم من از هیچ کدوم خوشم نمیاد؟؟؟؟؟:-/:d
حتی جیل؟؟؟!!! یا فیث؟؟؟ جیلی که کریس رو نجات داد! جیلی که پدر وسکر رو در آورد. جیلی که میتونست کریس رو دو شقه کنه نکرد. باز از جیل برات بگم:d
فقط یه نیگا به این عکسا بنداز بعد اگه راضی نشدی که رایت جیل هست بگو بازم عکس بزارم:d
من که امیداورم از این گروه جیل و فیث برن بالا.

آخرین ویرایش:
علی صلح و صفا چ شعری گفته!!!:eek::eek:
پسر تو بجای گزران وقت تویBC رفته بودی رو شعرات کار کرده بودی الآن بجای لایک کردن پستات داشتیم کتاب شعرات رو میخوندیم:D:what::D

ابهت این انسان لوکاست‌کش رو ببینین، بعد رأی بدین:دی.

حتی جیل؟؟؟!!! یا فیث؟؟؟ جیلی که کریس رو نجات داد! جیلی که پدر وسکر رو در آورد. جیلی که میتونست کریس رو دو شقه کنه نکرد. باز از جیل برات بگم:d
فقط یه نیگا به این عکسا بنداز بعد اگه راضی نشدی که رایت جیل هست بگو بازم عکس بزارم:d

من که امیداورم از این گروه جیل و فیث برن بالا.

فیث که هیچی نداشت ازش خوشم بیاد,امیدوارم لااقل شماره بعدی بهتر باشه!!!:d
خود کریس چی هست که حالا جیل میخواسته دو شقش کنه!!!>:):d
بحث عکس نیست اصلا,چیزی نمیبینم توش که بخوام جذبش بشم!!!:d
در ضمن کجا وسکر پدرش توسط جیل دراومد؟؟؟:-/

علی صلح و صفا چ شعری گفته!!!:eek::eek:
پسر تو بجای گزران وقت تویBC رفته بودی رو شعرات کار کرده بودی الآن بجای لایک کردن پستات داشتیم کتاب شعرات رو میخوندیم:D:what::D
این که چیزی نیست:d شاعرمون معلوم نیست کجاست. اون دیوونه میکنه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or