X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مبارک این دو تا اختلافشون هم میگه که فن هاشون با هم زیاد فاصله نداره!!!!
(در صورت تقلّب بدونید اگه گابریل نبود کریتوس الآن دوّم بود)بهرحال مبارکشون.میخواستم به علّت تقلّب جهاد کنم که...:d

گبریل مظلوم واقع شد :d بهش بها ندادین ملت :d پتانسیلش بالا بود خدایی :d

نگفتم خودم گذاشتم که!:d
منتظرم امضای دسته جمعی همه بذاریم,گفتم کسایی که قبل از اون میخوان تبلیغ کنن اینجور کاری انجام بدن!!!:d
من هم داشتم تیکه مینداختم ;;)
خواستم بگم سوزن + جوالدوز ==> نیتجه ی بهتر :دی

دوستان من لینک صفحه اول تاپیک رو تو امضام گذاشتم !
به جای Champions نوشتم Character Battle !
اشکال نداره که !؟

دوستان من لینک صفحه اول تاپیک رو تو امضام گذاشتم !
به جای Champions نوشتم Character Battle !
اشکال نداره که !؟
اگر امکانش هست بذار همون Champions. چون با کاراکتر بتل اصلی فرق داره از چند لحاظ

چقدر شدید تاپیک خوابید. من یه روز به تاپیک سر نمیزدم، باید فرداش 10-15 صفحه رو میخوندم تا بفهمم بحث سر چیه. جالبه با اینکه 12 ساعت از آخرین ارسال توی این تاپیکه ولی به آدم احساس دنیای مردگان میده. امیدوارم هرچه زودتر دوباره ترول ها راه بیافته:d

چقدر شدید تاپیک خوابید. من یه روز به تاپیک سر نمیزدم، باید فرداش 10-15 صفحه رو میخوندم تا بفهمم بحث سر چیه. جالبه با اینکه 12 ساعت از آخرین ارسال توی این تاپیکه ولی به آدم احساس دنیای مردگان میده. امیدوارم هرچه زودتر دوباره ترول ها راه بیافته:d

سر چی بحث بشه؟!!:دی
بزارین نظرسنجی بعدی گذاشته بشه بعد ما حتی با اسپم هم که شده می رسونیمش به صفحه 600! :bighug::دی

به هر حال از اونجايي كه نظرسنجي گروه اول تمام شده و نتيجه هم اعلام شده ديگه زياد بحثي باقي نميمونه و اكثريت هم الآن منتظر نظرسنجي Group II هستن . اميدوارم هر چه سريع تر براي Group II هم شروع كنن تا تاپيك دوباره به روال قبل برگرده !
-------
از امضا خبري نشد ؟!‌ :-/

گروه دوم

u5mnta4ga9o17lvp43s.jpg

سعی میکنیم در نبود احسان کار رو ادامه بدیم هر چند سخته و یه جای کار میلنگه.

ممنون داداش علی صفا گروه خوبی هست !
ولی بنظرت یکم کرکتر های که کنار هم هستن تکراری نیستن !؟
یکم شخصیت های اصلی رو بزارید کنار مثلا شخصیت های دوم یا سوم رو با هم به جون هم بندازید !
تنوع بهتری میشه نه ؟

ممنون داداش علی صفا گروه خوبی هست !
ولی بنظرت یکم کرکتر های که کنار هم هستن تکراری نیستن !؟
یکم شخصیت های اصلی رو بزارید کنار مثلا شخصیت های دوم یا سوم رو با هم به جون هم بندازید !
تنوع بهتری میشه نه ؟
بردیا جا قبلا هم گفتم:
مهم ترین ویژگی این مسابقه در نحوه گروه بندی خواهد بود. به طوری که شخصیت هایی از یک ژانر روبروی یکدیگر قرار بگیرند و صد البته اگر 2 یا چند شخصیت از یک IP حضور داشته باشند، در یک گروه گذاشته شدند تا شانس کمتری برای صعود هر 2 نفر وجود داشته باشد. این تصمیم بدین خاطر اتخاذ شد که در آینده مشکلاتی که در صدرشون فن بازی مشاهده میشه رو شاهد نباشیم. شایان ذکره که شخصیت ها تا حد ممکن سخت گروه بندی شدن و به این معنیه که باید فقط 1 نفر رو از بین شخصیت هایی که مورد علاقه شما هستن انتخاب کنید و از بقیه چشم پوشی کنید.

یه بار دیگه افتتاحیه رو بخونین.

ممنون داداش علی صفا خوندمش !
نمیدونستم خدایی ها !
خوبه زودتر بهم گفتی میخواستم تاپیک رو منحرف کنم علی !
>:)
راستی داداش علی نمیشه قابلیت دیدن نام کاربری رای دهندگان رو بزاری ؟
:d

خب نظرسنجی عوض شد,سریع PCبازا بریزن و به دکتر فریمن رای بدن!!!:d
راستی داداش علی نمیشه قابلیت دیدن نام کاربری رای دهندگان رو بزاری ؟
yahoo_4.gif
الان این قابلیت هست بردیا جان!!!
----------------------------------
در ضمن خطاب به همه دوستان این دور به طور جدی روی کسایی که رای میدن نظارت میشه تا شاهد مسائل دور قبل نباشیم!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or