X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب بهترین سرباز این صنعت مگه پرسیدن هم میخاد .

33237075000613472054.jpg

اصلا فقط به خاطر دل و جراتش باید اول بشه بقیه مواردش به کنار , غیر از این را نداره .

Daemonis@

الان کریس بوق 19 21 تشریف دارن گویا:d
در این صنعتی که لیون تنها سربازش باشه رو باید گل گرفت
yahoo_4.gif

پ.ن: یاد اولین نظر سنجی تاپیک افتادم:bighug: کریس و طلایی بار دیگر جلوی هم میوفتن:d

Safety & Peace

من نگفتم تنها سرباز من گفتم بهترین سرباز . کریس بوق نیست ولی خوب جربزه ـش کمتره نسبت به لیان . افتخاراتشم :دی ینی کی میتونست دختر رئیس جمهور رو از اون دهکده نجات بده ؟؟ آیزاک کلارک هم میومد با اون وسایلاش نمیتونست :دی

من نگفتم تنها سرباز من گفتم بهترین سرباز . کریس بوق نیست ولی خوب جربزه ـش کمتره نسبت به لیان . افتخاراتشم :دی ینی کی میتونست دختر رئیس جمهور رو از اون دهکده نجات بده ؟؟ آیزاک کلارک هم میومد با اون وسایلاش نمیتونست :دی

آیزاک کلارک بدبخت که وسایلی نداره تازه دشمنای اون بیچاره رو میذاری کنار 4 تا زامبیه بی خاصیت!!!:d
حالا بحث آیزاک نشه که اینجا جاش نیست ولی جایی که یه فرد دکتر و فیزیک دان هست کسی به یه سرباز ساده توجه نمیکنه,بگین لئون وقتی دیپلمش رو گرفت بیاد رقابت کنه!!!:d

من نگفتم تنها سرباز من گفتن بهترین سرباز . کریس بوق نیست ولی خوب جربزه ـش کمتره نسبت به لیان . افتخاراتشم :دی ینی کی میتونست دختر رئیس جمهور رو از اون دهکده نجات بده ؟؟ آیزاک کلارک هم میومد با اون وسایلاش نمیتونست :دی
میبینم که تاریخ دوباره داره تکرار میشه:d همون جملاتی که یک سری توی اولین نظر سنجی گفتن رو دقیقا داری تکرار میکنی:d

نجات دادن دختر رئیس جمهور با وجود اینکه ایدا جلو جلو داره راه رو هموار میکنه؟;)) کار شاخی نیست به نظرم;;) وگرنه توی همون دهکده اول بازی کتلت شده بود:d
افتخارات کریس؟:d همممم.. بذار لیست کنم:

نابود کردن آمبرلا (همین یکی کافیه:d)
نابود کردن الکسیا آشفورد
و در نهایت نابود کردن آلبرت وسکر کبیر (تو روحش:|)

اگر تونستی 3 تا از لیون با این ارزش بگی این اجازه رو بهت میدم که علی (دانته) رو ریپورت کنی بنش کنن:d

میبینم که تاریخ دوباره داره تکرار میشه:d همون جملاتی که یک سری توی اولین نظر سنجی گفتن رو دقیقا داری تکرار میکنی:d

نجات دادن دختر رئیس جمهور با وجود اینکه ایدا جلو جلو داره راه رو هموار میکنه؟;)) کار شاخی نیست به نظرم;;) وگرنه توی همون دهکده اول بازی کتلت شده بود:d
افتخارات کریس؟:d همممم.. بذار لیست کنم:

نابود کردن آمبرلا (همین یکی کافیه:d)
نابود کردن الکسیا آشفورد
و در نهایت نابود کردن آلبرت وسکر کبیر (تو روحش:|)

اگر تونستی 3 تا از لیون با این ارزش بگی این اجازه رو بهت میدم که علی (دانته) رو ریپورت کنی بنش کنن:d
ایدا مگه همونی رو نمیگی که یدونه کمک میکرد سه تا سنگ تو راه لیان میزاشت ؟ اگه اون نبود که لیان همینطور صاف میرفت دخترو ور میداشت و بر میگشت که !

افتخارات تو تعداد نیست که تو ماهیتشون هست کریس تا حالا تنهایی جایی رفته ؟ همیشه دستشو داده به یه نفر با هم رفتن :)) . کریس 20 سال میخاد وسکر رو بکشه نمیتونست بعدش با هزار تا کمک و شوا و ... . اگه آدم موفقی بود که کارش به مشروب خوری تو گوشه ی بارهای ارزون قیمت نمیوفتاد >:). بر عکس لیان همیشه با رئیس جمهور کار کرده و افتخارات ملی بزرگی داره !

آیزاک کلارک بدبخت که وسایلی نداره تازه دشمنای اون بیچاره رو میذاری کنار 4 تا زامبیه بی خاصیت!!!
yahoo_4.gif

حالا بحث آیزاک نشه که اینجا جاش نیست ولی جایی که یه فرد دکتر و فیزیک دان هست کسی به یه سرباز ساده توجه نمیکنه,بگین لئون وقتی دیپلمش رو گرفت بیاد رقابت کنه!!!
yahoo_4.gif
بابا دکتر جاش تو مطبه :دیگوردون که از بحثمون خارجه با اون قیافه ی تیتیش مامانی :دی تو یه سزباز رو بارها دنیا رو نجات داده با یه دکتر ـه مامانی که معما حل میکنه مقایسه میکنی ؟؟
yahoo_19.gif

ایدا مگه همونی رو نمیگی که یدونه کمک میکرد سه تا سنگ تو راه لیان میزاشت ؟ اگه اون نبود که لیان همینطور صاف میرفت دخترو ور میداشت و بر میگشت که !

افتخارات تو تعداد نیست که تو ماهیتشون هست کریس تا حالا تنهایی جایی رفته ؟ همیشه دستشو داده به یه نفر با هم رفتن :)) . کریس 20 سال میخاد وسکر رو بکشه نمیتونست بعدش با هزار تا کمک و شوا و ... . اگه آدم موفقی بود که کارش به مشروب خوری تو گوشه ی بارهای ارزون قیمت نمیوفتاد >:). بر عکس لیان همیشه با رئیس جمهور کار کرده و افتخارات ملی بزرگی داره !
ایدا همونیه که توی دهکده اول بازی ناقوس رو به صدا در میاره تا روستاییا بیخیال لیون بشن:d به نظرت لیون اونجا چقدر دووم میاورد؟ نیازی نیست جلوتر بریم همینجا کافیه:d
ببین بذار شفاف سازی کنم، اون موقعی که لیون تازه میاد توی R.P.D، کریس عضو S.T.A.R.S هست:d ماموریت خودش بر میداره نه اینکه بهش دستور بدن:d
لیون تنهایی میره ماموریت ما خبر نداشتیم؟:d کلیر شماره اول بوق بود؟:d RPG که آخر بازی برای لیون انداخت بازم بوق بود؟:d ایدا خرش کرد و ویروس رو ازش گرفت چی بود؟:d
به نظرت وسکر کم کسیه؟:d لیون بزرگترین کاری که کرد این بود توی شماره 6 خر مگس بکشه=)) با رئیس جمهور کار کردن چیزی رو بزرگ نمیکنه:d سازمانی که کریس عضوش هست کل دنیا رو محافظت میکنه نه یه رئیس جمهور زپرتی رو:d
لیون هم تا حالا ندیدیم دنیا رو نجات بده (لول:d) بزرگترین افتخار لیون اینه که ویروس رو میده دست این و اون و یه ملتی رو ویروسی میکنه=))

برو آقا برو:d 3 بار سر این موضوع بحث شده و هر دفعه طرفدارای لیون توش موندن که چجوری جمعش کنن:d

بابا دکتر جاش تو مطبه :دیگوردون که از بحثمون خارجه با اون قیافه ی تیتیش مامانی :دی تو یه سزباز رو بارها دنیا رو نجات داده با یه دکتر ـه مامانی که معما حل میکنه مقایسه میکنی ؟؟ >:)

عزیز پزشک که نیست بره مطب بزنه,دکترای فیزیک داره!!!:d
همین دکتر مامانی یه تنه جلوی نیروهای کمباین ایستاده,اصلا نگاه کنین شاتگان تو دستش چه برازندگی داره!!!:d

خوب من آماده ام:
69074968623950860220.jpg
آماده ام برای بحث کردن
شروع کنم یا شرو مینید (از Leon S. Kennedy شروع میکنیم چون چون خیلی پررو شده :d)

خب ما هم به Chris راي داديم رفت ! راستش ميخواستم اول به Leon راي بدم اما پست ها رو خوندم نظرم عوض شد با خودم گفتم Chris بهتره .
---------
پ.ن. :
من صد بار اونجا كتلت شدم آخرم كه هيچ كاري نتونستم بكنم !!! :d

چرای این طرفداری چیف نمیان یه بحث جانانه باهاشون در رابطه با گوردون و چیف بکنیم؟؟:d
رقابت با این سوسولا (کریس و لئون) که فاز نمیده اصلا!!!>:):d
ترول زیرپوستی بود!
yahoo_4.gif

به به، گروه دوم هم شروع شد :دی من که به عزیز دلم رای دادم (هرچند میدونم صعود نمیکنه) :
17052541299049572978.jpg

*پاپ کورن هاش رو آماده میکنه*
بی صبرانه منتظر بحث های لئون Vs کریس هستیم :دی

----
@ لقمان
آخرش توی ناروتو پیدات شد :d چی بشه هفته بعد :bighug:

حق مسترچیف این وسط داره خرده میشه...:دی
احتمال صعودش کمه(خیلی کمه:دی) ولی خب من که بهش رای دادم...:دی

حق مسترچیف این وسط داره خرده میشه...:دی
احتمال صعودش کمه(خیلی کمه:دی) ولی خب من که بهش رای دادم...:دی
اتفاقا چیف قبلا فریمن رو شکست داده بود:biggrin1: طرفداراش خبر ندارن. اگر خبردار بشن باید منتظر نظر سنجی بعدی بمونیم چون این وسط هیچی به بقیه نمیرسه:biggrin1:

واقعا فکر می کنین میون این کاراکترها لیون شانسی هم داشته باشته که گذاشتینش ؟!!!!
این گروه بندی به نظرم اصلا به صلاح نیست :دی
چون بین اینها کاراکترهای قوی هست که من با هیچکدوم آشنایی دقیقی ندارم، می مونه کریس و لیون که چون کلا و ذاتا و سلیقه ای از کریس بدم میاد به لیون رأی میدم :-"

ویرایش : یک ثانیه پس از دادن رأی !
اوه مای گااااااااد! آی کنت بیلیو ایت :| فکر نمی کردم بین این کاراکترا لیون رأی هم آورده باشه :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or