X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اين طرفداراي دكتر فريمن نمي خوان خودشون رو نشون بدن ؟! :-/ Master chief كه افتاده جلو از ليون هم رد شده حالا كسي نيست بياد به دكتر راي بده ! ما كه از كريس نااميد شديم . از ديشب تا حالا فقط 2-3 راي !!!!!

در اینکه Leon(البته گذشته ی Leon) یک شخصیت خوب بود که شکی نیست ! ولی الان چی ؟ . . .(Leon دیگه مثل Dante نبوده که بیایم یه جاهاییش رو در نظر نگیریم! باید کلی ببینیم)(الان کاری نکرده، ولی من دیگه مثل گذشته نیست برام و اون لحظات، دیگه برام تکرار نشدنی شدن)(گذشته)
در مورد Chief عزیز هم که به نظر من چیزی از Gordon کم نداره این دوتا یجورایی از نظر شخصیتی خودشون رو خراب نکردن یا بهتره بگم شخصیتشون تا به امروز محکم و استوار مونده ! هر کدومشون، چند چیز جالب و منحصر بفرد دارن که کاراکترشون رو منحصر بفرد میکنه!
Chris میشه یه چیزی مثل پایین تر از Leon گذشته ! زیاد تو زندگیش چالش نداشته (نمیگم اصلا نداشته ها )(گذشته) آدم تن پروری بود و با گذشت زمان بهتر شد ! از اون موقع به بعدش تازه چالش هاش شروع شد و بقیه ی ماجرا !
Gordon هم که اون بالا گفتم این دو، چیزایی دارن که اون سه تا ندارن ! (بعد در موردشون میگیم ایشالا )
و Noble Six که بهش میگن اسپارتان (لقبش اینه)، یه سگ جونه(جون سخت) که هيچ علاقه اي به كمك به ديگران نداره و یه يك قاتل حرفه اي هم هست ! شخصیت جالبی داره ولی پیچیدگیش به اون سه تا نمیرسه !
راستی دوتا علی ها کجان ؟ چرا در مورد کاراکتر ها بحث نمیشه!

ایدا همونیه که توی دهکده اول بازی ناقوس رو به صدا در میاره تا روستاییا بیخیال لیون بشن:d به نظرت لیون اونجا چقدر دووم میاورد؟ نیازی نیست جلوتر بریم همینجا کافیه:d
ببین بذار شفاف سازی کنم، اون موقعی که لیون تازه میاد توی R.P.D، کریس عضو S.T.A.R.S هست:d ماموریت خودش بر میداره نه اینکه بهش دستور بدن:d
لیون تنهایی میره ماموریت ما خبر نداشتیم؟:d کلیر شماره اول بوق بود؟:d RPG که آخر بازی برای لیون انداخت بازم بوق بود؟:d ایدا خرش کرد و ویروس رو ازش گرفت چی بود؟:d
به نظرت وسکر کم کسیه؟:d لیون بزرگترین کاری که کرد این بود توی شماره 6 خر مگس بکشه=)) با رئیس جمهور کار کردن چیزی رو بزرگ نمیکنه:d سازمانی که کریس عضوش هست کل دنیا رو محافظت میکنه نه یه رئیس جمهور زپرتی رو:d
لیون هم تا حالا ندیدیم دنیا رو نجات بده (لول:d) بزرگترین افتخار لیون اینه که ویروس رو میده دست این و اون و یه ملتی رو ویروسی میکنه=))

برو آقا برو:d 3 بار سر این موضوع بحث شده و هر دفعه طرفدارای لیون توش موندن که چجوری جمعش کنن:d

یعنی کریس شخصیت بهتریه چون مثلا شیش بار با آلبرت وسکر مچ انداخته و دوازده تا زامبی بیشتر از لیان فیتیله پیچ کرده؟ :-/ من از لیان بیشتر از کریس خوشم میاد چون شخصیت لیان برام جذاب تره. لیان برعکس کریس که خشک و جدیه، یه شخصیت Cool داره (داشت. RE6 :| ). حالا کریس بیست تا هیولا بیشتر کشته باشه خب چه ربطی به شخصیت پردازیش داره؟! :دی کلا همه ی شخصیت های ساخته شده توسط کامیا سنسه اینطوری هستن :دی دانته، لیان، بانو، ویوتیفول جو و حتی در بعضی مواقع Ammy از اوکامی :دی

[LTR]GameSpot's All-Time Greatest Game Hero Draws to a Close. And the Winner Is... Gordon Freeman - The Winner! The Champion! As Voted By You, the Gaming Public!

GamesRadar - Gordon Freeman: Strongest personality in gaming
Gordon Freeman is the most psychologically rounded, nuanced, and realistically multi-layered character in the videogame format

VG274: Gordon Freeman voted Empire’s greatest ever video game character
All hail to the combine-killing, crowbar-wielding Freeman!
[/LTR]

این دکتر گردون شبیه معتاده .
only master chife:x
این مثلا قرار بود ترول باشه و طرفداری گریمن رو عصبانی کنه. You Can Do Better Than That, It's Just Sad!:d
22328946905691412387.png

- - -ویرایش - - -

دلایلی که یکی از کاربرای استیم توی تاپیک Gordon Freeman Vs. Master Chief گذاشته که فریمن بهتره:
[LTR]
-Gordon can hold like twenty weapons. Master Chief can only hold two.
-Gordon has the Gravity Gun.
-It takes three rockets to kill Gordon. It takes one rocket to kill Master Chief.
-Gordon can survive multiple sniper bullets to the head. Master Chief can't survive one.
-Gordon's weapons are more effective (Tau Cannon anyone?)
-Gordon's RPG is laser guided, and accurate.
-Gordon can drive a buggy and operate the turret at the same time. For a warthog, Master Chief need a driver and a gunner.
-Master Chief gets nicked by a warthog and dies. Gordon get smashed head on y an Antlion Guardian and only takes some damage,
-Gordon is smarter (PhD)
-Gordon is just cooler and more badass.
[/LTR]
:d

آخرین ویرایش:
یعنی کریس شخصیت بهتریه چون مثلا شیش بار با آلبرت وسکر مچ انداخته و دوازده تا زامبی بیشتر از لیان فیتیله پیچ کرده؟ :-/ من از لیان بیشتر از کریس خوشم میاد چون شخصیت لیان برام جذاب تره. لیان برعکس کریس که خشک و جدیه، یه شخصیت Cool داره (داشت. RE6 :| ). حالا کریس بیست تا هیولا بیشتر کشته باشه خب چه ربطی به شخصیت پردازیش داره؟! :دی کلا همه ی شخصیت های ساخته شده توسط کامیا سنسه اینطوری هستن :دی دانته، لیان، بانو، ویوتیفول جو و حتی در بعضی مواقع Ammy از اوکامی :دی
متاسفانه از بحث ترول مستر چیف دور میشیم:d ولی کریس بدبخت برای این جدی تره که صدمات روحی شدید تری خورده. این لیون چون از درون مرده هست شنگول تره.:d حالا میگن کریس 4 تا 4 تا زامبی میترکونه و هیچی هم حس نمیکنه ولی واقعیت اینه که از همون زمان رکون سیتی ضربه ی شدید روحی خورده. لیون افراد کنارش به خاک و خون کشیده میشن میخواد با ضربات آکروباتیک Cool تر دیده بشه. حالا کدوم احساسات دارن؟
کریس هم از یه طرف دلش شورِ جیل رو میزنه از یه طرف کلیر. این لیون تو ;ل دنیا اصلا کسی رو نداره که براش اهمیت قائل باشه (البته به جز آیدا که یا میخواد بکشتش یا ؟؟؟) در هر صورت تنها دلیلی که لیون بیشتر طرفدار داره به خاطر قیافه ی Cool ترشه وگرنه کریس قورتش میداد. البته به کسی برخورد، به من چه تاپیک تروله مثلا:d
تازه لیون یه بار از یه شهر فرار کرده یه بار هم برای تفریحات رفته اسپانیا، الآن چی کار مفیدی کرده؟ توی اسپانیا دختر ریس جمهور رو نجات داده! چه آدم مهمی. اونم تازه با کمک آیدا! کریس دنیا رو نجات داده. بشریت رو از خطر انقراض دور کرده. در آینده فضایی ها رو هم نابود میکنه. در هر صورت کریس اراده کنه اوستخون های لیون رو خرد و خاک شیر میکنه.:| (Seriously:d)

[LTR]GameSpot's All-Time Greatest Game Hero Draws to a Close. And the Winner Is... Gordon Freeman - The Winner! The Champion! As Voted By You, the Gaming Public!

GamesRadar - Gordon Freeman: Strongest personality in gaming
Gordon Freeman is the most psychologically rounded, nuanced, and realistically multi-layered character in the videogame format

VG274: Gordon Freeman voted Empire’s greatest ever video game character
All hail to the combine-killing, crowbar-wielding Freeman!
[/LTR]

این مثلا قرار بود ترول باشه و طرفداری گریمن رو عصبانی کنه. You Can Do Better Than That, It's Just Sad!:d
22328946905691412387.png

- - -ویرایش - - -

دلایلی که یکی از کاربرای استیم توی تاپیک Gordon Freeman Vs. Master Chief گذاشته که فریمن بهتره:
[LTR]
-Gordon can hold like twenty weapons. Master Chief can only hold two.
-Gordon has the Gravity Gun.
-It takes three rockets to kill Gordon. It takes one rocket to kill Master Chief.
-Gordon can survive multiple sniper bullets to the head. Master Chief can't survive one.
-Gordon's weapons are more effective (Tau Cannon anyone?)
-Gordon's RPG is laser guided, and accurate.
-Gordon can drive a buggy and operate the turret at the same time. For a warthog, Master Chief need a driver and a gunner.
-Master Chief gets nicked by a warthog and dies. Gordon get smashed head on y an Antlion Guardian and only takes some damage,
-Gordon is smarter (PhD)
-Gordon is just cooler and more badass.
[/LTR]
:d

بله از تعداد رای ها معلومه:p

بله از تعداد رای ها معلومه:p
اگه به تعداد رای ها بود الآن همه برای Halo 5 جون میدادن نه برای HL3.
اگه بنا به رای ها بود هیلو میشد سبک ساز نه HL.
تعداد رای ها رو نکشین وسط که حرف های نگفته زیاد داریم و این دل پر است ولی نمیشه اینجا یه حرفایی رو زد:d
کافیه این نظر سنجی رو یه سال بعد از اومدن HL3 یا حتی HL2 Episode 3 بزارین. اون موقع کل کاراکتر های سایر بازی ها vs. فریمن باشن، اونا رو هم 10 رای هم نمیارن. طرف آخرین بازیش 9 سال پیش اومده. من هنوز دبستان میرفتم. اون سال پر فروش ترین فیلم شرک 2 بود. اسکار به Million Dollar Baby رسید. این بازی اون موقع اومد و هنوز 20% افراد اون رو بهترین شخصیت بین شخصیت هایی که آخرین بازی شون پارسال اومده میدونن. عزیز من "GamesRadar - Gordon Freeman: Strongest personality in gaming"
میگم دلم نمیخواد موضوع رو باز کنم برای اینه. دوست داری ادامه بدم و بگم این شخصیت چقدر بزرگه:|

آخرین ویرایش:
اگه به تعداد رای ها بود الآن همه برای Halo 5 جون میدادن نه برای HL3.
اگه بنا به رای ها بود هیلو میشد سبک ساز نه HL.
تعداد رای ها رو نکشین وسط که حرف های نگفته زیاد داریم و این دل پر است ولی نمیشه اینجا یه حرفایی رو زد:d
کافیه این نظر سنجی رو یه سال بعد از اومدن HL3 یا حتی HL2 Episode 3 بزارین. اون موقع کل کاراکتر های سایر بازی ها vs. فریمن باشن، اونا رو هم 10 رای هم نمیارن. طرف آخرین بازیش 9 سال پیش اومده. من هنوز دبستان میرفتم. اون سال پر فروش ترین فیلم شرک 2 بود. اسکار به Million Dollar Baby رسید. این بازی اون موقع اومد و هنوز 20% افراد اون رو بهترین شخصیت بین شخصیت هایی که آخرین بازی شون پارسال اومده میدونن. عزیز من "GamesRadar - Gordon Freeman: Strongest personality in gaming"
میگم دلم نمیخواد موضوع رو باز کنم برای اینه. دوست داری ادامه بدم و بگم این شخصیت چقدر بزرگه:|

با این ترول ها چیزی از ارزش مسترچیف کم نمیشه :p

-----------------------------------------------------------
بله ترجیها بیام خصوصی

آخرین ویرایش:
چه ربطی به شخصیت پردازی داره؟:-/ اصلا کسی حرفی از شخصیت پردازی نزد مرتضی:biggrin1: بحث سر کارهای کریس و لیون بود که خب عمه منم میدوه کریس کارهای ارزشمند تری تا لیون که بیشتر خراب کاری کرده، انجام داده:biggrin1:
اون لیون هم که توسط کامیا خلق شده مال شماره دوم بود:biggrin1: فعلا باید با لیون ننگین شماره 4 و 6 زندگی کنین:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or