X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Master Chief و Noble Six با هم؟ :-/ مثل اینه که مثلا Big Boss و Snake رو تو یه گروه بندازیم :دی افتتاحیه رو هم خوندم ولی بازم به نظرم عجیبه، به هر حال چیف میزنه همه رو میترکونه ایشالا :دی

ویرایش: الان که دقت میکنم می بینم Chris و Leon هم هستن، خب اینجوری که به نفع گوردون فریمن میشه، ایشالا حذف بشه تا حالش گرفته بشه :دی :دی

آخرین ویرایش:
هیچ بنی احدی نمیتونه با یه اسبارتان 2 در بیوفته.
اتفاقا خیلی بنی بشر ها با چیف در افتادن و پدرش رو هم داشتن در میاوردن و همش کورتانا بود که نجاتش میداد. آخرش هم برای اینکه چیفِ احمق رو از دست دادیک نجات بده خودش رو فدا کرد. قشنگ جاشون باید عوض میشد.

اتفاقا خیلی بنی بشر ها با چیف در افتادن و پدرش رو هم داشتن در میاوردن و همش کورتانا بود که نجاتش میداد. آخرش هم برای اینکه چیفِ احمق رو از دست دادیک نجات بده خودش رو فدا کرد. قشنگ جاشون باید عوض میشد.

اتفاقا کورتانا خودشو فدا نکرد عمرش تموم شد . در ضمن کورتانا این اخر کاریا دیوونه شده بود . من هنوز سر حرفم هستم:d

بشتابید دوستان به مستر چیف رای بدید حال این لیون سوسولو بگیریم>:)

Master Chief و Noble Six با هم؟ :-/ مثل اینه که مثلا Big Boss و Snake رو تو یه گروه بندازیم :دی افتتاحیه رو هم خوندم ولی بازم به نظرم عجیبه، به هر حال چیف میزنه همه رو میترکونه ایشالا :دی

ویرایش: الان که دقت میکنم می بینم Chris و Leon هم هستن، خب اینجوری که به نفع گوردون فریمن میشه، ایشالا حذف بشه تا حالش گرفته بشه :دی :دی
اولا Noble Six رو با Big Boss مقایسه میکنی یا Snake؟ (راستی کدوم Snake منظورت هست؟) این دو تا توی یه گروه هم باشن هر کدوم 100-150 تا رای میارن، نه مثل Noble Six کلا 2 تا:d
بعدشم Half-Life فن ها الآن خواب تشریف دارن بزار فردا بیان، کاری میکنن که فریمن نفر اول بره، مستر چیپ هم توی کف نفر دومی بمونه;;)

بین Master Chief و Leon موندم به کی رای بدم و در نهایت هم به leon رای دادم.:دی:-"

92764261616292676464.jpg

اینو درست کردم که بدونید نظر جهانیان در مورد Gordon Freeman چی هست بقیه رو ولش :biggrin1:
دوستان به Gordon ایمان بیارید! شما الان دارید راه کج رو انتخاب میکنید ! وقتی آسفالت هست چرا جاده خاکی ؟!:biggrin1:
توی پستهای بعدیم کلا شخصیت Gordon رو براتون میشکافم و جواب اینکه چرا به اونیکی نباید رای بدید رو هم از من بپرسید من دلیلشو بهتون میگم :biggrin1:
توی پستهای بعدی ایشالا از شخصیتهاشون حرف میزنیم که بحثو باز کنیم​

اتفاقا کورتانا خودشو فدا نکرد عمرش تموم شد . در ضمن کورتانا این اخر کاریا دیوونه شده بود . من هنوز سر حرفم هستم:d
کجاش عمرش تموم شده بود. فقط یکم سوتی میداد. این آخری هم گفت که من بیشترم اون بالا موندن و اون مقداری هم که از من باقی مونده بود برای اینکه توی عوضی رو نجات بدم استفاده کردم. اگه به جای اینکه توی کل بازی چیف خنگ بازی در بیاره و 1 سال طول بکشه تا بفهمه قضیه چیه، دایدک کیه و ... سریع میرفت و کار دایدک رو همون اول تموم میکرد، میتونست کورتانا رو برسونه به دکتر هالزی و نجاتش بده.
بعد چجوری خودش رو فدا نکرد دقیقا؟ اونجایی که دایدک داشت کار چیپ رو تموم میکرد لارا کرافت رفت دایدک رو به بند کشید؟ اگه اون نبود باید الآن خاکستر های چیف رو جمع میکردن. مرتیکه حتی احساساتش رو بعد از رفتن کورتانا هم نشون نداد. He is Dead Inside

تعجب خواهم کرد اگر Samus Aran از سری Metroid و Link از سری زلدا تو گروه های بعدی نباشند

کجاش عمرش تموم شده بود. فقط یکم سوتی میداد. این آخری هم گفت که من بیشترم اون بالا موندن و اون مقداری هم که از من باقی مونده بود برای اینکه توی عوضی رو نجات بدم استفاده کردم. اگه به جای اینکه توی کل بازی چیف خنگ بازی در بیاره و 1 سال طول بکشه تا بفهمه قضیه چیه، دایدک کیه و ... سریع میرفت و کار دایدک رو همون اول تموم میکرد، میتونست کورتانا رو برسونه به دکتر هالزی و نجاتش بده.
بعد چجوری خودش رو فدا نکرد دقیقا؟ اونجایی که دایدک داشت کار چیپ رو تموم میکرد لارا کرافت رفت دایدک رو به بند کشید؟ اگه اون نبود باید الآن خاکستر های چیف رو جمع میکردن. مرتیکه حتی احساساتش رو بعد از رفتن کورتانا هم نشون نداد. He is Dead Inside

اقا بخدا عمرش داشت تموم میشد همونطور که میدونی عمر یک هوش مصنوعی 7 ساله ولی کورتانا 8 سالش شده بود کم کم عمرش داشت تموم میشد.

بعدشم مستر چیف بی احساس بود ؟ کلی التماسش کرد که نره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or