OMG
کاربر سایت
نه خیلی مارکوس خوشکلهمن که میخواستم به مارکوس رای بدم اشتباهی به اون نیکوی بی ریخت رای دادم![]()

نه خیلی مارکوس خوشکلهمن که میخواستم به مارکوس رای بدم اشتباهی به اون نیکوی بی ریخت رای دادم![]()

رای میفروشی؟چرا تو این گروه هم من از هیچ کدوم خوشم نمیاد؟؟؟؟؟:d
. خلاصه کلوم، هرگز نمیر خواهر:d:bighug:مشکل از شماست برادر. در سلیقه-تون رو سیمان کاری کنین:dچرا تو این گروه هم من از هیچ کدوم خوشم نمیاد؟؟؟؟؟:d

مشکل از شماست برادر. در سلیقه-تون رو سیمان کاری کنین:d

رای میفروشی؟![]()
خب خب خب، جمع کنین که ما اومدیم:d:
بانوی معروف و مشهور سری آر ای، آن که میپوشد لباس هایی سراسر آبی / آن به سان روبهی چالاک و پنهان ،آن که گشت کتلت به دست شیر بیشه غُرّان (وسکر) / آن که در دست دارد مگنوم شهیر، آن که کشته است نمسیس کبیر، آن یار و همدم با وفا و عزیز، آن که پا نمیدهد ذره ای به کریس ... بقیه-ش رو بلد نیستم. خلاصه کلوم، هرگز نمیر خواهر:d:bighug:
مشکل از شماست برادر. در سلیقه-تون رو سیمان کاری کنین:d
عجب آدم موذی هستی میخوای با این ترفند رای های جیل رو برای فیث بکشی)x بایونتا دوم شد جیگرت از پل گذشت اینجوری با جیل رفتار میکنی؟:d باشه دفعه ی بعدی هم هست و بزار دوباره بایونتا بیاد حسابی از خجالتت درمیامجزو طرفداران بزرگ جیل هستم اما میدونم خودش رای میاره و نیازی به رای من نیستمهم اینه که Faith صعود کنه!
![]()
(راستی آدم فروش، مگه جیل طراحی شده به دست سنسه نیست که به این راحتی فروختیش و ازش گذشتی! پشت به آرمان های مقدس سنسه
؟!)یعنی نیگا کن این حرفها مرتضی چه تاثیراتی داره. بابا گول نخورین. آخر به جیل رای نمیدین مارکوس و نیکو میرن بالا.مرتضي متحول شدم !!!! :dميخواستم با كله برم به جيل راي بدم اما پستت رو خوندم نظرم تغيير كرد الآن بجاي 90-10 شد 50-50 !!!
حتی جیل؟؟؟!!! یا فیث؟؟؟ جیلی که کریس رو نجات داد! جیلی که پدر وسکر رو در آورد. جیلی که میتونست کریس رو دو شقه کنه نکرد. باز از جیل برات بگم:dچرا تو این گروه هم من از هیچ کدوم خوشم نمیاد؟؟؟؟؟:d

نه خیلی مارکوس خوشکله![]()
والا از نیکو که خیلی بهتره . درضمن مارکوس اند مردونگیه . خیلی هم با ابهته :bighug:
حتی جیل؟؟؟!!! یا فیث؟؟؟ جیلی که کریس رو نجات داد! جیلی که پدر وسکر رو در آورد. جیلی که میتونست کریس رو دو شقه کنه نکرد. باز از جیل برات بگم:d
فقط یه نیگا به این عکسا بنداز بعد اگه راضی نشدی که رایت جیل هست بگو بازم عکس بزارم:d
من که امیداورم از این گروه جیل و فیث برن بالا.
:d
این که چیزی نیست:d شاعرمون معلوم نیست کجاست. اون دیوونه میکنه:dعلی صلح و صفا چ شعری گفته!!!
پسر تو بجای گزران وقت تویBC رفته بودی رو شعرات کار کرده بودی الآن بجای لایک کردن پستات داشتیم کتاب شعرات رو میخوندیم:what:
![]()