X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب نکات اصلی رو باقی دوستان گفتن فقط اینم اضافه کنم که خب تا درست شدن اون امضا میتونین خیلی راحت و شیک لینک صفحه و اسم X VS Y Champions رو تو امضاتون قرار بدین و از قرار دادن جمله های نه چندان جالب در مورد تاپیک و این که به فلانی رای بدین ترجیحا خودداری کنین تا سطح مسابقات همونجور بالا بمونه!!!
اتفاقا من همین رو میخواستم بگم !
برای بیشتر آشنا کردن بچه ها با این مسابقه یکی از بچه ها که میتونه بلاگ بزنه , بره یه بلاگ در مورد این مسابقه بزنه و از کاربر های دیگه دعوت کنه بیان اینجا و شرکت کنند و رای بدند !

خب نکات اصلی رو باقی دوستان گفتن فقط اینم اضافه کنم که خب تا درست شدن اون امضا میتونین خیلی راحت و شیک لینک صفحه و اسم X VS Y Champions رو تو امضاتون قرار بدین و از قرار دادن جمله های نه چندان جالب در مورد تاپیک و این که به فلانی رای بدین ترجیحا خودداری کنین تا سطح مسابقات همونجور بالا بمونه!!!
اتفاقا من این جمله رو گذاشته بودم "Did You Knew Character Battle Has Begun" ولی چون علی جان گفت اونم برداشتم تا سوتفاهمی پیش نیاد.
منتظر میمونم و قانونی عمل میکنیم:d

بابا تبلیغ مبلیغ چیه آخه ؟ پای غربیا رو باز نکنین به تاپیک :دی . نتیجه میشه همون Dante Scandal :دی

حیف که دانته دوم شد :(

حقش رتبه اول بود
اگه جریان تقلب و ... نبود , مطمعن باش با اختلاف 15_20 تا شکست میخورد ;) شایدم بیشتر !
یکی از دوستان به خود من P.M داد , که بیا به دانته رای بده !! لااقل 4 صفحه رو یه نگاه میکردی که من اومده بودم از کریتوس حرف میزنم !!
میخواستم خودم اینو بگم ولی خب نگفتم تا اینکه امروز خود دستندرکاران نظرسنجی جریان تقلب رو گفتن :-s

اگه جریان تقلب و ... نبود , مطمعن باش با اختلاف 15_20 تا شکست میخورد ;) شایدم بیشتر !
یکی از دوستان به خود من P.M داد , که بیا به دانته رای بده !! لااقل 4 صفحه رو یه نگاه میکردی که من اومده بودم از کریتوس حرف میزنم !!
میخواستم خودم اینو بگم ولی خب نگفتم تا اینکه امروز خود دستندرکاران نظرسنجی جریان تقلب رو گفتن :-s

مدرکی دارید که واقعا تقلب شده ؟

غیر ممکنه که فنای دانته کمتر از کریتوس باشن

اگه تقلب هم شده باشه حتما از اون سمت شده !

مدرک ؟؟؟!!
به خدا خیلی رو میخواد اینجوری حرف بزنید !!
دست پیش رو گرفتی پس نیفتی ؟؟!!
میگم خود دستندرکارها که اتفاقا طرفدار دانته هم بودن اکثرشون ( خیلی هم خوب هیچ اشکالی نداره ) میان میگن , بازم مدرک میخوای ؟؟
یوزر میخوای ؟؟ شرمنده اگه P.M نبود حتما میگفتم

مدرک ؟؟؟!!
به خدا خیلی رو میخواد اینجوری حرف بزنید !!
دست پیش رو گرفتی پس نیفتی ؟؟!!
میگم خود دستندرکارها که اتفاقا طرفدار دانته هم بودن اکثرشون ( خیلی هم خوب هیچ اشکالی نداره ) میان میگن , بازم مدرک میخوای ؟؟
یوزر میخوای ؟؟ شرمنده اگه P.M نبود حتما میگفتم

درسته فقط از طرف فن های کریتوس نبوده ، یادمه دیروز هر رایی که دانته می گرفت ، 2-3 تا رای کریتوس می گرفت ، معلومه فن های کریتوس هم واسه این که عقب نمونن ، بیشتر تقلب کردن

عقل سلیم هم می گه طرفدارای دانته بیشتره

وقتی خودمون نتونیم ببینیم کیا رای دادن ، معلومه از این مسخره بازیا پیش میاد

بي خيال ديگه ! قضيه نظرسنجي گروه اول كه تمام شد رفت ، خود دوستان هم كه نظرسنجي رو كنترل مي كردن نتايج قبل از اون موارد رو اعلام كردن . كريتوس اول و دانته دوم شد حالا ما بيايم اينجا هي بحث كنيم كه چيزي درست نميشه فقط دلخوري و اعصاب خورد كني پيش مياد . اون قضيه تقلب هم واقعيته . من خودم طرفدار دانته هستم اما نمي تونم به اين دليل بيام همه چيز رو ناديده بگيرم و انكار كنم كه چند نفر خلاف قوانين عمل كردن . اما مطمئنا اونا هم به اشتباهشون پي بردن. به نظرم بايد حواسمون رو جمع كنيم كه براي گروه دوم از اين مسائل پيش نياد . + توي پست اول تاپيك هم نوشته شد نتايج نظرسنجي ها بيان گر نظر كلي نيست .

درسته فقط از طرف فن های کریتوس نبوده ، یادمه دیروز هر رایی که دانته می گرفت ، 2-3 تا رای کریتوس می گرفت ، معلومه فن های کریتوس هم واسه این که عقب نمونن ، بیشتر تقلب کردن
اگه اینطور بود با اختلاف 20 30 تا برنده میشدن
قرار نیست که همه همون روز 1 2 بیان رای بدن

عقل سلیم هم می گه طرفدارای دانته بیشتره
اتفاقا برعکس

وقتی خودمون نتونیم ببینیم کیا رای دادن ، معلومه از این مسخره بازیا پیش میاد
اینو قبول دارم

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or