X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کریتوسو میشه گفت تو همه ی نسخه ها تقریبا شخصیت ثابتی داشت.خشن بی رحم که میشه گفت تا حدودی بویی از انسانیت نبرده و هرچی جلو راهش باشه رو از بین می بره من که اصلا دوست ندارم باهاش برخوردی داشته باشم:d ولی دانته تو هر شماره یه تفاوتهایی با شماره های دیگه داره (که من دانته شماره یک رو از بقیه دانته ها بیشتر دوست دارم) که همین مقایسه رو یکم سخت میکنه.
کریتوس شبیه سیاستمداریی هست که برای رسیدن به خواسته هاش حاضره خیلی ها رو قربانی کنه. شاید همین هم باعث محبوبیتش شده باشه.
من که هنوز هیچکدوم رو انتخاب نکردم.

ممنون از نظرسنجی عالی بود !
دستتون درد نکنه !
ما که به دانته رای دادیم !
فقط یسک سوال این دانته منظورت کدوم دانته بود ؟
ریبوت یا سری اصلی /؟/
چون من بخاطر سری اصلی بهش رای دادم و اگر به ریبوتش میبود اینقدر هم ارزش نداشت !
منظورم از اینقدر این پایینه هست : »» :d
.

ممنون از نظرسنجی عالی بود !
دستتون درد نکنه !
ما که به دانته رای دادیم !
فقط یسک سوال این دانته منظورت کدوم دانته بود ؟
ریبوت یا سری اصلی /؟/
چون من بخاطر سری اصلی بهش رای دادم و اگر به ریبوتش میبود اینقدر هم ارزش نداشت !
منظورم از اینقدر این پایینه هست : »» :d
.

برديا جان خيالت راحت منظور همون دانته اصلي بوده اما عده اي از دوستان قصد آوردن دانته DmC رو دارن اما همون دانته اصلي هست كه توي نظرسنجي مي مونه . بابت راي دادن به دانته هم دستت درد نكنه !:bighug:

به نظر من این که شما درباره موضوعاتی مثل این که دانته تو سه ثانیه میتونه صدتا کمبو بزنه یا مثلا کریتوس میتونه نه تا روح احضار کنه بحث میکنید ربطی به اساس Character Battle نداره . شما دارید گیم پلی دو تا بازیرو مقایسه میکنید .
برای مقایسه ی دو تا شخصیت باید طراحی ظاهری دوتا شخصیت و همچنین شخصیت پردازی دو تا شخصیت رو با هم مقایسه کرد .
از نظر طراحی ظاهری : به نظر من از بین این پنج شخصیت طراحی ظاهری کریتوس بینظیره . یعنی هم خشونت و انتقام و هم درد کشیدگی از طراحیش معلومه و فکر نکنم حتی کسی که یه عکس از این شخصیت ببینه بتونه چهرشو از یاد ببره . تو این زمینه برای من دانته نفر دومه . مابقی شخصیت ها هم از نظر من طراحی ظاهری متوسطی دارن .
از نظر شخصیت پردازی : شخصیت پردازی کریتوس و ناریکو و گابریل هر سه در سطح بالایی قرار داره . من نمیتونم بگم شخصبت پردازی کدوم بهتره ولی من کریتوسو بیشتر دوس دارم . اما دانته شخصیت پردازیش ضعیفه . توی هر کدام از نسخه های dmc شخصیت پردازیش خوب کار نشده . حتی nt هم نتونست در این مورد کاری بکنه .
ریو هم در کل در موردش نظری ندارم چون تا به حال ng بازی نکردم .

:> o:-) @-) :)>-
19290366485966292712.png

:-" :)>- ;;) :)

اسکات کندی چه ربطی به آقا فریمن داره!؟ :|
گروه بندیتون ایجوری بود خیلی شیک تر بودا 8-|

^^
این Leon (که البته عزیز دل ما هست :دی) این وسط چی میگه دقیقا؟ :دی البته چیف قبلا یه بار زد فریمن رو ترکوند، از تکرارش استقبال میشه :bighug: :d

از leon که خوشم نمیاد، از چیف هم که متنفرم و نتیجه این که فعلا رای من فریمن تا بعدا ببینم کی اضافه میشه:d

با این تجربه ای که از Resident Evil 6 داشتیم، احتمالا کریس و لئون جای ناریکو و ریو را تو نظرسنجی بعدی پر می کنند:دی

2 تا کاراکتر از 1 سری جالب نیست به نظرم ( لیان - کریس )
اگه 1کیشون باشه بهتره :">
مثلا Agent 47 رو باشه بجای یکیشون

2 تا کاراکتر از 1 سری جالب نیست به نظرم ( لیان - کریس )
اگه 1کیشون باشه بهتره :">
مثلا Agent 47 رو باشه بجای یکیشون
داداش سینا همونجور که توی افتتاحیه گفتم، اگر چند شخصیت از 1 IP باشن سعی میشه توی یه گروه باشن که فقط امکان صعود یکیشون باشه:d البته استثنائاتی هم هست ولی اون مربوط به نحوه گروه بندی اون گروه میشه:d
47 توی یه گروه خفن دیگه هست:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or