X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اه نشد که گابریل بیاد بالا حالا کاش یه کاری می کردیم این کچل نیاد بالا!!!!
اگه همین الآن دست یاری دهیم و نذاریم بره بالا رقابت های بعدی حداقل جذابیت خواهند داشت!!!!
کاش من 5 تا یوزر داشتم!!!:dاون موقع رسماً پوزه کچل به خاک مالیده می شد.آآآآه.پس این دانته فن نماها کجان تموم شدن!!!
علی!! کاش منم به دانته رای داده بودم تازه من با این جدیده هم مشکل نداشتم آدم فانی بود!(خدابیامرز!!)

آقا یعنی چی :| از نصفه شب ناگهان ملت یادشون افتاده به صورت خودجوش بیان به دانته رای بدن و این حرکت مردمی تا دم دمای صبح هم ادامه داره؟ :|

دوستان استفاده از چندین نام کاربری و رای دادن با اونها، پیام دادن توی پروفایل اشخاص دیگه یا فرستادن پیام خصوصی برای اونها و درخواست اینکه بیان به شخصیت محبوب شما رای بدن خلاف قوانین تاپیکه، لطفا این موارد رو رعایت کنید.

مطمئنا همه ما اینجا جمع شدیم تا در کنار هم و با جوی صمیمی خوش بگذرونیم. در شان شما نیست که بخوایید با تقلب یا کلک زدن شخصیت محبوبتون رو بالا بیارید.

اگر هم از قوانین تاپیک خبر نداشتید لطفا از این به بعد این موارد رو رعایت کنید. ممنون از همکاریتون.

آخرین ویرایش:
ما که به خاطر یه بنده بنده خدایی نتونستیم به کریتوس رای بدیم)x
ولی خواهشا آی پی هارو چک کنید.بعضیا احتمالا چند تا یوزر دارن

دوستان استفاده از چندین نام کاربری و رای دادن با اونها، پیام دادن توی پروفایل اشخاص دیگه یا فرستادن پیام خصوصی برای اونها و درخواست اینکه بیان به شخصیت محبوب شما رای بدن خلاف قوانین تاپیکه، لطفا این موارد رو رعایت کنید.
مطمئنا همه ما اینجا جمع شدیم تا در کنار هم و با جوی صمیمی خوش بگذرونیم. در شان شما نیست که بخوایید با تقلب یا کلک زدن شخصیت محبوبتون رو بالا بیارید.
اگر هم از قوانین تاپیک خبر نداشتید لطفا از این به بعد این موراد رو رعایت کنید. ممنون از همکاریتون.
اگه بخوایم به شخصیت محبوب خودشون (که شانسی شخصیت محبوب ما هم میشه:d) رای بدن چی؟ اشکال داره یا نه؟
ولی جدا به نظرم رای واقعی همون اختلاف 4-5 تایی بود. البته رای هیچ کس رو زیر سوال نمیبرم.
از این گروه 2 نفر میرن بالا درسته؟ گروه بعدی کی استارت میخوره؟

اگه بخوایم به شخصیت محبوب خودشون (که شانسی شخصیت محبوب ما هم میشه) رای بدن چی؟ اشکال داره یا نه؟
ولی جدا به نظرم رای واقعی همون اختلاف 4-5 تایی بود. البته رای هیچ کس رو زیر سوال نمیبرم.
از این گروه 2 نفر میرن بالا درسته؟ گروه بعدی کی استارت میخوره؟
گروه بعدی قرار بود بعد از این شروع بشه،ولی یه اتفاقاتی افتاده ممکنه یکم تاخیر بخوره! :d (احسان! :(( )
در مورد این نظرسنجی،آره منم فکر میکنم نظرسنجی ـه نزدیکی بود! :d 10-5 اختلاف :d
تبلیغ کردن برای تاپیک مشکلی نداره البته! :d ولی تبلیغ کردن برای کاراکتر مجاز نیست! (فکر کنم قانون بعد از نظر سنجی هیتمن،اینا بود که گذاشته شد! من اون اوایل رو یادمه،قبل از این قانون هر هفته یکی میومد تو پروفایلمون میگفت به فلانی رای بدید :d )

میتونید بهشون لینک بدید و بگید همچین مسابقه ایی در حال برگزاریه و دیگه تصمیم گیری با خودشونه. ولی اینکه بگید بیا به خاطر من به فلان شخص رای بده، خلاف قوانینه.

مسابقه تا ساعت 9 امروز ادامه داره. اگر رای ها به همین صورت ادامه پیدا کنه مطمئنا با دوستان در مورد شخصیت های اول و دوم این گروه یه بحثی خواهیم داشت. من خودم دانته فنم ولی دوست ندارم شخصیت محبوبم اینطوری زیر سوال بره و بخواد خدایی نکرده با تقلب اول بشه.

گروه بعدی هم قرار بود امروز به طور کامل معرفی و نظرسنجیش شروع بشه. ولی خب یه سری مسائل پیش اومده(بن شدن احسان) که ممکنه یه ذره کار رو عقب بندازه.

میتونید بهشون لینک بدید و بگید همچین مسابقه ایی در حال برگزاریه و دیگه تصمیم گیری با خودشونه. ولی اینکه بگید بیا به خاطر من به فلان شخص رای بده، خلاف قوانینه.

مسابقه تا ساعت 9 امروز ادامه داره. اگر رای ها به همین صورت ادامه پیدا کنه مطمئنا با دوستان در مورد شخصیت های اول و دوم این گروه یه بحثی خواهیم داشت. من خودم دانته فنم ولی دوست ندارم شخصیت محبوبم اینطوری زیر سوال بره و بخواد خدایی نکرده با تقلب اول بشه.

گروه بعدی هم قرار بود امروز به طور کامل معرفی و نظرسنجیش شروع بشه. ولی خب یه سری مسائل پیش اومده(بن شدن احسان) که ممکنه یه ذره کار رو عقب بندازه.

خب میل و .... که هست حالا احسان بن شده.خدایی نکرده از دنیا که محو نشده راه ارتباطی دیگه ای نیست.بعدم نتیجه Clayman VS Machinarium رو آخرش نفهمیدیم چی شد؟؟؟میگی علی چی شد دقیقاً؟مساوی کردن؟

خب میل و .... که هست حالا احسان بن شده.خدایی نکرده از دنیا که محو نشده راه ارتباطی دیگه ای نیست.بعدم نتیجه Clayman VS Machinarium رو آخرش نفهمیدیم چی شد؟؟؟میگی علی چی شد دقیقاً؟مساوی کردن؟
توی PSN فعلا به احسان پیام دادم! مسئله اینه که کی احسان پیام هامون رو بخونه و هماهنگی های لازم انجام بشه! :d برای همین تا اون موقع باید صبر کنیم! :d
این یکی رو علی صلح و صفا احتمالا میدونه،ولی من آخرین باری که اون نظرسنجی رو دیدم فکر کنم Clayman با یک رای جلو افتاده بود! :d

دوستان دقت کنن بذارین مسابقه طی روال خودش پیش بره. نیازی هم نیست تبلیغ کنین یا توی امضاهاتون بزنین. قراره یه امضا درست کنیم و هر کی دوست داشت اونو بذاره تا کاربرای بیشتری بیان رای بدن.
با تمامی این اوصاف، از این به بعد اگر تنها یک مورد دیده بشه که توی پروفایل ها به این و اون میگین به فلان شخصیت رای بدین، مسابقه رو لغو میکنیم. شوخی هم نداریم. اینم به یاد داشته باشیم که مدرک هم داریم که همچین کاری کردین. پست اول رو برای قشنگی نگذاشتیم.
حالا که براش زحمت کشیده شده، پس لطفا خرابش نکنین.

بعد از مشورت با دوستان و مسئولان برگزاری مسابقه، تصمیم بر این شد که توی این گروه همون نتیجه چند ساعت پیش (قبل از این جریانات تقلب) رو اعلام کنیم. پس به این ترتیب کریتوس به عنوان سرگروه و دانته هم به عنوان رتبه دوم از گروه اول صعود کردند.
88779113702676896145.jpg

این تصمیم گروهی بوده و من هم بهش احترام میزارم، هرچند اگر تصمیم گیری در این مورد به عهده من بود کلا دانته رو از دور مسابقات حذف میکردم تا دیگه شاهد همچین مواردی نباشیم.

اینبار فقط به یه تذکر ساده بسنده کردیم ولی دفعات بعدی مطمئنا عواقب بسیار بدتری(اخطار و بن) در انتظار خاطی خواهد بود. بیخود نیست که توی عنوان تاپیک نوشته شده پست اول خوانده شود، قوانین تاپیک که توی پست اول قرار گرفتند لازم الاجرا هستند.

خیلی محترمانه ازتون خواهش میکنم تاپیک رو به بی راهه نکشونید و بزارید نظرسنجی ها روند طبیعی خودشون رو طی کنند. در مورد تبلیغات هم دوست خوبم علی توضیحات کافی رو دادن. اگه میخوایید برای تاپیک تبلیغ کنید (که ما از این حرکت حمایت هم میکنیم) لطفا صبر کنید تا امضای واحدی که در دست ساخته آماده بشه و از اون استفاده کنید، نیازی نیست توی پروفایل سایر کاربرها برید.

پیشاپیش از همکاریتون سپاسگذارم.

آخرین ویرایش:
خب بالاخره گروه اول هم پروندش بسته شد . هر چند دوست داشتم دانته اول بشه اما نه ديگه به هر قيمتي . همين روال معمولي و قانوني طي بشه خيلي بهتره تا اينكه با تقلب يك نفر به عنوان سر گروه بياد بالا . به هر حال به طرفداراي كريتوس تبريك ميگم . اميدوارم در گروه هاي بعدي شاهد اين موارد نباشيم . اون امضا هم اگه سريع تر درست بشه ممنون ميشم چون كه مطمئنا مشكلات خيلي كمتر ميشه .

خب نکات اصلی رو باقی دوستان گفتن فقط اینم اضافه کنم که خب تا درست شدن اون امضا میتونین خیلی راحت و شیک لینک صفحه و اسم X VS Y Champions رو تو امضاتون قرار بدین و از قرار دادن جمله های نه چندان جالب در مورد تاپیک و این که به فلانی رای بدین ترجیحا خودداری کنین تا سطح مسابقات همونجور بالا بمونه!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or