Little John
کاربر سایت
میشه با Gravity Gun باهاش روپایی زد :d
مثل اینه که مثلا Big Boss و Snake رو تو یه گروه بندازیم اتفاقا خیلی بنی بشر ها با چیف در افتادن و پدرش رو هم داشتن در میاوردن و همش کورتانا بود که نجاتش میداد. آخرش هم برای اینکه چیفِ احمق رو از دست دادیک نجات بده خودش رو فدا کرد. قشنگ جاشون باید عوض میشد.هیچ بنی احدی نمیتونه با یه اسبارتان 2 در بیوفته.
اتفاقا خیلی بنی بشر ها با چیف در افتادن و پدرش رو هم داشتن در میاوردن و همش کورتانا بود که نجاتش میداد. آخرش هم برای اینکه چیفِ احمق رو از دست دادیک نجات بده خودش رو فدا کرد. قشنگ جاشون باید عوض میشد.

اولا Noble Six رو با Big Boss مقایسه میکنی یا Snake؟ (راستی کدوم Snake منظورت هست؟) این دو تا توی یه گروه هم باشن هر کدوم 100-150 تا رای میارن، نه مثل Noble Six کلا 2 تا:dMaster Chief و Noble Six با هم؟مثل اینه که مثلا Big Boss و Snake رو تو یه گروه بندازیم
افتتاحیه رو هم خوندم ولی بازم به نظرم عجیبه، به هر حال چیف میزنه همه رو میترکونه ایشالا
ویرایش: الان که دقت میکنم می بینم Chris و Leon هم هستن، خب اینجوری که به نفع گوردون فریمن میشه، ایشالا حذف بشه تا حالش گرفته بشه![]()
![]()

کجاش عمرش تموم شده بود. فقط یکم سوتی میداد. این آخری هم گفت که من بیشترم اون بالا موندن و اون مقداری هم که از من باقی مونده بود برای اینکه توی عوضی رو نجات بدم استفاده کردم. اگه به جای اینکه توی کل بازی چیف خنگ بازی در بیاره و 1 سال طول بکشه تا بفهمه قضیه چیه، دایدک کیه و ... سریع میرفت و کار دایدک رو همون اول تموم میکرد، میتونست کورتانا رو برسونه به دکتر هالزی و نجاتش بده.اتفاقا کورتانا خودشو فدا نکرد عمرش تموم شد . در ضمن کورتانا این اخر کاریا دیوونه شده بود . من هنوز سر حرفم هستم:d
کجاش عمرش تموم شده بود. فقط یکم سوتی میداد. این آخری هم گفت که من بیشترم اون بالا موندن و اون مقداری هم که از من باقی مونده بود برای اینکه توی عوضی رو نجات بدم استفاده کردم. اگه به جای اینکه توی کل بازی چیف خنگ بازی در بیاره و 1 سال طول بکشه تا بفهمه قضیه چیه، دایدک کیه و ... سریع میرفت و کار دایدک رو همون اول تموم میکرد، میتونست کورتانا رو برسونه به دکتر هالزی و نجاتش بده.
بعد چجوری خودش رو فدا نکرد دقیقا؟ اونجایی که دایدک داشت کار چیپ رو تموم میکرد لارا کرافت رفت دایدک رو به بند کشید؟ اگه اون نبود باید الآن خاکستر های چیف رو جمع میکردن. مرتیکه حتی احساساتش رو بعد از رفتن کورتانا هم نشون نداد. He is Dead Inside