X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه کم کاراگاه بازی ما هم گل کرد و آرا را یه بررسی کردم!/:)
از رای های لئون 4 تاش متعلق به کاربرهای جدید هست و اون کاربرهای جدید حتی یه دونه پست هم نداشتن. و با توجه به اینکه قانونی گذاشته شده تا رای های کاربران جدید حساب نشه، الان رای های لئون 29 تا حساب میشه. (33 منهای 4 = 29 )
پس یه کم هوای دکتر را داشته باشیم، می تونیم این اختلاف را جبران کنیم./:)

خب هواشو داشته باشید . به مَستِر چیف که نمیرسید!

یه گراویتی گان الان درمیاریم چیف و میف و کیف و هرچی سر راهمون باشه رو می فرستیم به درک :دی

اااااااااااوووووووووووخخخخخخخخخخ راست میگی:d اون کله اهنی اول بره انسانیت یاد بگیره بعد بیاد با گوردون بجنگه

مرگ بر کله قابلمه ای

اون دکتر معتاد هم اول بره کلینیک ترک اعتیاد بعد بیاد با چیف کبیر بجنگه.:p

- - -ویرایش - - -

یه گراویتی گان الان درمیاریم چیف و میف و کیف و هرچی سر راهمون باشه رو می فرستیم به درک :دی

ارزو بر جوانان عیب نیست b-)

دکتر فریمن با اینکه یه یک کلمه حرف نزده قیافشم هیچ وقت توی بازی ندیدیم، ولی شخصیت و وفاداریش از همه لحاظ از Leon و Chris که کلا فقط حرف می زنن وسط مرحله هام هر وقت فرصت داشتن در مورد احساساتشون صحبت کردن خیلی بیشتره.:دی
حالا لیون رو کامیا سنسه خلق کنه یا داوود کیج هیچ کدومشون به نرمی و ظریفی دکتر نمی رسن.:دی
به جای این بحثای الکی همین الان رستگار شین و به گوردون رای بدین شاید خدایان بازی بخشیدنتون.:دی

اینم برای تبلیغ بیشتر::دی
Half Life – کمد Gordon Freeman
قبل ازینکه همه چیز به هم بریزد، به کمد گوردون فریمن بروید. شما کتابی می بینید که نویسنده آن Marc Laidlaw، نویسنده همین بازی است. بعد می توانید به کافه تریا بروید، می توانید چیزی را در مایکروفر منفجر کنید. بچه گانه، ولی خیلی خنده دار.

36-half-life.jpg

منبع: تو امضامه.:-":دی

آخرین ویرایش:
یه کم کاراگاه بازی ما هم گل کرد و آرا را یه بررسی کردم!/:)
از رای های لیان 4 تاش متعلق به کاربرهای جدید هست و اون کاربرهای جدید حتی یه دونه پست هم نداشتن. و با توجه به اینکه قانونی گذاشته شده تا رای های کاربران جدید حساب نشه، الان رای های لیان 29 تا حساب میشه. (33 منهای 4 = 29 )
پس یه کم هوای دکتر را داشته باشیم، می تونیم این اختلاف را جبران کنیم./:)

دوستان خیلی خوب شده که رای های کاربران جدید محاسبه نمیشه مانند مسابقه کاراکترهای بازی سنتر
میدونم نشدنیه ولی ای کاش مثل مسابقه کاراکتر ها هم این اشخاص امکان رای دادن نداشتن...
به هر حال نمیگم کاملا اما خیلی از شبهات برطرف شد، چون من توی این تاپیک بیشتر خواننده و رای دهندم تا نویسنده مطلب، دیدم دوستان این چند روزه خیلی اعتراض داشتن به نظرمم درست بود...
بزارید نوبت به Lara Croft عزیز برسه اونوقته که من بازهم دست به کار میشم ... :d
در این جا هم که معلومه با اینکه خیلی دکتر گوردن عزیز رو دوست دارم اما وقتی پای پلی مستر چیف وسطه کاریش نمیشه کرد...

دوستان خیلی خوب شده که رای های کاربران جدید محاسبه نمیشه مانند مسابقه کاراکترهای بازی سنتر
میدونم نشدنیه ولی ای کاش مثل مسابقه کاراکتر ها هم این اشخاص امکان رای دادن نداشتن...
به هر حال نمیگم کاملا اما خیلی از شبهات برطرف شد، چون من توی این تاپیک بیشتر خواننده و رای دهندم تا نویسنده مطلب، دیدم دوستان این چند روزه خیلی اعتراض داشتن به نظرمم درست بود...
بزارید نوبت به Lara Croft عزیز برسه اونوقته که من بازهم دست به کار میشم ... :d
در این جا هم که معلومه با اینکه خیلی دکتر گوردن عزیز رو دوست دارم اما وقتی پای پلی مستر چیف وسطه کاریش نمیشه کرد...

اگه نوبت لارا برسه به خوبی ازش استقبال میشه:d

آخرین ویرایش:
نیگا...
بدون من نظر سنجی میزارید؟:(
راه من هم دکتر!
من جنگجو نیستم, من دکترم-دکتر فریمن
:دی

دکتر و کلّه قابلمه ای برای من یه ارزش دارند امّا چون من با کاراکترهای صامت مثل لینک و کورونو و... خیلی حال می کنم به دکتر رای دادم(چیف هم حرف نمیزد زیاد)
امّا حالم از کریس و لیون بهم میخوره

اگه نوبت لارا برسه به خوبی ازش استقبال میشه:d
اگر مثل قبلا دوباره لارا و ناتان رو بندازیم به جون هم خیلی خوب میشه،اولاش چَک و چَک کاری میشه ولی بعدش با صحنه های عشقولانه ای مواجه میشیم:d

تا 13-14 ساعت ديگه فكر كنم كار اين گروه هم به پايان برسه . بعيد هم ميدونم تغيير خاصي توي رتبه هر كاراكتر به وجود بياد مگر اينكه باز دوستان بزنن تو خط تبليغات ! راستي احيانا كسي اطلاع نداره گروه سوم هم هست ؟! اگه هست كه توي گروه سه چه كسايي هستن ؟!

تا 13-14 ساعت ديگه فكر كنم كار اين گروه هم به پايان برسه . بعيد هم ميدونم تغيير خاصي توي رتبه هر كاراكتر به وجود بياد مگر اينكه باز دوستان بزنن تو خط تبليغات ! راستي احيانا كسي اطلاع نداره گروه سوم هم هست ؟! اگه هست كه توي گروه سه چه كسايي هستن ؟!

فردا عصر این نظر سنجی تموم میشه!!!
ضمن اینکه هنوز گروههای زیادی موندن و هنوز اوایل کار هستیم!!:d

فردا عصر این نظر سنجی تموم میشه!!!
ضمن اینکه هنوز گروههای زیادی موندن و هنوز اوایل کار هستیم!!:d

خب خدا رو شكر پس حالا حالاها اين تاپيك در جريانه !!
---------
66692735543340698698.jpg

اين عكس هم در راستاي حمايت از Noble six كه واقعا در اين نظرسنجي مظلوم واقع شد .=((

دم بچه ها گرم هنوز داره فریمن به روند خودش ادامه میده. حالا اگه حرف من نشد که یواش یواش اونقدر جلو میره که به دو نفر اول میرسه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or