من نگفتم تنها سرباز من گفتم بهترین سرباز . کریس بوق نیست ولی خوب جربزه ـش کمتره نسبت به لیان . افتخاراتشمینی کی میتونست دختر رئیس جمهور رو از اون دهکده نجات بده ؟؟ آیزاک کلارک هم میومد با اون وسایلاش نمیتونست
![]()
میبینم که تاریخ دوباره داره تکرار میشه:d همون جملاتی که یک سری توی اولین نظر سنجی گفتن رو دقیقا داری تکرار میکنی:dمن نگفتم تنها سرباز من گفتن بهترین سرباز . کریس بوق نیست ولی خوب جربزه ـش کمتره نسبت به لیان . افتخاراتشمینی کی میتونست دختر رئیس جمهور رو از اون دهکده نجات بده ؟؟ آیزاک کلارک هم میومد با اون وسایلاش نمیتونست
![]()
کار شاخی نیست به نظرم
وگرنه توی همون دهکده اول بازی کتلت شده بود:d
)ایدا مگه همونی رو نمیگی که یدونه کمک میکرد سه تا سنگ تو راه لیان میزاشت ؟ اگه اون نبود که لیان همینطور صاف میرفت دخترو ور میداشت و بر میگشت که !میبینم که تاریخ دوباره داره تکرار میشه:d همون جملاتی که یک سری توی اولین نظر سنجی گفتن رو دقیقا داری تکرار میکنی:d
نجات دادن دختر رئیس جمهور با وجود اینکه ایدا جلو جلو داره راه رو هموار میکنه؟کار شاخی نیست به نظرم
افتخارات کریس؟:d همممم.. بذار لیست کنم:
نابود کردن آمبرلا (همین یکی کافیه:d)
نابود کردن الکسیا آشفورد
و در نهایت نابود کردن آلبرت وسکر کبیر (تو روحش)
اگر تونستی 3 تا از لیون با این ارزش بگی این اجازه رو بهت میدم که علی (دانته) رو ریپورت کنی بنش کنن:d
. کریس 20 سال میخاد وسکر رو بکشه نمیتونست بعدش با هزار تا کمک و شوا و ... . اگه آدم موفقی بود که کارش به مشروب خوری تو گوشه ی بارهای ارزون قیمت نمیوفتاد
. بر عکس لیان همیشه با رئیس جمهور کار کرده و افتخارات ملی بزرگی داره !بابا دکتر جاش تو مطبهآیزاک کلارک بدبخت که وسایلی نداره تازه دشمنای اون بیچاره رو میذاری کنار 4 تا زامبیه بی خاصیت!!!![]()
حالا بحث آیزاک نشه که اینجا جاش نیست ولی جایی که یه فرد دکتر و فیزیک دان هست کسی به یه سرباز ساده توجه نمیکنه,بگین لئون وقتی دیپلمش رو گرفت بیاد رقابت کنه!!!![]()
ایدا همونیه که توی دهکده اول بازی ناقوس رو به صدا در میاره تا روستاییا بیخیال لیون بشن:d به نظرت لیون اونجا چقدر دووم میاورد؟ نیازی نیست جلوتر بریم همینجا کافیه:dایدا مگه همونی رو نمیگی که یدونه کمک میکرد سه تا سنگ تو راه لیان میزاشت ؟ اگه اون نبود که لیان همینطور صاف میرفت دخترو ور میداشت و بر میگشت که !
افتخارات تو تعداد نیست که تو ماهیتشون هست کریس تا حالا تنهایی جایی رفته ؟ همیشه دستشو داده به یه نفر با هم رفتن. کریس 20 سال میخاد وسکر رو بکشه نمیتونست بعدش با هزار تا کمک و شوا و ... . اگه آدم موفقی بود که کارش به مشروب خوری تو گوشه ی بارهای ارزون قیمت نمیوفتاد
. بر عکس لیان همیشه با رئیس جمهور کار کرده و افتخارات ملی بزرگی داره !
با رئیس جمهور کار کردن چیزی رو بزرگ نمیکنه:d سازمانی که کریس عضوش هست کل دنیا رو محافظت میکنه نه یه رئیس جمهور زپرتی رو:d
بابا دکتر جاش تو مطبهگوردون که از بحثمون خارجه با اون قیافه ی تیتیش مامانی
تو یه سزباز رو بارها دنیا رو نجات داده با یه دکتر ـه مامانی که معما حل میکنه مقایسه میکنی ؟؟
![]()

من صد بار اونجا كتلت شدم آخرم كه هيچ كاري نتونستم بكنم !!! :dنجات دادن دختر رئیس جمهور با وجود اینکه ایدا جلو جلو داره راه رو هموار میکنه؟کار شاخی نیست به نظرم
:d
اتفاقا چیف قبلا فریمن رو شکست داده بود:biggrin1: طرفداراش خبر ندارن. اگر خبردار بشن باید منتظر نظر سنجی بعدی بمونیم چون این وسط هیچی به بقیه نمیرسه:biggrin1:حق مسترچیف این وسط داره خرده میشه...
احتمال صعودش کمه(خیلی کمه) ولی خب من که بهش رای دادم...
![]()

فکر نمی کردم بین این کاراکترا لیون رأی هم آورده باشه