X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هنوز رای ندادـم قابل توجه بعضی از دوستان ـه گرامی :-"
هیچ کدوم هـم فیورت بنده نمیباشند :d

رای من:

تصویر یکم بزرگه ببخشید:

halo4-hero.jpg

xd74eomjimm066zqg9v2.png

"?Your right hand comes off"

.Leon to Salazar after he says that his "right hand", the Verdugo, is coming after him

:bighug:

دیگه من هم که همه میدونند به لیون رای می دم. اخه کریس...اصلا ولش کنید....:d
فقط لیون.:bighug:

!! WTF :| اين ليون چرا اينقدر پريده جلو ؟!!! :-/ حالا اون رو بي خيال ! كم مونده Master Chief بياد Chris رو پشت سر بذاره !!!

!! WTF :| اين ليون چرا اينقدر پريده جلو ؟!!! :-/ حالا اون رو بي خيال ! كم مونده Master Chief بياد Chris رو پشت سر بذاره !!!

اون که شک نکن میذاره و احتمالا از لئون هم جلو میزنه فقط این طرفدارای گوردون کجا هستن من نمیدونم!!!:|
احتمالا رفتن تحصن جلوی والو واسه HL 3!!!:d

احد به لیون رای داد...
آین بود آرمان های ما؟ پس ارزش ها چی شد؟:(:|:d

• Master Chief
    9 20.93%
  • Gordon Freeman
    7 16.28%
  • Leon S. Kennedy
    16 37.21%
  • Chris Redfield
    9 20.93%
  • Noble Six
    2 4.65%
وات!؟!؟!:-o من فکر میکردم بعد از RE6 دیگه شخصیت های RE شانسی ندارن :-" ولی خو همونطوری که یه بار دیگه موشخصه لیان سرور کریسه ;;)
رای چیف چرا اینقدر کمه!؟ :-/

خدا کنه فریمن بیادش بالا :-<

اول از همه به هم میرسیم اینجوری گروه بندی میکنین. یعنی 4 تا شخصیت محبوب من توی یک گروه)x. با اینکه من عاشق هیلو و مستر چیف، رزیدنت ایول و کریس و لیون هستم ولی جایی که فریمن هست بقیه محکوم به ترول شدن هستن>:)
چجوری روتون میشه ایشون رو با اشخاص چیپی مثل کریس، لیون یا مستر چیپ، ببخشید مستر چیف مقایسه کنین؟:d

50720154315056864920.jpg

01040536936150303490.jpg

>:)>:)>:)>:)>:)

آخرین ویرایش:
Half Life – زامبی ها برای کمک فریاد می زنند
شما وقتی زامبی ها را در Ravenholm می کشید و به آتش می زنید لذت می برید. ولی اگر همین فریاد ها را بازنواخت کنید می فهمید که آنها از شما کمک می خواهند.این موضوع شما را درفکر می اندازد....این "مرد آزاد" چه قدر کار خوب انجام می دهد؟

80-half-life-2.jpg

فقط همین برای مبارزه با شما کافیه.:دی
این همه بازی در مورد زامبی دادن هیچ کدومشون به اندازه زامبی های HL2 نبوده.

هر کی به لیون رای داده به قیافش رای داده.:|:دی

اول از همه به هم میرسیم اینجوری گروه بندی میکنین. یعنی 4 تا شخصیت محبوب من توی یک گروه)x. با اینکه من عاشق هیلو و مستر چیف، رزیدنت ایول و کریس و لیون هستم ولی جایی که فریمن هست بقیه محکوم به ترول شدن هستن>:)
اولا چجوری روتون میشه ایشون رو با اشخاص چیپی مثل کریس، لیون یا مستر چیپ، ببخشید مستر چیف مقایسه کنین؟:d

دقیقا هدف هم همینه,این که مجبور به انتخاب بشین بین شخصیتهای محبوبتون,الان تو راه درستی رو انتخاب کردی و دکتر رو به باقی اونا ترجیح دادی!!!:d
تبریک میگم که رستگار شدی!!!:d

اين دفعه ديگه واقعا WTF !!! :d:| با همين روال پيش بره كريس ميشه چهارم و تا وقتي نظرسنجي تمام بشه فكر كنم بشه آخر !!! شانس هم نداريم !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or